Balsamy do ciała

Resibo Mastertouch Rozświetlający balsam do ciała 100 ml
Resibo Mastertouch Body Balm Rozświetlający Balsam do Ciała 100ml
Resibo Master

• 18 sierpnia 2024 o 14:19
    Uwielbiam jak podkreśla moją wakacyjną opaleniznę
    Kosmetyk dostałam w prezencie inaczej pewnie bym go nie kupiła bo jak na balsam jest dla mnie za drogi a tak wpadł w moje łapki zupełnie przypadkowo.. Szklana butelka z pompką, zapach ładny trochę orientalny i dość ciężki. Przypomina mi olejek arganowy. Gdy zawartość nałożyłam na dłonie aby rozsmarować na ciele, trochę się przeraziłam kolorem bo jest beżowo złoty zupełnie jak podkład do twarzy i taką właśnie ma konsystencję. Na ciele zmienia się w leciutki balsam i gładko sunie po skórze nadając subtelne rozświetlenie. Nic tu wsciekle się nie świeci, co to to nie. Efekt rozświetlający jest bardzo skromny jeśli o to chodzi. Bardzo ładnie stapia się ze skórą i pięknie podkreśla wakacyjną opaleniznę. Dając taki efekt naturalnego glov. Nieźle też pielęgnuje. Fajnie nawilża, skóra po użyciu jest promienna i pełna blasku. Jego wydajność jest na średnim poziomie. U mnie skurczybyk szybko znika. Nie plami, nie zostawia smug i nie brudzi. Ogólnie daje efekt fajny szkoda tylko, że tak drogi. Polecam :)
    Zalety:
    • ładny zapach
    • Buteleczka z pompką
    • Przyjemna aplikacja
    • Ładnie nawilża
    • Poprawia koloryt skóry
    • Fajny skład
  • 17 czerwca 2022 o 13:23
    Pół na pół
    W moim odczuciu balsam bardzo ładnie wyglada w nocnym świetle ( ja użyłam go na wesele i rzeczywiście dla mnie nogi i dekolt były fajnie subtelnie rozświetlone ) w dziennym świetle wypada już trochę gorzej natomiast ja lubię taki delikatny błysk a nie przepadam gdy sie świece jak bombka na choince dlatego mi przypadł do gustu , uważam ze jest bardzo wydajny , nie plami , ma przyjemna konsystencje i ładna butelkę , jedyny minus dla mnie to cena , uważam ze jak na tak delikatny efekt glov zdecydowanie za dużo kosztuje i mógłby ładniej pachnieć .
    Zalety:
    • Konsystencja , butelka , efekt na skórze
    krokuch
    30 maja 2021 o 12:58
    nabita w butelkę
    Skład idealny. Zero podrażnień, wysypek, swędzenia. Fajnie. Zapach ananasa z puszki. Mocny i męczący. Przytłacza. Konsystencja rzadka, nieco lejąca. Balsam rozprowadza się łatwo i szybko się wchłania. Efekt zdecydowanie różni się od internetowych fotek. Gdzie to upiększenie? Zdrowy blask? Zawiodłam się.
  • 10 maja 2021 o 10:27
    E tam
    Po cenie i reklamie spodziewałam się czegoś wow. Na Instagramie pełno zdjęć przed i po, albo jedna ręka z produktem druga bez. ok, wtedy widać jakaś różnice, ale jak człowiek się cały tym wysmaruje, to już tak pięknie nie jest. W sztucznym świetle widać, że ten balsam ma jakieś drobinki. W dziennym- nie bardzo. Czyli ma być wow, a nie ma. Zapach- podobno ananasowy. Może trochę tak, ale jakiś taki dziwny, ciężki. Moim zdaniem za taka cenę nie warto. Na Instagramie zachwyt, ale zupełnie nie wiem nad czym. Bo nie widać za bardzo drobinek, zapach dziwny. Żałuję, że kupiłam :(
    Zalety:
    • Skład
    Wady:
    • Brak efektu
    • Dziwny zachach
  • 29 grudnia 2020 o 7:27
    Rewelacja
    To rozświetlająco-upiększający balsam jak żaden inny. Wypróbowałam wiele tańszych alternatyw, ale żaden nie daje takiego efektu jak Resibo. To jeden z niewielu kosmetyków, który po nałożeniu wygląda tak, jak go reklamuje producent ;) Kosmetyk jest zamknięty w estetycznej szklanej butelce z pompką. Ma lekką formułę i przyjemny, świeży zapach. Nadaje skórze leciutko ciemniejszy kolor i rozświetlenie nie w formie drobinek, a bardziej tafli. Balsam szybko się wchłania, nie brudzi ubrań. Nie zostawia smug ani nie spływa z potem. Ja stosuję go latem na nogi i dekolt. W cenie regularnej jest drogi i moim zdaniem żaden balsam rozświetlający nie jest wart 100zł za niewielką pojemność. W tym przypadku upolowałam go ze zniżką. Wydajność też mogłaby być lepsza, ale dla efektu warto się raz do roku wykosztować :P