Kremy uniwersalne

Eveline Cosmetics Bio Hyaluron Expert, Liftingujący krem-koncentrat do twarzy wypełniający zmarszczki 50+

enia737
    1 lipca 2024 o 18:24
    KOCHAM, PEWNIACZEK
    Mam 18 lat, ale w trakcie poszukiwania kremu nawilżającego trafiłam na ten i kupiłam. Mam dość wrażliwą i delikatna skórę. W strefie T się przetłuszcza. Krem jest idealny. Ma idealną gęstość i nie przeciąża mojej przetłuszczającej się cery. Po kilku dniach zauważyłam, że moja skóra jest miększa i bardziej nawilżona.
    • działanie
  • 16 września 2022 o 20:04
    Lubię od pierwszego zastosowania
    Lekki jak mgiełka, pachnący czymś co znam z dzieciństwa. Zmarszczek na mojej pięćdziesięcioletniej twarzy specjalnie nie wygładził ale ja z moja mimiką nie daję mu szans. Jednak krem dobrze nawilża, po aplikacji odczuwam przez chwilę jakby efekt chłodzenia. Stosuję go na noc razem z serum multipeptydowym tej samej marki i rano jako bazę pod makijaż. Jest ok. Szybko sie wchłania, nie klei, nie matuje i daje efekt miekkiej, przyjemnej w dotyku skóry.
    • Konsystencja
    Wady:
    • Słaby ten koncentrat, ale nie oczekujmy, ze krem za kilkanście złotych zadziała jak żelazko????
  • 19 marca 2021 o 12:35
    Efekt w niskiej cenie
    Tak, wiem. 33 lata ma, a krem 50+ używa! :-) Ale, lepiej zapobiegać niż leczyć. Używam nagminnie, rano i wieczorem. Czasem sam, czasem z tym serum unicorn. Leciutki mimo wszystko krem. Szybciutko się wchlania, nie pozostawia lepkiej warstwy, tzn zaraz po aplikacji troszkę, ale to pewnie dlatego, że można używać jako bazę pid makijaż, więc aby podkład mógł się lepiej przykleić, żs tak powiem. Pomimo, że mam cerę tłustą, to krem nie obciąża, nie zapycha, pięknie pachnie. Jestem w trakcie drygiego opakowania a dwa kolejne czekają już w szafie, hihi. Nie podrażnia, nie uczula. I wydaje mi się, że kolejne zmarszczki nie pojawiają się, a przynajmniej nie pogłębiają się te co mam. Wart uwagi i cena też przystępna. Poza tym mega wydajny, mimo stosowania 2 razy dziennie, niewielka ilośc wystarczy na twarz i szyjé.
    Zalety:
    • Szklane opakowanie
    • Minimalistyczne
    • Przystępna cena
    • Konsystencja