Peelingi do skóry głowy

OnlyBio Hair Balance, Peeling do skóry głowy

Nasi użytkownicy zostawili 168 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 maja 2025 o 15:53
    Dobry gagatek
    Peeling enzymatyczny do skóry głowy od Onlybio – totalne odkrycie tego roku w mojej pielęgnacji Mowa o peelingu enzymatycznym – i nie, to nie jest zwykły produkt, to jest hit , hitów . Już po otwarciu paczki byłam w szoku – ten zapach czuć było przez karton Serio, jakby ktoś zamknął wewnątrz naturalne spa Orzeźwiający, lekko cytrusowy aromat, który od razu wprawia w dobry nastrój Ale przejdźmy do działania: formuła wegańska, delikatna, a jednocześnie turbo skuteczna. Zero drobinek, a mimo to czujesz, że skóra głowy oddycha. Po pierwszym użyciu miałam efekt super – lekkość, objętość, włosy odbite od nasady. A to dopiero początek! Uwielbiam to, że produkt jest naturalny, cruelty-free i nie zawiera żadnych dziwnych składników, których nie potrafiłabym wymówic Jeśli jeszcze nie próbowałaś – musisz to zmienić. Ten peeling to jak detoks i aromaterapia w jednym Polecam
  • 5 maja 2025 o 15:59
    Rozczarowanie
    Niestety, peeling do skóry głowy OnlyBio Hair Balance zupełnie się u mnie nie sprawdził. Miałam duże oczekiwania, bo bardzo lubię inne produkty z tej serii, ale ten kosmetyk okazał się rozczarowaniem. Po pierwsze – drobinki są zbyt delikatne, przez co peeling nie daje uczucia skutecznego oczyszczenia. Zamiast świeżości, miałam wrażenie, że skóra głowy wciąż jest obciążona, a włosy szybciej się przetłuszczały. Konsystencja jest zbyt rzadka, przez co produkt przecieka przez palce i trudno równomiernie nałożyć go na skórę głowy. Po spłukaniu nie zauważyłam żadnego pozytywnego efektu – ani odbicia u nasady, ani poprawy kondycji skóry. Dodatkowo zapach był dla mnie zbyt intensywny i mało przyjemny. Doceniam naturalny skład i dobre intencje marki, ale ten produkt zdecydowanie nie spełnił swojej funkcji w mojej pielęgnacji.
    Nata_be
    1 maja 2025 o 15:17
    Nie polecam, słaby produkt
    OnlyBio Hair Balance – peeling do skóry głowy Niestety, to jeden z tych produktów, które rozczarowały mnie niemal od pierwszego użycia. Pomysł był dobry – naturalny skład, mechaniczny peeling do skóry głowy, który miał oczyszczać i odświeżać. W praktyce? Ciężko wypłukujące się granulki, które zostają we włosach i utrudniają cały proces pielęgnacyjny. Zamiast efektu świeżości – frustracja. Po kilku użyciach zorientowałam się, że nie daje właściwie żadnego zauważalnego efektu oczyszczenia. Skóra głowy wygląda tak samo, a włosy nie zyskują na lekkości ani objętości. Męczę ten produkt od roku, bo szkoda mi go wyrzucić, ale używam go bardziej z obowiązku niż z przyjemności – a to nigdy nie jest dobry znak. Jeśli szukacie skutecznego peelingu do skóry głowy, to zdecydowanie bardziej polecam peelingi kwasowe, które działają bez tarcia i zostawiają realne uczucie czystości i odświeżenia. Ten produkt niestety nie spełnił swojej roli – i raczej do niego nie wrócę.
    Zalety:
    Wady:
    • Opakowanie - leżące, nie można postawić i wiecznie spada
    • Konsystencja
  • 4 kwietnia 2025 o 7:18
    jest dobry
    Jest dobry ale nie najlepszy. opakowanie ładne i wygodne w użyciu. konsystencja bardzo dobra. Łatwo rozprowadza się na skórze głowy i dobrze się go spłukuje. Ładnie oczyszcza skórę głowy i sprawia, że jest świeża i nie ma na niej martwego naskórka jednak żeby był jakiś dodatkowy efekt to nie zauważyłam. Ładnie pachnie i ma dobry skład. Kupiłam w Rossmann.
    Zalety:
    • wygodny w uzyciu, oczyszcza skórę i odświeża ją
    Wady:
    • oprócz oczyszczenia skóry nie zauważyłam żadnych dodatkowych efektów
  • 31 marca 2025 o 19:51
    Nie jest źle, choć szału nie ma
    Peeling do skóry głowy od OnlyBio jest całkiem przyzwoity, ale niestety nie do końca spełnił moje oczekiwania. Owszem, oczyszcza skórę głowy i daje uczucie odświeżenia, ale spodziewałam się mocniejszego efektu złuszczania i głębszego działania. Na plus na pewno zasługuje jego delikatność – nie podrażnia skóry, nie powoduje dyskomfortu, a jednocześnie przyjemnie się go używa. Konsystencja jest lekka i łatwa do rozprowadzenia, a zapach subtelny i nienachalny, co dla mnie jest zdecydowaną zaletą. Po użyciu skóra głowy jest czysta, a włosy lekko uniesione u nasady, choć efekt nie jest tak spektakularny, jak bym chciała. To dobry produkt, ale jeśli ktoś szuka mocniejszego peelingu, może nie do końca być zadowolony.

Zobacz także inne Peelingi do skóry głowy