Serum do twarzy

Bielenda Eco Nature, Detoksykująco-matujące serum do twarzy `Woda kokosowa, zielona herbata i trawa cytrynowa`

• 18 kwietnia 2024 o 8:51
    Całkiem ok
    Przyzwoite serum Całkiem przyjemne serum o lekkiej, mlecznej konsystencji które dobrze się wchłania. Stosując je na dzień pod krem zauważyłam delikatne nawilżenie, poza tym nie było żadnych innych Efektów ubocznych także polecam
  • 1 lutego 2024 o 16:32
    NIE dla mieszanej skóry!
    Kupiłam to serum detoksykująco-matujące z myślą o mojej mieszanej skórze ze skłonnością do powstawania wszelkich niedoskonałości od pryszczy po podskórne krostki, także zmagam się z przetłuszcząjącą się skórą. Serum znajduje się w buteleczce z pompką co na duży plus ponieważ można wycisnąć odpowiednią ilość serum ani nie za dużo ani nie za mało. Serum ma mleczną, białą konsystencję o nie inwazyjnym zapachu. Serum szybko się wchłania i pozostawia skórę nawilżoną ale nie nadaje się dla mojej skóry, po serum skóra się szybciej przetłuszcza powstają nowe niedoskonałości. Sprezentowałam mamie to serum i jej bardzo pasowało-sucha skóra. Ogólnie serum jest dobre ale nie matuje w szczególności nie nadaje się do mojej mieszanej skóry na pewno nie kupie go ponownie.
    Zalety:
    • pompka
    • nieinwazyjny zapach
    • mleczna konsystencja
    Wady:
    • nie nadaje się do skóry mieszanej skłonnej do trądziku-skóra się szybciej przetłuszcza powstają nowe niedoskonałości
  • 19 maja 2023 o 13:03
    Przyjaciel mieszanej cery
    Serum dopadłam w dyskoncie za 10zł, więc takiej okazji nie można było przepuścić. Na kartonowym pudełku zawartych jest wiele przydatnych informacji o produkcie, niektóre z nich są powielone również na samej buteleczce serum. Kosmetyk znajduje się w szklanej przezroczystej buteleczce z pompką, która dozuje małą porcję produktu na jeden raz, co jest bardzo dobre, ponieważ na całą twarz wystarczają zaledwie dwie takie pompki. Działa do samego końca chociaż resztki produktu osiadły na ściankach buteleczki i trudno było je wydobyć do ostatniej kropelki. Grafika jest niezwykle kobieca i urzekająca. Serum ma biały kolor, cudowny świeży i lekko cytrusowy zapach oraz konsystencję lekkiego kremu. Świetnie sprawdza się jako lekki krem na dzień solo. Działanie matujące jest bardzo delikatne i tłuste cery mogą nie być zadowolone z efektu, dla mojej mieszanej cery w czasie jesienno- zimowym pielęgnacja z tym serum była wystarczająca (myślę, że latem mogłoby się i u mnie nie sprawdzić). Serum szybko się wchłania, jest wydajne, nie roluje się, nadaje się pod makijaż. Błyszczenie skóry hamuje nieznacznie, lepszy efekt jest w zakresie wspierania walki z niedoskonałościami do których mam tendencję a z tym serum zauważyłam poprawę w tym zakresie. Serum jest też świetnym "odświeżaczem" skóry. Bardzo lubiłam z niego skorzystać i w ciągu dnia, gdy przyszłam z pracy myłam twarz i nakładłam to serum. Cera się relaksowała po całym dniu stresów. Produkt nie daje uczucia ściągnięcia skóry jak czasem bywa przy matujących kosmetykach. Przyjemnie wygładza cerę. Dodatkowym plusem jest dobry naturalny skład. Serum jest łatwo dostępne i w przystępnej cenie nawet tej regularnej.
  • 30 kwietnia 2023 o 19:54
    Eco nature Bielenda serum detoksujaco-matujace
    Dziś opiszę wam moje serum Jest ono zapakowane w buteleczkę szklaną z pompką, która się nie zacina i ułatwia dozowanie kosmetyku.. Osobiście stosuję je pod krem do twarzy i pod makijaż . Produkt ma konsystencję białego mleczka-wodnistego.Serum wbrew pozorom super nawilża. Zwęża pory, wygładza, matuje, detoksuje ,oraz doskonale nadaje się pod krem z tej samej serii lub innej. Stosowanie : -na noc i na dzień. Skóra wygląda zdrowo, promiennie i mniej tłusta.Jest zmatowiona Serum jest tanie, ogólnodostępne, nie zapycha. Warto wypróbować.
    Zalety:
    • orzeźwiający zapach
    • naturalny skład
    • dość szybko się wchłania
    • bardzo wydajne
    • niska cena
    Wady:
    • Słabo zakrywa niedoskonałości na twarzy
    Drogeria Natura
  • 30 listopada 2022 o 21:00
    Wydajne, delikatne w działaniu, nie do końca spełniające swoją funkcję
    Serum dostałam w prezencie. Stosowałam na początku codziennie, potem co kilka dni, przez kilka miesięcy. Najlepiej mi się stosowało albo na noc, albo na dzień, ale jako baza pod makijaż. Zaskakujące, bo ma matować, a właśnie sprawiało, że twarz troszkę mi się świeciła, dlatego wolałam potem jednak dawać na noc. Po dłuższej obserwacji zauważyłam, że nie ważne czy je stosuje czy nie, jest tak samo, także opinia mi się trochę zmieniała na przestrzeni czasu - z początku zachwyt, a potem już same wątpliwości. Dla mnie to serum było bardziej fajnym dodatkiem ze względu na ładny odświeżający zapach. Nie mam też już na szczęście problemu z wypryskami (jeżeli dobrze dobiorę produkty do twarzy), więc nie wypowiem się czy coś pomaga w tej kwestii. Dla mnie to serum jest takie podstawowe, dobre dla kogoś kto ogólnie nie ma problemów ze skórą, jako dodatek. Dodam że mam skórę tłustą, aktualnie tylko ze skłonnością do wyprysków. Nie sięgnę po nie ponownie, bo nie spełniło swojej głównej funkcji jaką jest niwelowanie "świecenia"''' i regulacja pracy gruczołów łojowych - inne produkty sobie z tym radzą. Można wypróbować, bo cena jest niewysoka, a wydajność z kolei ogromna. A każda skóra jest inna :)
    Zalety:
    • orzeźwiający zapach
    • nie "zapycha", nie powoduje wysypu
    • naturalny skład
    • dość szybko się wchłania
    • bardzo wydajne
    • niska cena
    Wady:
    • nie matuje, wręcz pogarsza sprawę -> brak efektów na tłustej skórze