Emulsje, esencje i boostery

Bielenda Professional SUPREMELAB Hydra Glow, Double Power Hydro Shot, Dwufazowy nawadniający hydro-koncentrat

Bielenda Professional Hydra Glow Dwufazowy Nawadniający Hydro-Koncentrat 2x15ml
Bielenda Professional SupremeLab Hydra Glow Dwufazowy nawadniający hydro-koncentrat
notino.pl
Bielenda Professional SupremeLab Hydra Glow dwufazowy nawadniający hydro-koncentrat do twarzy 2x15ml
HOBB
Supremelab Dwufazowy nawadniający hydro-koncentrat z ekstraktem ze śluzu ślimaka

• 24 kwietnia 2025 o 15:39
    Serum-chmurka o lekkim działaniu! Przyjemny !
    Od jakiegoś czasu mam totalną fazę na punkcie serii "SupremeLab" od Bielendy. Po udanym eksperymencie z żółtą serią ceramidową postanowiłam poszaleć sobie z innymi produktami. Nie ukrywam, że bardzo zainteresował mnie właśnie ten produkt o mega ciekawym opakowaniu. Moja cera jest raczej delikatna i ostatnio coś się przesusza, dlatego dosyć często sięgam po coś, co pozwoliłoby mi ją nieco bardziej zwilżyć i zregenerować. Oczywiście żółte ceramidy pozostaną ze mną na zawsze, ale zapragnęłam czegoś innego, nieco lżejszego. Nie ukrywam, że seria błękitna mega mnie zaintrygowała! Cała seria SupremeLab ma mega eleganckie opakowania i szaty graficzne, ale bez zbędnego przepychu. Po prostu elegancja i prostota sama w sobie. Opakowanie bezpośrednie to papierowy kartonik, jak dla mnie całkowicie zbędny i sporo za duży ! Opakowanie bezpośrednie to plastikowy, spłaszczony flakon z widocznie wydzielonymi dwoma strefami. Każda część ma dwa aplikatory, co umożliwia nam korzystanie z obu części na raz, lub jeśli tego chcemy osobno. W opakowaniu znajdziemy: - Hydro Shot, który zawiera 5%Śluz ślimaka, glikozaminoglikany, n-acetyloglukozaminę, fitosfingozynę i kwas hialuronowy Ta część kosmetyku ma za zadanie regenerowanie, stymulowanie i intensywne nawilżanie skóry. - Glow Shot, który zawiera dysmutazę ponadtlenkową, bifida ferment lysate, kwasy omega 3 i 6, alfa-arbutnę. Glow shot ma za zadanie poprawić wygląd naszej skóry i dodać jej zdrowego plasku i delikatnego efektu glow. Formuła HydroShotu jest lekko kremowa, biała, natomiast GlowShot to w moim odczuciu lekkie, żelowe serum. Zapach kosmetyku jest delikatny, świeży, przypadł mi do gustu. Kosmetyk wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie! Jest lekki, przyjemny, wprost idealny na gorące dni, kiedy nie chcemy nakładać na twarz niczego co będzie zbyt ciężkie. Dzięki połączeniu dwóch faz kosmetyk zyskuje na lekkości. Moja cera po zastosowaniu serum jest miła i przyjemna w dotyku, widocznie nawilżona i z efektem delikatnego, zdrowego 'glow'. Jedyne do czego mogłabym się przyczepić to wydajność! Przy codziennym stosowaniu wydenkowałam kosmetyk w niecałe 3 tygodnie !
    Zalety:
    • lekki i przyjemny
    • dobrze pielęgnuje i poprawia wygląd skóry
    • nie zapycha cery
    • ciekawe opakowanie
    • można upolować w niskiej cenie na promocji
    Wady:
    • cena regularna raczej wysoka
    • słaba wydajność
  • 23 stycznia 2025 o 8:20
    Lubię to
    Fajny produkt. Podoba mi się zarówno przez opakowanie, jak i konsystencję obu mas, które tworzą razem lekkie serum. Lżejsze nawet od tego w szklanym opakowaniu. Serum przede wszystkim dobrze nawadnia skórę bez uczucia obciążenia. Szybko się wchłania, nie lepi się. Zostawia skórę delikatnie rozświetloną, ale to efekt dobrego nawodnienia, aniżeli olejów. Do tego serum wypływa też na regulację sebum. W jednej komorze znajduje się przezroczysty żel, a w drugiej coś bardziej emulsyjnego, ale wciąż lekkiego. Obie formuły zawierają substancje zapachowe, myślę że to trochę a dużo, jak na fakt, że i tak wypada je ze sobą połączyć. Niemniej zapach jest przyjemny i przypomina stare produkty drogeryjnej Bielendy. Serum sprawdza się na noc, ale w ciągu dnia spisuje się jeszcze lepiej, bo szkoda marnować ten efekt delikatnego glow, który dobrze wygląda nawet po nałożeniu kremu z filtrem i makijażu.
  • 9 stycznia 2025 o 16:23
    Bardzo polecam
    Bielenda Professional SUPREMELAB Hydra Glow Double Power Hydro Shot to absolutny hit w mojej pielęgnacji! Ten dwufazowy nawadniający hydro-koncentrat to prawdziwa bomba nawilżenia i blasku dla skóry. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moja cera jest bardziej promienna, elastyczna i wygładzona. Konsystencja produktu jest lekka, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy, co jest dla mnie ogromnym plusem. Podoba mi się też dwufazowa formuła – dodaje odrobiny luksusu do codziennej rutyny pielęgnacyjnej. Produkt świetnie sprawdza się zarówno rano, pod makijaż, jak i wieczorem, jako intensywna kuracja regenerująca.
  • 17 grudnia 2024 o 17:58
    Fajny, porządnie nawilżający i przy tym lekki.
    Nawilżenie to podstawa pięknej skóry, dlatego jestem łasa na wszystkie produkty mające mi to zapewnić. Koncentrat od Bielendy spełnił moje oczekiwania - oczywiście, że nie cofnie czasu i nie wyprasuje zmarszczek, ale za to nawilży, ukoi, zniweluje dyskomfort i złagodzi podrażnienia ♥️ ZALETY: + Higieniczne i praktyczne opakowanie - plastikowa butelka z podwójną pompką (każda faza jest osobno i dopiero naciśnięcie pompek uwalnia je na zewnątrz). Prosta, czytelna szata graficzna. + Dwufazowa formuła - w jednej części mamy żel, w drugiej zaś krem - po zmieszaniu otrzymujemy lekką esencję, która szybko się wchłania i nie obciąża skóry. + Dobry skład (niacynamid, ekstrakt ze śluzu ślimaka, kwasy omega 3 i 6, kwas hialuronowy, Bifida Ferment Lysate). + Przyjemny, świeży zapach. + Koncentrat fantastycznie nawilża, działa również kojąco. Zmniejsza dyskomfort i zaczerwienienia. Wygładza, stosowany regularnie rozpromienia i odnawia cerę. Jest zdrowa, świetlista i doskonale nawodniona. + Produkt nie zapycha i nie uczula. + Nadaje się pod filtry i makijaż. + Jest wydajny i przystępny cenowo. Ogólnie rzecz biorąc - jest dobrze i tak, jak być powinno w przypadku każdego preparatu stricte nawilżającego - skóra wygląda dobrze i jest zadbana, koncentrat jest przy tym lekki i działający intensywnie. Moja sucha, 31 letnia skóra lubi to - z całą pewnością kupię ten kosmetyk ponownie!
  • 17 grudnia 2024 o 10:08
    Fajny ale czy skuteczny?
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Produkt od pierwszego dnia wydawał mi się naprawdę satysfakcjonujący- ciekawa formuła, uczucie nawilżenia - idealne jako baza pod makijaż. Z drugiej jednak strony nie do końca dalej rozumiem dlatego produkt ten jest dwufazowy - nie jest to moim zdaniem odpowiednio wyjaśnione co robi każda z „faz” - czy można czasem użyć jednego a nie drugiego i jeżeli tak, jaki efekt się uzyska? Chciałabym móc bardziej świadomie używać tego produktu.