Wszystkie składniki:
odcień 1 #, 8 #:
mika, talk, stearynian magnezu, krzemionka, wodorowodorowany poliizobuten, dimetikon, tetraizostearan pentaerytrytylu, fenoksyetanol, glikol kaprylylu, trietoksylosil. [+/- może zawierać (peut contenir): ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77891 (titanium dioxide), ci 19140 (yellow 5), ci 42090 (blue 1)].
odcień 7 #:
mika, talc, hydrogenowany poliizobuten, dimetikon, stearan magnezu, tetraizostearan pentaerytrytylu, polietylen, fluorflogopit syntetyczny, fenoksyetanol, tetraizostearan pentaerytrytylu, tetraizostearnian (tlenek), fenoksyetanol, tlenek cylindy (tl)
odcień 9 #:
mika, talk, uwodorniony poliizobuten, dimetikon, magnezu, stearynian pentaerytrytu tetraisostearate polietylen, syntetycznych fluorphlogopite, wapnia i glinu borokrzemianowego, fenoksyetanolu, ptfe, kaprylilu glikol, tlenek cyny, cl 77491 (tlenki żelaza), ci 77891 (dwutlenek tytanu), ci 77266 (czarny 2).
* prasowane pigment
klosza 2 #:
mika, stearynian magnezu, polietylen, uwodorniony poliizobuten, pentaerytrytu tetraisostearate ptfe cera microcristallina (wosk mikrokrystaliczny, cire mikrokrystaliczna), pentaerytrytu tetracocoate, wapnia i glinu borokrzemianowego, syntetycznych fluorphlogopite, krzemionka, helianthus annuus (słonecznik) materiał siewny olej, carthamus tinctorius (safflower), olej z nasion, styren / butadiene kopolimer, fenoksyetanol, kaprylyl glycol, tin oxide, ci 77891 (titanium dioxide), ci 45410 (red 28).
odcień 3 #, 5 #, 6 #:
mika, talk, stearynian magnezu, krzemionka, wodorowany poliizobuten, dimetikon, tetraizostearan pentaerytrytylu, fenoksyetanol, glikol kapryllu, trietoksykryl. [+/- może zawierać (peut contenir): ci 15850 (red 7), ci 45410 (red 27), ci 19140 (yellow 5), ci 16035 (red 40), ci 15985 (yellow 6)].