Serum do twarzy

Veoli Botanica Focus Pigmentation Essence Intensywnie redukujące przebarwienia oraz zwężające pory serum z kompleksem niacynamid + stabilna witamina C

Veoli Botanica Focus Pigmentation Essence serum Redukujące Przebarwienia i Zwężające Pory 30 ml
Veoli Botanica Focus Pigmentation Essence Serum do Twarzy 30ml
Veoli Botanica Focus Pigmentation Essence
Veoli Botanica Veoli Botanica Focus Pigmentation Essence serum redukujące przebarwienia 30 ml

• 26 lutego 2025 o 23:59
    Spodziewałam się czegoś więcej
    Mleczne serum, o dosyć rzadkiej konsystencji, zamknięte jest w buteleczce z ciemnego szkła z pipetą. Taka forma podania jest dla mnie jak najbardziej ok, wygodnie się je dozowało. Serum rozprowadzało się na twarzy bardzo komfortowo, szybko się wchłaniało i nie zostawiało uczucia lepkości. Co do działania serum to jestem z niego w miarę zadowolona. Po kilkunastu dniach stosowania moja cera wyraźnie się wygładziła i zrobiła bardziej promienna. Przebarwienia zniknęły ale tylko te delikatne, a te mocniejsze niestety zostały, także to serum do końca sobie nie poradziło. Zwężenia porów także nie zauważyłam. Za tą cenę nie kupię ponownie.
  • 28 października 2024 o 9:38
    Veoli na przebarwienia
    Serum stosuje ponad miesiac. Ma dosc wodnista konsystencje, szybko sie wchlania. Zapach lekko chemiczny ale nie przeszkadza, szybko sie ulatnia. Mam cere mieszana w strefie T tlusta. To co zauwazylam po stosowaniu serum to zdecydowanie zmniejszenie swiecenia czasami mam wrazenie ze wysusza za mocno. Przebarwienia napewno sa jasniejsze ale liczylam na lepszy efekt. Produkt napewno warty polecenia. Chetnie kupie ponownie liczac na dobra promocje poniewaz cena dosc wysoka.
    Zalety:
    • Zmniejsza widocznosc przebarwien, zmniejsza swiecenie
    • Wydajnosc
    Wady:
    Annak91
    19 lipca 2024 o 19:47
    Cudo na przebarwienia
    Długo zastanawiałam się nad zakupem tego serum bo opinie były mocno sprzeczne a nie chciałam wydawać kasy w błoto. Zaryzykowałam i nie żałuję bo u mnie świetnie się sprawdziło. Serum ma pojemność 30ml i zamknięte jest w szklanej buteleczce z pipetą. Ma lekką mleczną konsystencję, która bardzo szybko się wchłania, nie zostawiając tłustego filmu. I do tego niacynamid, ktora moja skóra uwielbia. Jedyne co mi w nim przeszkadza to zapach, ale przez efekty jakie daje to serum to jestem w stanie znieść ten zapach. Mam cerę mieszaną z dużą skłonnością do zaskórników a do tego z przebarwieniami. Serum używałam codziennie na noc. Pierwsze efekty zauważyłam już po kilku dniach stosowania a po skończeniu całego opakowania mogę powiedzieć że to najlepsze serum na przebarwienia jakie stosowałam. Moje uporczywe przebarwienia na policzku zniknęły, do tego cera jest rozświetlona i wygładzona. Pory są mniej widoczne a cera nie przetłuszcza się tak mocno. Idealne serum dla cer mieszanych i tłustych.
    kasinaa
    25 stycznia 2024 o 10:23
    genialne serum ale nie rozjasnia
    Swietny produkt ktory dziala na moja skore Fajna konsystencja, piekny zapach, przyjemnie sie naklada na twarz i do tego szybko wysycha i nie powoduje wstretnego klejenia!. Na dodatek dziala! nie wiem czy samo serum tak rewelacyjnie dziala czy razem z Matcha peelingiem bo oba te produkty stosuje od miesiaca ale razem dzialaja cuda. jest jednak jedno ale..nie robi to nic z moimi plamami pigmentacyjnymii za to odejmuje gwiazdke. jesli mialabym sie do czegos jeszcze przyczepic to moze forma podania w kroplomierzu nie jest idealna bo nabiera sie zle a czasem wcale ale z drugiej strony nie mam pomyslu jak inaczej mozna byloby to serum spakowac :)
  • 7 stycznia 2024 o 15:55
    Dramat
    Jestem mega zawiedziona, zwłaszcza że nie jest to tani produkt. Mam zbudowaną tolerancję na wszystkie składniki aktywne zawarte w tym serum. Trochę produktów tego typu już używałam w swoim życiu, ale nigdy nie miałam serum które by mnie aż tak uczulało. Robiłam kilka prób i każda kończyła się tak samo, mega wysypem przez który miesiąc doprowadzałam skórę do porządku. To serum to jakieś nieporozumienie. Do tego jest w beznadziejnym opakowaniu, ta pipeta nie działa, nie chce nabierać produktu.
    Wady:
    • uczula
    • powoduje mega wysyp
    • beznadziejne opakowanie
    • drogie