Pudry pod oczy

Pierre Rene Professional, Under Eye Powder Rozświetlająco - wygładzający puder pod oczy

Pierre Rene Wygładzająco-Rozświetlający Puder pod Oczy
Pierre Rene Under Eye Powder Puder Pod Oczy 4G
Pierre René Professional

• 29 grudnia 2023 o 4:08
    piątka z minusem
    Ten kosmetyk pięknie wygląda w opakowaniu, ma piękne drobiny co jest przydatne pod oczami. Są w nim tony jakby żółte, co pomaga jeśli ktoś ma ciemne cienie pod oczami. Ja też lubię jak okolice oczu nie są jaśniejsze od reszty twarzy, lubię kiedy cała twarz jest w miarę jednolita, a makijaż spójny, więc mi pasuje!). Rzeczywiście dobrze utrwala korektor, ale niestety bywa, że produkt nakłada się nierównomiernie. U osób o jasnej cerze ten odcień może czasami wyglądać zbyt ciężko. Mimo tego polecam przetestować, cena nie jest zabójcza, marka z tego co wiem jest cruelty free, a puder jest dostępny w hebe.
    Zalety:
    • piękne drobinki
    • odcień (jeśli chcecie uniknąć zbyt jasnego efektu pod oczami to będzie wam pasował)
    • utrwalenie korektora pod oczami
    • jakość
    Wady:
    • może dawać nierównomierny efekt, polecam ostrożnie go nakładać
    • może być za ciemny dla niektórych osób i przez to wyglądać ciężko
  • 23 listopada 2023 o 20:57
    Pudry pod oczy już dawno znalazły stałe miejsce w mojej kosmetyczce. Kiedyś nie chciałam wierzyć w to, że faktycznie mogę sprawdzać się na te okolice lepiej niż klasyczne kosmetyki z tej kategorii, natomiast po przetestowaniu pierwsze produktu tego typu szybko zmieniłam zdanie. Sięgam po nie podczas wykonywania każdego mojego makijażu i nie wyobrażam już sobie bez nich życia. Uwielbiam testować wszelkie propozycje z tej kategorii i tak zdecydowałam się na puder od marki Pierre Rene. Udało mi się zakupić go będąc w drogerii Hebe, a ciekawa go byłam już od dłuższego czasu, dlatego nie mogłam się doczekać, aż go zaaplikuje. Kosmetyk zamknięty został w bardzo ładny, klasycznym opakowaniu w formie plastikowego, czarnego słoiczka. Jego cena regularna wynosi cztery gram. Wieczko posiada spore, przeźroczyste okienko z logiem kosmetyku, przez które doskonale widzimy nasz kosmetyk. Dodatkowo puder zamknięty został w kartoniku w kolorach bieli, złota i czerni na którym umieszczone zostały wszelkie, najważniejsze informacje na temat produktu, takie jak jego nazwa, skład czy zalecany sposób użytku. Cena regularna kosmetyku nie jest niska, ponieważ potrafi ona wynosić nawet pięćdziesiąt złotych, dlatego warto go szukać na promocjach. Jest drobny, mocno zmielony i posiada w sobie sporo rozświetlających drobin mieniących się na złoto. Na szczęście, przy dobrej aplikacji nie są one widoczne natomiast piękne odbijają światło. Kosmetyk ma beżowy kolor i zgodnie z posiadaną wiedzą dostępny jest jedynie w jednym odcieniu. Jest on dosyć ciemny, dlatego przy bardzo jasnych cerach może się odznaczać. Mimo to naprawdę pięknie wygładza i utrwala korektor. Nie wchodzi w zmarszczki, zapewnia zdrowe, rozświetlone wykończenie na skórze. Jest trwały, a dodatkowo bardzo wydajny, ponieważ nie ma potrzeby stosować go w dużej ilości. Puder pod oczy od marki Pierre Rene to dobry kosmetyk, polubiłam się z nim. Daje naprawdę śliczny efekt na skórze, jego główną wadą jest jednak ciemny, mało uniwersalny kolor. Mimo to uważam, że śmiało mogę go polecić.
    • Konsystencja
    • Drobiny
    • Utrwala
    • Wygładza
    • Rozświetla
    • Nie wchodzi w zmarszczki
    Wady:
    • Kolor
  • 3 maja 2023 o 15:01
    Jest w porządku.
    Nie przepadam za pudrami z drobinkami, zbyt odbijają światło, ale w sumie pod oczy to dobry zabieg. Delikatne rozświetlenie tej okolicy, dodawanie zdrowego blasku, wygładzenie- to wszystko dawał puder od PR. Bardzo drobno zmielony, osiadając na skórze nie tworzył plam, ani nie pozostawiam smug po przeciągnięciu pędzlem. Kolor pasował do mojej jasnej karnacji z żółtymi tonami, bardzo delikatnie ją rozjaśniał, ale nie bielił. Nałożony w niewielkiej ilości nie zbierał się w zmarszczkach, dobrze utrwalał korektor a wszelkie nierówności wygładzał. To dobry, polski, wydajny puder w przystępnej cenie, warto po niego sięgnąć.
    Zalety:
    • wygładza skórę, delikatnie ją rozświetla
    • jest drobno zmielony, wygląda naturalnie na skórze
    • nie plami, nie smuży
    • wydajny, w przystępnej cenie
    • wygodne opakowanie
  • 31 marca 2022 o 22:25
    Puder do ciemniejszej karnacji
    Zacznę od minusa bo w moim przypadku jest tylko jeden. A i to w krótce może już minusem nie być. Mianowicie chodzi o jego kolor. Na chwilę obecną jest dla mnie za ciemny. Muszę go rozjaśniać innym, białym pudrem lub poprostu białą bazą kolorystyczną. Natomiast podejrzewam, że na lato będzie to mój hicior. Pomijając kolor, puder jest poprostu fantastyczny. Po nałożeniu na skórę wygląda pięknie. Okolice pod oczami są świetliste i wygładzone. Utrzymuje się w stanie nienagannym od rana do wieczora. Puder jest drobniutko zmielony i sypki. Dzięki temu jest wydajny. Zawiera subtelne drobinki, bynajmniej nie brokat. Napewno latem będę go używać soute, a tymczasem będę go rozjaśniać.
  • 14 grudnia 2021 o 13:07
    Może być
    Kosmetyk jest zamknięty w plastikowym, przeźroczystym słoiku, dzięki czemu widzimy ile produktu nam jeszcze zostało. Puder jest sypki, drobno zmielony i bardzo gładki pod palcami. Ma delikatnie beżowy kolor i nie posiada zapachu. Ma mikro drobinki w sobie przez co delikatnie rozświetla skórę. Kosmetyk łatwo się nakłada i zazwyczaj wygląda ładnie na skórze. Zazwyczaj, bo ma tendencję to wysuszania i czasami to robił. Natomiast jeśli wszystko jest jak należy to bardzo ładnie wygładza skórę i delikatnie ją rozświetla. Co najważniejsze puder posiada krycie więc jeśli nie mamy zbyt kryjącego korektora, a coś nam jeszcze przebija to ten puder zdecydowanie nam pomoże. Jeśli o mnie chodzi znam pudry pod oczy, które lepiej mi się sprawdzają, aczkolwiek żaden z używanych do tej pory nie miał takiego genialnego krycia jak ten. Myślę, że niektórym osobom wystarczy nawet zamiast korektora i będzie wyglądał dobrze. Może być.

Zobacz także inne Pudry pod oczy