WIZAŻ logo

Nacomi Nacomi Next Level serum z niacynamidem 15% 30ml
allegro
Nacomi Next Level niacynamid 15%, 30 ml

• 26 marca 2026 o 19:52
    Produkt nie jest dla każdego
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten produkt zawiera bardzo wysokie stężenie niacynamidu, który może jedynie wysuszać i pogarszać stan skóry osób z wrażliwą, skłonną do trądziku cerą. Moje doświadczenia były dokładnie takie same. Wtedy dopiero próbowałam wprowadzić substancje aktywne do mojej pielęgnacji i wybrałam ten produkt, nie mając o nim żadnego pojęcia. Teraz wiem o wiele więcej i radzę dziewczynom, aby bardzo ostrożnie stosowały te i inne serum.
    Zalety:
    • działa
    Wady:
    • za mocno działa
  • 5 / 5
    21 marca 2026 o 11:39
    Idealna broń do walki z niedoskonałościami
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
    Nacomi niacynamidy to moje odkrycie roku. Wysokie stężenie niacynamidów bo aż 15% działa cuda. To jedyne serum, które wygrało starcie z moim trądzikiem. Z niedoskonałościami zmagam się od lat, poprawę w zmniejszeniu wyprysków zauważyłam po tygodniu stosowania. Po miesiącu wyrównał się koloryt skóry.
    Zalety:
    • Zmniejszenie wyprysków, poprawienie kolorytu, wydajność
  • 5 / 5
    11 marca 2026 o 22:43
    Serum na przebarwienia z dobrym składem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To serum przy regularnym stosowaniu naprawdę bardzo dobrze radzi sobie z przebarwieniami i różnymi niedoskonałościami skóry oraz ze zbyt dużym wydzielaniem sebum. Kosmetyk ma bardzo lekką, wodnistą konsystencję i szybko się wchłania, dzięki czemu dobrze sprawdza się w codziennej pielęgnacji. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że moje przebarwienia są mniej widoczne, a skóra wygląda na bardziej rozświetloną a koloryt jest wyrównany. Zauważyłam również że mniej wyświecają mi się policzki i faktycznie ten kosmetyk realnie reguluje zbyt dużą produkcję sebum. Należy jednak uważać z częstotliwością stosowania, ponieważ wysokie stężenie niacynamidu (15%) może przy zbyt częstym używaniu podrażnić bardziej wrażliwą skórę.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja
    • Reguluje produkcję sebum
    • Pomaga na przebarwienia
    • Szybko się wchłania
    Wady:
    • Może podrażnić
  • 12 lutego 2026 o 16:02
    Bardzo fajny
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam go na promocji w Hebe. Używam go już od miesiąca i muszę powiedzieć, że jest na prawdę super. Bardzo dobrze nawilża skórę, skóra jest ukojona, niweluje zaczerwienia po jakimś czasie. Jego konsystencja jest fajna wodnista i łatwo i przyjemnie się go rozprowadza na twarzy. Szybko się wchłania i nie ma drażniącego zapachu. Ja od siebie polecam jak najbardziej.
    Zalety:
    • Daje nawilżenie
    • Skóra jest ukojona
    • Wodnista konsystencja przez co szybko się wchłania
    • Przyjemne opakowanie
  • 3 grudnia 2025 o 15:17
    Dobre nawilżenie, ale nic poza tym
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Serum kupiłam w pakiecie z innymi serami, że względu na cerę mieszaną, rozszerzone pory i przebarwienia. Serum dało fajne nawilżenie na skórze, rozświetloną skórę i delikatne glow, ale tylko na chwilę. Niestety nie poprawił mojej zaburzonej bariery, nie dał długotrwałych efektów oraz nie rozjaśnił przebarwień Szkoda, bo cena atrakcyjna, ale niestety działania brak
    • Delikatne nawilżenie
    Wady:
    • Brak długotrwałego działania
    • Brak rozjaśnienia przebarwień czy poprawy zaburzonej bariery hydrolipidowej

Zobacz także inne Serum do twarzy

szukaj