Suche szampony

Pantene Cheat Day Dry Shampoo Foam Suchy szampon w piance

• 1 marca 2025 o 17:34
    bubel
    Niestety, Pantene Cheat Day Dry Shampoo Foam nie spełnił moich oczekiwań. Choć pomysł na suchy szampon w piance brzmi interesująco, w moim przypadku produkt nie sprawdził się najlepiej. Oczekiwałam, że produkt odświeży moje włosy bez potrzeby ich mycia, ale pianka nie tylko nie wchłania się błyskawicznie, ale również pozostawia uczucie wilgotności przez dłuższy czas. Żal mi wyrzucać więc może jeszcze znajde na niego sposob.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • fajny zamysł
    • lekka formuła
    Wady:
    • Pozostawia wilgotność na włosach
    • mija się z celem
  • 19 października 2023 o 13:59
    Suchy szampon w formie mokrej pianki
    Mija się z celem taki produkt. Suche szampony wymyślono żeby zaoszczędzić czas i szybko odświeżyć włosy a forma pianki na to nie pozwala. Po pierwsze nie nałoże jej tuż przed wyjściem bo włosy są mokre i trzeba poczekać aż wyschną, nie zepne w kitke bo oklapną i tak sie zaschną. Przez ww.efekt nie jest to produkt do zastosowania na szybko czy też zabrania go ze sobą do torebki. Pachnie ładnie ale bardzo intensywnie, dla mnie za bardzo. Nie daja takiego efektu jak suchy szampon w spray. Po piance włosy sie bardziej kleją.
  • 13 kwietnia 2023 o 21:51
    Jak dla mnie super, trzeba znaleźć na niego sposób :)
    Widzę same negatywne opinie, a dla mnie jest to świetny produkt. Po prostu trzeba nauczyć się go używać, dać mu kolejną szansę. Zawsze używam wieczorem, pomiędzy wykonywaniem codziennych obowiązków. Aplikuję w miejsca które potrzebują odświeżenia, czekam do wyschnięcia, a następnie rozczesuję pierwszy raz, po kilku minutach kolejny. Dla mnie efekt jest super, lepszy niż po zwykłym suchym szamponie. Nie trzeba wyczesywać tego białego pyłku, nie wysusza też skóry głowy. Jednak jeśli chcesz go użyć na szybko, to ten produkt nie jest raczej dla Ciebie.
    Zalety:
    • nie wysusza skóry głowy ani nie zostawia białych śladów jak zwykły suchy szampon, ładnie pachnie,
    Wady:
    • trzeba nauczyć się go używać, nie nadaje się na użycie na kilka minut przed wyjściem, już teraz trudna dostępność i cena
  • 8 września 2022 o 23:50
    " {..} cheat" ale tylko kupujących ten produkt
    Tylko spray i spray dlaczego by nie spróbować pianki? Dzięki takiemu myśleniu, ta pianka trafiła do mojego koszyka zakupowego. Cena bolała, nie powiem, że nie dlatego też oczekiwania wzrosły, ponad poziom klasycznych suchych szamponów. Po pierwszym użyciu, byłam przekonana, iż źle użyłam kosmetyk. Włosy były mokre, wymagały wysuszenia suszarką, a i po tej czynności pozostały w niezmienionej formie. Kolejna próba, zaowocowała sklejonymi włosami, efekt podobny jak przy nadużyciu lakieru do włosów. Lekko uniesione od nasady. Pianka, pomimo kompaktowego rozmiaru nie nadaje się na wyjazdy bez zapewnionej suszarki bądź też szybkiej aplikacji. Jest bardzo niewydajna, ale i po co ma być skoro to kompletny niewypał.
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
    • sklejone włosy
    • wymaga użycia suszarki
    • niewydajny
    • zawyżona cena
  • 25 lipca 2022 o 11:27
    Nie znam gorszego
    To jest taki oblepiacz, że szkoda słów. Nie pomaga podsuszenie suszarką, dokładne rozczesanie, nie pomaga użycie minimalnej ilości. Włosy po użyciu zawsze wyglądają jeszcze gorzej niż przed użyciem. Najgorszy suchy szampon, jaki kiedykolwiek miałam. Wywalam do śmietnika bo tego się nie da używać

Zobacz także inne Suche szampony