Cienie do powiek

I Heart Revolution Tasty, Eyeshadow Palette Peach Paleta cieni do powiek

• 11 stycznia 2023 o 23:25
    Brokaty i róże
    Paletkę kupiłam kiedyś na promocji w rossmannie z myślą, że cienie zawarte w tej paletcw będą modne w lato i będę do niej często sięgać. I tak się stało, sięgam do niej nawet gdy kolory nijak nie pasują do pogody za oknem. Kolory są żywe i wyraziste, a co ważne, piękne. Na szczególną uwagę zasługują brokaty, które pięknię się bledują i mienią na oku. Zaletą tej paletki są również różowe cienie, które tworzą pewną gamę kolorów.
    Zalety:
    • wyraziste kolory
    • różne odcienie różu
    • świetliste brokaty
    • blendowanie
    • brak osypywania
    Wady:
    • przy ciemniejszych cieniach może okazać się, że należy nałożyć więcej produktu
    niulaaa
    10 stycznia 2023 o 16:04
    Jestem zadowolona
    Przyznam szczerze, że do zakupu paletki skusiło mnie najbardziej opakowanie - jest cudowne! Na produkcie się nie zawiodłam, cienie są mocno napigmentowane. Możemy zrobić makijaż dzienny albo wieczorowy - w zależności od potrzeby. Jeśli ktoś lubi kolorowe paletki to seria Tasty będzie dla niego idealnym wyborem. Najbardziej opłaca się kupić ją na promocji - standardowa cena jest dość wysoka. Świetny wybór, jeśli lubicie kolorowe makijaże matowe albo metaliczne. Niektóre cienie lekko się osypują, ale można to "przeżyć". Warto wiedzieć, że cienie brokatowe dla lepszego efektu można nakładać palcem.
  • 18 marca 2021 o 18:27
    Piękna paleta
    Paletę wyróżnia między innymi niebanalnym design. Motyw brzoskwinek jest naprawdę piękny ???????????? Przyznam, że samo opakowanie skusiło mnie do jej zakupu ???? Paleta zawiera 18 cieni do powiek. Bardzo spodobała mi się ich kolorystyka, która zawiera głównie ciepłe odcienie o pomarańczowo-różowej tonacji. Cienie są mega napigmentowane. Paletka zawiera cienie matowe, satynowe, a także metaliczne. Bardzo fajnie się z nimi pracuje, fajnie się blendują. Makijaż z jej użyciem jest naprawdę przyjemnością. Są bardzo trwałe, nie osypują się. Paletka idealnie nadaje się do wykonania makijażu dziennego jak i wieczorowego‼️‼️‼️
  • 12 grudnia 2020 o 21:07
    Cudowna paleta .
    Oglądałam tę paletę już dawno temu jak była w Rossmannie za 53 zł ale wtedy powiedziałam sobie że za taką cenę paletka Makeup Revolution to lekkie przegięcie. Chociaż kolory do mnie krzyczały bo to co jest w środku to jest to co kocham: róże, fiolety, pomarańczowe złotka -nie uległam. Niedawno cała kolekcja była przeceniona i dorwałam tą Tasty Peach i nie tylko :) za 36 zł Opakowanie jest bajeranckie. Dwie wielkie brzoskwinki na wierzchu palety wykonane są z takiej jakby gumy, dodatkowo delikatnie błyszczą. W środku tradycyjnie duże lusterko i 18 cieni o różnym wykończeniu. Wszystkie podpisane na opakowaniu co ja osobiście lubię w paletach z cieniami. Pigmentacja mega .Po prostu MUR przeszło samo siebie. Mam wiele czekoladek od nich ale ta ze swoją pigmentacją i nasyceniem kolorów wygrywa. W konsystencji błyszczące cienie są miękkie i łatwo się je nakłada. Najlepiej to robić palcem wtedy ich blask jest ładniejszy. Maty też nie są suche tylko kremowe , dobrze się blendują i nie osypują w ciągu dnia. Nie robią plam czy dziur -rozkładają się na skórze równomiernie . Przetrwają na oku cały dzień, nie bledną , nie rolują się i nie tracą blasku. Moje ulubione kolory to: -Persipan- błyszcząca złota morela -Bloom- błyszcząca lawenda, taki jasny fiolecik -Freestone- matowy czekoladowy ciepły brąz Zresztą wszystkie są super i lubię je bez wyjątku Polecam dla wielbicielek koloru na powiekach nie tylko latem. Ja nawet w jesiennych makijażach staram się przemycić troszkę słońca.
    Zalety:
    • mocna pigmentacja
    • trwałość
    • ładne opakowanie
    • brak osypu
    • cena promocyjna
    Wady:
  • 25 września 2020 o 16:18
    Ładna
    Mam wersję te jak i mini i obie lubię używać. Błyski najlepiej nakładać palcami i wtedy jest najlepszy i najtrwalszy efekt. Kolory też piękne , dobrze się nakładają i są trwałe, także warto kupić , można czasem dorwać w necie w dobrej cenie i cieszyć się makijażem.