Bronzery i pudry brązujące

Colour Junika Bronzer Bronzer prasowany

Z_Akdil
    24 września 2023 o 11:27
    Rewelacja
    Jak dla mnie hit. Dostępny jest w 2 odcieniach. Małe poręczne opakowanie, produkt jest w formie prasowanej. Ja mam odcień cynamon, jest to odcień zimny. Stosuje go na codzień. Nie robi plam dobrze się blenduje na podkladzie. Jest dobry dla osób początkujących.
    Zalety:
    • Małe opakowanie. Zimny odcień. Dobrze się blenduje.
    Wady:
    • Dostępny tylko w kontigo :(
  • 27 października 2022 o 19:51
    Bronzer Color Junika
    + wygodna aplikacja + wydajność + dostępność w drogeriach Kontigo + korzystna cena + wygodne opakowanie + ładna kolorystyka + ładny efekt na skórze + naturalny efekt + przyjemna konstystencja
  • 14 października 2022 o 17:43
    Ok
    Bronzer zapewnia naturalny efekt na skórze. Ładnie się prezentuje. Kolorystyka jest uniwersalna. Aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Atutem jest korzystna cena oraz dostępność w drogeriach Kontigo. Bronzer posiada wygodne, kompaktowe opakowanie. Produkt jest wydajny.
  • 15 lutego 2022 o 12:50
    Bardzo dobry bronzer
    Muszę się przyznać, że gdy sięgałam poraz pierwszy po bronzer od Colour Junika nawet nie czytałam opini na jego temat. Z resztą w internecie jest ich naprawdę niewiele. Winą może być słaba dostępność produktów tej marki, które są do nabycia jedynie w Kontigo. Wielka szkoda bo gdyby kosmetyki Colour Junika były dostępne szerzej, chociaż w większej ilości drogerii internetowych na pewno znalazłyby duże grono fanek. Przejdźmy jednak do właściwości samego bronzera. 4.5 grama kosmetyku jest zamknięte w okrągłym, plastikowym opakowaniu w środku, którego mamy lusterko. Odcień Cinnamon, który posiadam jest matowy, bez drobinek. Sam bronzer jest bardzo wydajny i przyjemny w użytkowaniu. Gdy nabieramy go na pędzel ani trochę nie pyli. Pozwala to na większe zachowanie porządku w trakcie wykonywania makijażu. Bardzo łatwo się nim pracuje. Kosmetyk łatwo się rozciera i nie tworzy plam. W ciągu dnia nie blaknie i się nie rozmazuje. Sprawdza mi się na tyle dobrze, że chętnie sięgnę po inne kosmetyki tej marki.
    Zalety:
    • opakowanie z lusterkiem