Bronzery i pudry brązujące

Lovely Only For Sweet Lovers, Gingerbread Bronzer Satynowy bronzer do twarzy i ciała

• 21 sierpnia 2021 o 13:33
    po proostu piękny
    jeden z najbardziej udanych bronzerów jakie miałam okazje używać. kolor idealny dla blondynki o jasnej karnacji. nie posiada brudnych czy pomarańczowych tonów, nie plami, rozkłada się równomiernie, w sam raz napigmentowany, nie znika w trakcie dnia. i w dodatku cudowny pierniczkowy zapach !
  • 1 marca 2021 o 10:32
    Pierniczkowy szał
    Kupiłam przed świętami, używam do dziś! Jeśli gdzieś go dorwiecie - bierzcie w ciemno. ;) Aplikacja przyjemna (zapach pierniczka jest mega!), szybka, kolor idealny dla jasnych karnacji.
    Zalety:
    • duże opakowanie
    • idealny kolor - nie jest za ciepły, ale i nie szary
    • lekkie, złote drobinki
    • nie osypuje się podczas aplikacji
    • nie robi plam
    • obłędnie pachnie (!!!)
    Wady:
    • W zasadzie ich nie znalazłam, choć wadą może być to, że ten bronzer jest bodajże z kolekcji limitowanej i nie jest już dostępny.
  • 16 lutego 2021 o 18:59
    Świetny jest :)
    Świetny bronzer za grosze. Duża pojemność więc na pewno wystarczy na długie miesiące. Ma delikatny, przyjemny zapach cynamonu. Zawiera w sobie subtelne, złote drobinki, które dają na skórze satynowe wykończenie. Bezproblemowo się blenduje, równomiernie się nakłada nie tworząc plam. Intensywność koloru można budować. Polecam!
  • 29 grudnia 2020 o 13:04
    Duży świąteczny piernikowy bronzer
    Słodkie świąteczne opakowanie, skrywa ładny satynowy z lekką poświatą złota bronzer z tłoczeniem i zapachem piernikowego ciastka. Kolor jest nie za chłodny i nie ceglasty, niewprawna ręka krzywdy sobie nim nie zrobi pod warunkiem użycia dość sporego luźno zbitego pędzla. Zapach nie jest drażniący i nie utrzymuje się długo. Gramatura 16 g jest całkiem przyzwoita, więc cena tymbardziej na promocji zachęca. Produkt dobrze się rozprowadza, raczej nie pyli, nie plami, daje ładny efekt.
    Zalety:
    • gramatura
    • wykończenie
    • kolor
    Wady:
    • edycja limitowana - problem z dostępnością za jakiś czas
  • 27 grudnia 2020 o 12:29
    Kolor piękny, ale produkt nie dla mnie
    Zachęcona pięknym zapachem i głębokim, ciekawym kolorem postanowiłam skusić się na ten bronzer. Efekt na twarzy jest piekny. Pomimo tego, że bronzer należy do tych z kategorii chłodnych ,pięknie stapiał się z moją karnacją o bardziej ciepłych tonach. Po kilku dniach na mojej twarzy pojawiły się jednak drobne wypryski w miejscach, gdzie nakładam bronzer. Jest to kwestia bardzo indywidualna, dlatego ode mnie 4/5. Ja niestety musze go odłożyć.