Błyszczyki

Makeup Obsession London Mega Plump Lip Gloss (Błyszczyk powiększający usta)

• 11 kwietnia 2025 o 10:18
    Optycznie powiększa usta. Klei się. Średnio trwały
    Błyszczyk dobrze rozprowadza się na ustach, choć często nakładam go zbyt dużo. Opakowanie jest plastikowe z otworem przez który wydostaje się produkt. Błyszczyk ma trochę klejącą konsystencję. Optycznie powiększa usta. Niespodziewałam się, że moje wąskie usta staną się tak powiększone i będą wyglądały tak dobrze i soczyście. Błyszczyk troszkę nawilża i wygładza. Usta są pełne blasku. Niestety niezbyt długo. Kosmetyk ten ściera się szybko, często przed pierwszym posiłkiem.
  • 24 października 2024 o 23:27
    Jeden z najlepszych błyszczyków
    Mam wersję przezroczystą i sprawdza mi się perfekcyjnie jako produkt, który nakładam na inną pomadkę lub konturówkę. Przyjemnie pachnie miętą i chłodzi, mrowi, odrobinę powiększa choć bardziej podbija naturalny kolor warg, co sprawia że jest również fajny solo. Małe, wygodne opakowanie sprawia że mieści się w każdej kosmetyczce. Z drobnych wad - ma gęstą, klejącą formułę, którą zdecydowanie czuć na ustach. Nie jest to jednak taki dyskomfort, aby nie dało się używać produktu, a gęsta formuła przydaje się przy chęci nałożenia grubej warstwy, np. do zdjęcia. Żaden błyszczyk nie dał mi tak idealnej tafli bez drobinek
  • 1 lipca 2024 o 12:46
    Świetny kosmetyk
    Bardzo lubię ten błyszczyk! Dlaczego? Ma piękny kolor, nawilża, jest w dobrej cenie i ma wygodne opakowanie. Ma też jeden minus czyli to że się klei, ale osobiście nie przeszkadza mi to zbytnio
    Zalety:
    • nawilża
    • piękny kolor
    • bardzo ładnie wygląda na ustach
    Wady:
    • klei sie
  • 24 kwietnia 2024 o 17:18
    Piękny połysk i poręczne opakowanie
    Błyszczyk ma bardzo poręczne opakowanie i wygodny aplikator. Opakowanie jest przezroczyste dzięki czemu widać ilość produktu jaka pozostaje do użycia. Nadaje połysk przez co optycznie powiększa usta. Niespodziewałam się, że moje wąskie usta staną się tak powiększone i będą wyglądały tak dobrze.Błyszczyk posiada przyjemną, nieklejącą formułę. Nawilża i wygładza. Jest bardzo wydajny. Z pewnością kupię ponownie.
    meryy11
    8 stycznia 2024 o 19:05
    Za bardzo się klei
    Błyszczyk kupiony na promocji w Rossmannie za około 10zl. Mój jest transparentny. Cieszy mnie to, by był zafoliowany, poprzez co nikt inny go nie używał. Sam zapach przyjemny, lekko mentolowy. Dobrze się go nakłada, ładnie wygląda na ustach i czuć delikatne mrowienie. Jednak to jak się klei, to jest masakra. Mam go może z 10min na ustach, później ciężko z nim wytrzymać ???? również nie zauważam żadnego optycznego powiększenia ust czy ich odżywienia. Za te cenę warto było wypróbować, ale więcej do niego nie powrócę.
    Zalety:
    • ładnie wygląda na ustach
    Wady:
    • nie powiększa ust
    • nie odżywia
    • klei się