Toniki i hydrolaty

Tołpa Dermo Face, Sebio., Normalizujący tonik matujący (nowa wersja)

Tołpa Dermo Face SeBIONormalizujący tonik matujący 100 ml
Tołpa Dermo Face Sebio
Tołpa Sebio Normalizujący Tonik Matujący 100ml
Tołpa
tołpa. sebio. normalizujący tonik matujący, 100 ml

• 8 maja 2023 o 19:25
    Uwielbiam ten tonik!
    Kosmetyki od tołpa coraz częściej goszczą na mojej półce w łazience. Tym razem przedstawiam tonik matujący do cery mieszanej, alergicznej, tłustej z niedoskonałościami. Genialny produkt! Już wiem, że będę do niego wracać. Tonik na mojej skórze lekko piecze, ale efekt wygładzenia i oczyszczenia skóry jest natychmiastowy! Cera jest super odświeżona i pełna blasku. Mam wrażenie, ze tonik lekko pieni się na skórze. Tonizuje, oczyszcza i ogranicza wydzielanie sebum. Uwielbiam ten tonik!
  • 10 marca 2023 o 17:11
    Używałam lepszych
    Niestety produkt się u mnie nie sprawdził. Skóra nie została zmatowiona, ale bardzo wysuszona ( ze względu na alkohol w składzie) . Zdecydowanie nie polecam.
    Zalety:
    Wady:
    • efekt
    • skład
    klio69
    18 lutego 2023 o 13:30
    Oczyszczenie i zneutralizowanie błyszczącej cery
    Tonik mam w atomizerze, wersję mini "stosuj pod maseczkę ochronną". Gdy przez przypadek psiknę sobie nim do oczu to bardzo szczypią. Dlatego staram się używać go za pomocą wacika,. Tonik ma silne działanie wyszuszające, w momi przypadku neutralizuje niedoskonałości. Z tą przesuszoną i ściągniętą skórą radzę sobie poprzez zastosowanie kremu nawilżającego. Zdecydowanie minimalizuje powstawanie sebum i efekt świecącej się skóry. Zmniejsza powstawanie zaskórników, także dla mnie na duży plus.
    Zalety:
    • Skuteczność
    • Maksymalne oczyszczenie skóry
    Wady:
    • Zbyt wysuszający, nie do stosowania codziennie.
  • 16 sierpnia 2022 o 21:57
    Pieniądze w błoto
    Używa od:próbka
    Bardzo się rozczarowałam.. Kupiłam na próbę, bo podobno jest dla "skóry wrażliwej".. bzdura, na 3 miejscu w składzie jest alkohol, ale zorientowałam się dopiero po nałożeniu produktu na twarz, gdy była już cała zaczerwieniona i miejscami nawet i szczypała. Oprócz tego, tonik po nałożeniu strasznie się pieni i lepi do twarzy. A żeby było tego mało, skóra po użyciu jest wysuszona i ściągniętą Szczerze? Czuje się oszukana, ponieważ produkt nie odzwierciedla tego, co producent nam obiecuje. Definitywnie nie kupię go drugi raz.
    Drogeria Super-Pharm
  • 20 czerwca 2022 o 19:08
    Kompletnie nie dla mnie
    Tonik w ogóle mi się nie sprawdzil Pieni się niemilosiernie, jest lepki, ściąga skórę, dodatkowo twarz po jego aplikacji jest sucha a od ściągnięcia aż się blyszczy i lepi, nie wygląda mi to na produkt do twarzy :/ Jest calkiem wydajny i latwo dozować ilość jaką chcemy nalożyć na twarz Ten produkt zdecydowanie nie jest dla mnie, zużyję go do czyszczenia lazienki :/
    Zalety:
    • Wydajny
    Wady:
    • lepki
    • ściąga skórę twarzy
    • skóra się po nim świeci i klei
    • pieni się