Kremy uniwersalne

HOBB
Supremelab Specjalistyczny krem normalizująco-nawilżający
Bielenda Professional SupremeLab Sebio Derm Krem z Bakuchiolem 50ml
Bielenda Professional Supremelab Sebio Derm Specjalistyczny krem normalizująco-nawilżący 50 ml
notino.pl
Bielenda Professional Professional Supremelab Sebio Derm specjalistyczny krem normalizująco-nawilżający 50ml

• 1 kwietnia 2025 o 9:20
    Bardzo dobry, jeden z lepszych kremów, jakie miałam w ostatnim czasie.
    Zawsze myślałam, że ta profesjonalna seria Bielendy jest lepsza od tych "zwykłych", więc co do kremu miałam spore oczekiwania. Tak naprawdę chyba liczyłam na kosmetyczny cud. I jak to zwykle bywa, cudów nie ma, ale jest zwyczajnie dobrze. Moja cera: tłusta, z tendencją do niedoskonałości. Ostrożnie wybieram produkty do pielęgnacji twarzy. Krem udało mi się dorwać w sklepie Bielendy za 60 zł za 100 ml - więc bardzo kusząco. Ma mój ulubiony typ opakowania - airless, żadnego grzebania paluchami itp. Pompka się nie zacinała, zawsze dozowałam tyle produktu, ile chciałam. Pod światło było widać zużycie. Krem był biały, miał dość lekką konsystencję. Łatwo rozprowadzał się po skórze i szybko wchłaniał. Nawilżenie było w sam raz. Nie zostawiał irytującej klejącej warstwy, ale wyczuwałam lekką powłoczkę, która w niczym mi nie przeszkadzała, nawet latem. Dodatkowo podobał mi się zapach - cytrusowy, nienachalny, nie czułam go później po aplikacji. Utrzymałam skórę w dobrym stanie, nie pojawiły się żadne podrażnienia, przesuszenia czy wysypy niedoskonałości. Myślałam jedynie, że skoro to seria profesjonalna, to będzie jeszcze lepiej. No niestety, jak wspomniałam na początku, cudów żadnych nie było, nie zauważyłam chociażby wpływu na przetłuszczanie cery, ale mimo to byłam naprawdę zadowolona z efektu, jaki mi dawał. Chętnie kupię go ponownie, jak tylko zużyję moje zapasy.
    she_is
    16 marca 2025 o 18:18
    Super krem!
    Ten krem to prawdziwy game changer w mojej pielęgnacji. Kupiłam go w Rossmanie, bez promocji i nie żałuje. Jest wart swojej ceny. Krem ma lekką konsystencje, która szybko się wchłania i pozostawia miękką w dotyku skórę. Normalizuję wydzielanie sebum, a przy tym jest nawilżona. Moja mieszana skóra ma skłonność do wyprysków i niedoskonałości, które zazwyczaj nasilają się w czasie okresu. Od czasu gdy stosuję ten krem, na mojej twarzy nie pojawiły się żadne niechciane zmiany. Gdy sobie to uświadomiłam, odkryłam, że to dzięki temu produktowi, bo inne kosmetyki stosuję bez zmian. Stosuje go rano i wieczorem od dwóch miesięcy, dzięki czemu moja skóra jest wygładzona miękka w dotyku i nawilżona. Jedyny minus jaki widzę to opakowanie. Niestety, ale nie mogę sprawdzić ile zużyłam produktu i na ile mi go jeszcze starczy, dlatego musze mieć kolejne opakowanie w pogotowiu.
  • 30 sierpnia 2024 o 23:47
    Gorąco polecam!
    Bielenda Professional SUPREMELAB Sebio Derm, Specjalistyczny krem normalizująco-nawilżający z bakuchiolem, to produkt, który zaskoczył mnie swoją skutecznością i wszechstronnością. Już od pierwszego użycia zauważyłam, że krem ma wyjątkowo lekką i przyjemną konsystencję, która błyskawicznie się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. To ogromny plus, szczególnie dla osób z cerą mieszaną lub tłustą, które zmagają się z nadmiernym wydzielaniem sebum. Krem idealnie sprawdził się w nawilżaniu mojej skóry, jednocześnie pomagając utrzymać jej matowy wygląd przez cały dzień. Co więcej, regularne stosowanie sprawiło, że moja cera stała się gładsza, a jej tekstura uległa zauważalnej poprawie. Szczególnie doceniłam działanie bakuchiolu, znanego jako „roślinny retinol”, który efektywnie redukuje niedoskonałości i zmarszczki, nie powodując przy tym podrażnień. Jest to dla mnie kluczowe, ponieważ mam skórę wrażliwą i skłonną do zaczerwienień. Niacynamid zawarty w kremie również zrobił na mnie duże wrażenie. Dzięki jego właściwościom regulującym wydzielanie sebum, moja skóra wygląda na zdrowszą i bardziej promienną, a pory i drobne zmarszczki są mniej widoczne. Dodatkowo, olej tamanu działa kojąco i przeciwzapalnie, co wspomaga regenerację skóry i zmniejsza wszelkie stany zapalne. Po miesiącu regularnego stosowania mogę śmiało powiedzieć, że krem ten spełnia swoje obietnice. Moja skóra jest doskonale nawilżona, a jednocześnie matowa, niedoskonałości są mniej widoczne, a zmarszczki wygładzone. Krem działa również prewencyjnie, ograniczając powstawanie nowych wyprysków i zaskórników. Bielenda SUPREMELAB Sebio Derm to doskonały wybór zarówno dla młodszych osób z problematyczną cerą, jak i dla tych, którzy chcą zadbać o skórę w kontekście anti-aging. Jego wszechstronność, lekka formuła i widoczne efekty sprawiają, że na pewno sięgnę po niego ponownie. Gorąco polecam!
  • 17 sierpnia 2024 o 14:07
    Jest ok
    Produkt, który ma kilka zalet, ale nie spełnił wszystkich moich oczekiwań. Działa bardzo dobrze jako baza pod makijaż - szybko się wchłania, nie pozostawiając na skórze tłustego filmu. Niestety, mimo regularnego stosowania, nie zauważyłam poprawy stanu mojej cery. Krem nie wpłynął na zmniejszenie widoczności niedoskonałości ani na regulację wydzielania sebum. Moja skóra w strefie T nadal się przetłuszcza.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Szybkie wchłanianie
    Wady:
    • Nie ma poprawy stanu cery
    • Nie reguluje wydzielania sebum
    !Sylwia
    10 sierpnia 2024 o 14:31
    nie sprawdza się
    Wydawał się bardzo obiecujący, niestety bardzo wysusza i pogarsza stan cery. Zdecydowanie nigdy więcej, nawet nie skończyłam jednego opakowania, po powrocie do innych kremów wszystko wróciło do normy.
    Zalety:
    Wady:
    • Szkodzi