Emulsje, esencje i boostery

Orientana Booster regenerujący na noc `Reishi i fioletowy ryż`

Orientana Booster Regenerujący 30ml
Orientana Regeneracja
notino.pl
Orientana RENEW BOOSTER - REISHI & VIOLET RICE - Booster regenerujący do twarzy - Reishi i fioletowy ryż - 30 ml ORIRTIRML

• 16 marca 2025 o 16:46
    Genialne serum!
    Booster regenerujący Orientana Ryż i Fioletowy Ryż to kosmetyk, który naprawdę robi różnicę w mojej wieczornej pielęgnacji! Ma lekką, żelową konsystencję, która błyskawicznie się wchłania, nie obciążając skóry, a jednocześnie zapewnia jej intensywne nawilżenie i odżywienie. Już po kilku użyciach skóra jest wyraźnie bardziej miękka, gładka i wypoczęta, a przy regularnym stosowaniu wygląda na zregenerowaną i pełną blasku. Ekstrakt z ryżu i fioletowego ryżu działa kojąco, łagodzi podrażnienia i wspomaga odbudowę skóry, co sprawia, że jest idealny nawet dla cer wrażliwych. Produkt ma świetną wydajność – wystarczy kilka kropel, aby pokryć całą twarz. Naturalny skład i brak zbędnych dodatków to kolejny atut, który sprawia, że chętnie sięgam po ten booster każdego wieczoru. Zdecydowanie polecam wszystkim.
  • 21 lutego 2025 o 20:16
    serum zasługuje na 5/5
    Uwielbiam. Ocenę wystawiam po 3 miesiącach. Serum jest ok, ma odpowiednią konsystencję, ładnie się rozprowadza i wchłania, ma bogaty skład. Zauważalny efekt, rano cera wygląda na promienna i wypoczętą! Kupię kolejny flakonik.
    Haftung
    28 stycznia 2025 o 22:25
    Świetne serum dla każdego :)
    Booster to tak naprawdę serum regenerujące na noc. Wchłania się ekspresowo, świetnie nawilża i wygładza skórę, zimą stanowi idealny podkład dla kremu ze śluzem ślimaka od Orientany :) Po takim duecie skóra jest odżywiona, nawilżona, jędrna, jaśniejsza. No cudowna. Ten duet jest idealny na zimę, na wieczór. Latem natomiast, booster od Orientany powinien świetnie zadziałać solo. Jeśli chodzi o moją cerę, to jest to cera osoby przed 40 (straszne określenie). Przesuszona, nie lubi zbyt bogatej pielęgnacji, zmarszczki są, utrata jędrności też. Serum fajnie napina, ale nie odmłodzi. Takie cuda tylko u chirurga plastycznego.
    • Konsystencja
    • Działanie
    • Skład
    Wady:
    • Można przyczepić się do zapachu. Jest mocny, nieco jaśminowy. Ja lubię, ale wiem, że nie każdy przetrawi, więc odjęlam dwie gwiazdki za zapach właśnie.
    Vardzia
    19 listopada 2024 o 14:57
    Mamina polecajka
    Chociaż potrzeby skóry moje i mojej mamy skrajnie się różnią (jakby nie patrzeć 22lata różnicy robią swoje) to ta polecajka mojej mamie wyszła. Żeby było śmieszniej, dostała go ode mnie na urodziny. Po tygodniu usłyszałam "Wiktoria kup i wypróbuj". I Wiktoria kupiła i wypróbowała. Booster jest ma lekką, raczej rzadką formułę. Jest koloru białego. Zamknięto go w szklanej, wąskiej butelce z pompką - żeby nie było, szkło przetrwało parokrotnie spotkanie z podłogą, więc jest dobrej jakości. Pompka nabierała raczej małe porcje produktu, ale jak dla mnie wystarczające na pokrycie twarzy, szyi i dekoltu. Jeśli chodzi o działanie - rewelacyjnie ujędrniał, nawilżał i odżywiał skórę. Mam skórę suchą (chociaż latem szła w kierunku mieszanej), skłonną do podrażnień, wysypów i alergii. Tutaj efekt był natychmiastowy - po nałożeniu, 10 minut i skóra od razu wyglądała o niebo lepiej. U mnie najbardziej ten efekt był widoczny po nocce - kiedy byłam zmęczona, nakładałam go jako serum i od razu przestawałam być taka szara na twarzy. Stosowałam go głównie w wieczornej rutynie pielęgnacyjnej, chociaż jak potrzebowałam szybkiego podbicia nawilżenia i ujędnrnienia przed jakimiś imprezami to również pod makijaż. Nie mniej - nie rolował mi się z żadnym kremem, czy też podkładem. Trochę sprawiał że kremy bb szybciej się wyświecały, ale umówmy się - producent nakazuje stosowanie na noc, a że ja na własne ryzyko parę razy zrobiłam inaczej to to już mój błąd. Ta buteleczka wystarczyła mi na dobre trzy miesiące stosowania. Bardzo podobał mi się więc stosunek ceny do jakości. Czy kupię ponownie - już kupiłam. Stał się ulubieńcem nie tylko moim, ale też mojej mamy. Na pewno będę stosować
    Zalety:
    • działa regenerująco, liftingujaco
    • jest bardzo wydajny
  • 12 września 2024 o 23:37
    Nie dla mnie
    Pierwsze odczucie było bardzo pozytywne. Nieźle się rozprowadza i konsystencja wydaje się być przyjazna dla skóry. Niestety już po kilku minutach preparat wywołał intensywne uczucie ściągnięcia. Nie zauważyłam również żadnej poprawy stanu skóry. Być może – patrząc na recenzje innych kobiet – nie jest to preparat dla mnie.
    • Konsystencja
    Wady:
    • Wywołuje uczucie ściągnięcia
    • Nie daje rezultatów