Podkłady

Bell HYPOAllergenic, Longwear Hydrating Balm Foundation Podkład do twarzy

Bodyland.pl
Bell hypoallergic HYPO LONGWEAR HYDRATING PODKŁAD DO TWARZY Z KWASEM HIALURONOWYM 01 30G
Bell HYPOAllergenic Longwear Hydrating Podkład 02 Nude

• 18 grudnia 2023 o 15:12
    Rewelacyjny dla cer mieszanych
    Mam cerę mieszaną skłonną do przesuszenia. To jeden z niewielu podkładów, które mają zarówno piękną gamę odcieni, jak i świetnie prezentuje się na skórze. Nie podkreśla suchych skórek, daje naturalne wykończenie i jednocześnie średnie krycie, na tyle dobre, że mimo zaczerwienień rezygnuję z korektora :) Moim zdaniem najlepiej sprawdzi się w chłodniejsze miesiące, na lato może być ciut za bardzo kremowy. Jest ponadto bardzo wydajny, niewielka ilość pozwala na pokrycie całej twarzy, gąbką jak i palcami. Polecam!
    Zalety:
    • Krycie
    • Kolor
  • 7 sierpnia 2023 o 18:08
    Nie dla mnie
    Mam cerę tłustą i niestety ten podkład nie spełnia moich oczekiwań. Na plus odcień podkładu, dla jasnych cień super. Jednak niestety bardzo szybko się wyświeca i po prostu nie jest trwały. Mieszałam go z innym podkładem, żeby po prostu się nie zmarnował, ale pompka przestała działać.
    Zalety:
    • kolor
    Wady:
    • brak trwałości
    • wyświecanie
    • psująca się pompka
  • 6 lutego 2023 o 15:44
    zakochałam się
    Na mojej tłustej cerze, daje efekt porcelanowej, nieskazitelnej skóry, noszę go z przyjemnością. Bardzo fajnie pracuje z innymi produktami. Ogromnym plusem jets to że kolor 01 jest dla naprawdę bardzo jasnych cer, ja wzięłam własnej odrobinę za jasny ale bronzer wszystko naprawia. Kupiłam w hebe gdzie światło koszmarnie zniemia kolor podkłady - polecam porównywac z podkładem który teraz używamy. Produkt moim zdaniem jest wydajny - mi wystarcza jedna pompka na twarz
    Zalety:
    • Wygląd na twarzy
    • Dostępność
    Wady:
  • 4 grudnia 2022 o 10:36
    na co dzień świetny! ♡
    mój nowy ulubieniec z serii dzienniaczków. krycie można spokojnie stopniować — od lekkiego po średnie, nie sądzę jednak, żeby można było uzyskać coś ponadto. konsystencja kremowa, otulająca, faktycznie nawilżająca, przez co i również wykończenie jest dość mocno świetliste. jednak przypudrowany podkład trzyma się długo na miejscu, nie ubywa go z twarzy z czasem, a i wyświeca się w sposób akceptowalny. kolorystyka jest świetna, ja posiadając "jedynkę" (Alabaster) jestem w pełni usatysfakcjowana, jeśli chodzi o odcień — jestem bladziochem i podkład się nie odcina. cena bardzo dobra, jakość fantastyczna, polska firma — czego chcieć więcej?
    Zalety:
    • polska marka,
    • dostępność,
    • odcienie podkładu,
    • wykończenie świetliste,
    • przypudrowana) skóra (bo solo, znaczy się bez pudru, tego podkładu nie używam) wygląda na nawilżoną, jednolitą, bez efektu ciężkości; trzyma
    • się cały dzień twarzy,
    • krycie od lekkiego po średnie,
    • podkład można spokojnie nakładać palcami — bardzo szybko się go rozprowadza i równie szybko jest on wpracowany w cerę,
    • ponoszony nawet 12h wygląda naprawdę ładnie
  • 2 stycznia 2022 o 14:44
    Super podkład nawilżający na co dzień
    Opakowanie produktu to tubka z beżowego plastiku pokryta naklejką z prostymi napisami; wyposażone w pompkę pozwalającą na bezproblemowe i higieniczne dozowanie produktu. Najjaśniejszy odcień - Alabaster naprawdę dobrze wtopił się w moją bladą skórę nie tworząc efektu sztucznej, pomarańczowej maski tylko jaśniutką, lekko żółtą woalkę lekko wyrównującą koloryt skóry. Krycie da się nieco dobudować (moim zdaniem do średniego - a mam tendencję do trądziku i przebarwień). Dodatkowo nie przesusza ani nie obciąża skóry - wręcz nawilża. Jednocześnie podkład jest dość trwały (u mnie dobrze utrwalony potrafi spokojnie utrzymać się dosłownie cały dzień 6-24 i nie wyświeca się w brzydki, tłusty sposób ani nie waży). Co najważniejsze nie zapycha porów i moim zdaniem jest naprawdę godnym wypróbowania podkładem do codziennego użytku, szczególnie w tak niskiej cenie.
    • efekt na skórze
    • działanie