AA Wings of Color, Rose Quartz, Serum pod makijaż `Różowy kwarc & Kwas HA Nawilżenie + Blask`

0 HIT!
0 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiPoczuj pozytywne wibracje kryształów z serum Rose Quartz. Świetnie przygotuje Twoją cerę do makijażu, abyś mogła zabłysnąć pięknem swojej skóry, gdziekolwiek się pojawisz, zawsze i wszędzie! Wzbogacone superskładnikami: niskocząsteczkowym kwasem hialuronowym i nawilżającym kompleksem cukrowym zadba o odpowiedni poziom nawodnienia skóry. Ezoteryczny różowy kwarc podkreśli naturalny blask cery.
Cechy produktu
- Rodzaj
- bazy pod makijaż twarzy
- Właściwości
- Ci 77981
Recenzje 1
4 /5
29 lipca 2021, o 10:48
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: 2 tygodnie
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: Drogeria Rossmann
Ocena szczegółowa:
- Wydajność: 5
- Zgodność z opisem producenta: 4
- Trwałość: 5
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 5
Żadne wow, ale produkt dobry
Produkt wygląda przepięknie - czy w kosmetyczce, czy na łazienkowej półce. Jest zamknięty w szklanej buteleczce, z wygodną pipetką.
Serum jest mocno płynne, trzeba je wsmarować w skórę zanim spłynie. ;)
Oczekiwałam fajniejszego efektu - żeby te drobinki, które widać w serum, trochę było na buzi widać, żeby buzia była rozświetlona.
Generalnie doczepić się nie mogę, ale tak jak mówię, miałam większe oczekiwania. Dlatego myślę, że 4 będzie dobrą oceną!
P.S. Pięknie pachnie <3
Produkt ładnie nawilża, daje uczucie nawilżonej skóry, przedłuża trwałość makijażu oraz jest bardzo wydajny.
produktów12
recenzji152