Kremy pod oczy

Eveline Cosmetics Rich Coconut, Ultra-bogaty kokosowy krem pod oczy

notino.pl
Eveline Cosmetics Rich Coconut Ultra-bogaty kokosowy krem pod oczy !
Eveline Rich Coconut Kokosowy Krem pod Oczy 20ml
Eveline
Ultra-bogaty kokosowy krem pod oczy
Eveline Cosmetics Rich Coconut Ultra-bogaty kokosowy krem pod oczy !

• 24 kwietnia 2025 o 15:54
    Porządne kremidło pod oczy
    Ultra-bogaty kokosowy krem pod oczy z serii Rich Coconut od marki Eveline Cosmetics zakupiłam ponad miesiąc temu w jednej z internetowych drogerii. Szukałam czegoś konkretnego pod oczy, co nawilżałoby skórę i jednocześnie nie wywoływało żadnych podrażnień. Jak powszechnie wiadomo, skóra w okolicach oczu jest wyjątkowo delikatna i cienka, co sprawia, że wymaga szczególnej troski w zakresie pielęgnacji. Osobiście posiadam bardzo wrażliwą skórę, co znacząco utrudnia mi znalezienie odpowiedniego kremu pod oczy, który nie powodowałby podrażnień. W związku z tym muszę niezwykle ostrożnie dobierać kosmetyki, ponieważ wiele z nich niestety wywołało u mnie silne reakcje alergiczne. Na szczęście, recenzowany przeze mnie krem pod oczy od Eveline Cosmetics nie wywołał żadnych podrażnień, dzięki czemu z pewnością pozostanie w mojej codziennej pielęgnacji na dłużej. Krem charakteryzuje się raczej bogatszą formułą (i tym samym jest bardzo bogaty w składniki aktywne), łatwo się rozprowadza i wchłania całkowicie w ciągu kilku/kilkunastu minut. Dzięki swojej gęstej konsystencji, zapewnia odpowiedni komfort w okolicach oczu, pozostawiając skórę odpowiednio nawilżoną i zabezpieczoną, na pewno jest dobrze "chroniona" i to zdecydowanie odczułam. Co bardzo dla mnie ważne, nie występuje po aplikacji uczucie ściągnięcia ani dyskomfortu, a skóra jest wręcz złagodzona i ukojona, co świadczy o jego wielozadaniowym działaniu, ale też delikatności. Szata graficzna produktu jest prosta i estetyczna, utrzymana w pastelowych odcieniach beżu, który jest połączony z bielą. Zapach jest delikatny i nie jest jakoś mocno nachalny. Konsystencja kremu jest bogata, gęsta i treściwa, co zapewnia łatwość rozprowadzania oraz wchłaniania. Produkt nie powoduje alergii ani podrażnień oczu, doskonale nawilża i odżywia skórę. Według mnie należy również podkreślić jakość składników oraz atrakcyjną cenę. W składzie możemy odnaleźć między innymi masło shea, kwas hialuronowy, ale również probiotyki czy też kofeinę. Obecnie krem jest dostępny w regularnej cenie około 30 zł, ale często możemy znaleźć w promocjach sporo taniej, co jest bardzo korzystne w stosunku do ilości kosmetyku. Po dłuższym okresie stosowania tego produktu (już trochę ponad miesiąc), ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu, zauważyłam redukcję cieni oraz opuchnięć w okolicy oczu. Krem skutecznie niweluje objawy zmęczenia, a także doskonale nawilża. Testowałam ten kosmetyk w różnych porach dnia, zarówno rano, jak i na noc oraz pod makijaż, i muszę stwierdzić, że w każdej z tych sytuacji sprawdził się rewelacyjnie. Po jego aplikacji skóra wydaje się delikatnie rozświetlona i rozjaśniona, co jest szczególnie istotne w przypadku okolic oczu, gdyż wpływa na młodszy wygląd spojrzenia. Producent zapewnia, że jest to krem nadający się do codziennego stosowania i zaleca wręcz aplikację rano i wieczorem. Muszę przyznać, że tak właśnie robiłam najczęściej i zauważyłam znaczną poprawę kondycji mojej skóry pod oczami. Serdecznie polecam to kremidło i warto wypróbować ;).
    Zalety:
    • Bogaty skład (mnóstwo składników aktywnych)
    • Bogata, gęsta i treściwa formuła
    • Nie powoduje podrażnień (bardzo ważne dla ultra delikatnej skóry pod oczami)
    • Idealny dla posiadaczek wrażliwej cery
    • Świetnie nawilża skórę
    • Super pod makijaż
    • Redukuje cienie pod oczami
    • Gęsta konsystencja, która dobrze się rozprowadza
    • Prosta, lecz estetyczna szata graficzna
    • Wygodna aplikacja
    • Delikatny zapach
    • Dostępność
  • 19 lutego 2025 o 11:40
    Bardzo fajny, budżetowy krem.
    Krem pod oczy zakupiłam na dużej promocji w drogerii stacjonarnej zachęcona zapachem. Krem ma rzeczywiście dość intensywny zapach kokosowy, lecz dla mnie jest on przyjemny w użytkowaniu. Konsystencja jest dość gęsta i treściwa, można go w łatwy sposób wklepać pod oko. Nie zostawia tłustej warstwy i dość szybko się wchłania, przez co jest świetny na dzień i na noc.
    crayola
    16 lutego 2025 o 20:20
    Przyjemny kokosek
    Krem kupiłam razem z kokosową serią i nie żałuje. Zapach jest delikatny, kokosowy. Konsystencja przyjemna, kremowa, dość gęsta. Krem szybko i ładnie się wchłania, dobrze nawilża. Sprawdza się i pod makijaż I w wieczornej pielęgnacji. Skóra pod okiem jest przyjemnie wypielegnowana i wygładzona. Kokosowy zapach dodaje przyjemności w użytkowaniu.
    Zalety:
    • fajnie nawilża
    • kremowa konsystencja
    • kokosowy zapach
    • dostępność i cena
  • 16 lutego 2025 o 18:49
    Ten krem to absolutny hity
    Ja uwielbiam kokosowe kosmetyki, a ten krem ze względu właśnie na olejek kokosowy w składzie został przeze mnie kupiony. Ogólnie krem ma mega fajny skład, między innymi kwas hialuronowy, ekstrakt z banana, kofeinę. Zaraz po użyciu widać efekty, niweluje opuchlizna pod oczami, zasinienia, ujednolica kolor skóry. Tego kremu używam codziennie zarówno w porannej jak i wieczornej rutynie pielęgnacyjnej . I zawsze sprawdza się wyśmienicie.
    Zalety:
    • Kokosowy skład, bogaty skład, fajna formuła, wydajność, działanie
    Wady:
  • 7 listopada 2024 o 11:40
    Bez szału, ale OK
    Krem znajduje się w wygodnej tubce z cienkim aplikatorem. Ma niestandardową wielkość jak na krem pod oczy bo aż 20ml. Ma standardową, kremową konsystencję. Dobrze się rozprowadzał i w miarę sprawnie wchłaniał. Ma też bardzo korzystną cenę bo jakieś kilkanaście złotych na promocji, tym bardziej za taką pojemność. Krem jest poprawny, nie zrobił mi nic złego w okolicy pod oczami, ale też nie czułam odpowiedniego nawilżenia po jego użyciu. Dobrze sprawdził się do porannej pielęgnacji i pod makijaż. Na noc w moim odczuciu zdecydowanie za lekki i słabo nawilżający.
    Zalety:
    • tani
    • wygodna tubka
    Wady:
    • mało nawilżający