Odżywki do włosów

Pantene Pro-V Miracles, Lift'n'Volume, Silicone Free Thickening Conditioner Odżywka pogrubiająca bez silikonów

Pantene Pro-V Lift'N'Volume

Sugary
    25 lutego 2025 o 15:07
    Świetna odżywka bez silikonów!
    Odżywka Pantene Pro-V Miracles Lift'n'Volume pozytywnie mnie zaskoczyła! Mam cienkie włosy, które łatwo się obciążają, więc wybór odpowiedniej pielęgnacji bywa wyzwaniem. Ta odżywka sprawdziła się znakomicie – nie zawiera silikonów, a mimo to świetnie wygładza i nadaje objętości. Po użyciu moje włosy są miękkie, lekkie i odbite u nasady. Nie puszą się, ale też nie są przyklapnięte. Do tego pięknie pachnie – świeżo i elegancko, a zapach utrzymuje się na włosach przez dłuższy czas. Konsystencja jest idealna – niezbyt gęsta, łatwo się rozprowadza i nie trzeba jej nakładać w dużej ilości. Duży plus za brak silikonów i skład wzbogacony o biotynę i różne składniki pielęgnacyjne. Nie obciąża i sprawia, że włosy wyglądają zdrowo i świeżo. Myślę, że szczególnie dobrze sprawdzi się u osób z cienkimi i delikatnymi włosami, które potrzebują objętości bez efektu obciążenia. Na pewno kupię ponownie!
    Zalety:
    • Nadaje objętość bez obciążania
    • Nie zawiera silikonów
    • Wygładza i zmiękcza włosy
    • Piękny zapach
    • Wydajna
  • 9 stycznia 2025 o 9:49
    różowo mi
    Odkąd zaczęła się tak zwana popularna moda na "włosing" osobiście przestałam sięgać po kosmetyki tych "zwykłych" firm na rzecz tych niby bardziej wyspecjalizowanych, z rzekomo lepszym składem. Bardzo cieszę się, że zdecydowałam się, powiedzmy, wrócić, do tych starych i chyba zapomnianych już firm. Kupiłam zestaw - odżywkę oraz szampon i z obydwu jestem bardzo zadowolona. -ładny zapach -wydajna -dostępna w popularnych drogeriach -wygładza -nawilża -nabłyszcza -ułatwia rozczesywanie -nie obciąża nadmiernie włosa Moje włosy po tym zestawie wyglądają wyjątkowo ładnie i zdrowo.
    _inga
    9 lutego 2024 o 7:31
    Odżywka do włosów bez silikonów z biotyną i wodą różaną, Lift'n'Volume, Pantene
    Odżywkę do włosów z biotyną i wodą różaną kupiłam w jednej z drogerii internetowych. Opakowanie to tuba o pojemności 200 ml, zapłaciłam około 21 zł. Odżywka ładny przyjemny zapach, dobrze się rozprowadza, łatwo spłukuje, jest wydajna. Mam cienkie włosy i ta odzywka sprawdza się bardzo dobrze nie obciąża, dodaje objętości, odżywia, przywraca połysk matowym włosom. Włosy po zastosowaniu tej odżywki są lekkie sypkie, ładnie odbite od nasady. Odżywkę stosuję dwa razy w tygodniu nakładam na umyte wilgotne włosy lekko masuje pozostawiam na około 3-5 min i spłukuje. Dodatkowy plus za estetyczne wygodne opakowanie. Podsumowując fajna odzywka do cienkich włosów nie jest to mój hit ale dobrze daje radę, na pewno zostanie ze mną na dłużej, chętnie też sięgnę po maskę do włosów z tej serii. Polecam !
    • nawilża
    • wygładza
    • odżywia
    • przywraca połysk matowym włosom
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 8 października 2023 o 14:48
    Różana odżywka do włosów
    Znam firme Pantene od lat i czesto stosuje ich produkty. Na kupno tej odżywki zdecydowałam Się bo jest bez silikonów i działa na objętość włosów. Dobrze nawilża i trochę odbija włosy przy nasady do tego łatwo się włosy po niej rozczaruję i są gładkie. Nie stosowałam jaj samej zawsze w metodzie OMO na drugie O sprawdzała się świetnie. Bardzo ładny zapach który utrzymuje się długo na włosach do kolejnego mycia , nie obciążała włosów.
    Zalety:
    • Bardzo ładny zapach, nawilżenie, opakowanie, nie obciążała włosów, objętość
  • 17 lutego 2023 o 20:18
    Dobrze nawilża i posiada przepiękny zapach!!!
    Odżywka ta świetnie potrafi nawilzyc włosy,zuzylam już kilka opakowań. Jednak nie jest ona bez wad , stosując ja samodzielnie zauważam zwiększoną objętość wlosow , pięknie błyszczą, ale niestety są napuszone co skutkuje mega elektryzowaniem się włosów. Natomiast odzywka ta doskonale sprawdza się po zastosowaniu maski proteinowej z kreatyną,a kolejnie zamkniecie jej odzywka emolientowa. Wtedy moje włosy są mega pogrubienie i dociazone, właśnie wtedy ta odzywka pokazuje co potrafi (odzywka ta spelnia doskonale role tej humekantowej,przy zachowaniu równowagi PEH). Natomiast jest zapach przebija wszystko ,co bym nie dała na moje wlosieta i w rezultacie ta przesliczna woń pozostaje na moich włosach do kolejnego mycia :)
    Zalety:
    • brak silikonow
    • dobre nawilżenie (widać po jej zastosowaniu ,że włosy są dobrze ' napojone')
    • przepiękny zapach ,który utrzymuje się do kolejnego mycia
    • zawiera wzmacniająca biotyne korzystnie wplywajaca na stan włosów
    Wady:
    • użyta samodzielnie bardzo spusza fryzurę ( wymaga emolientoewgo domkniecia)