Olejki do ciała

Rituals The Ritual of Karma, Body Shimmer Oil (Olejek do ciała)

Foxiq
    15 stycznia 2025 o 17:50
    Rozświetlona, nawilżona skóra z delikatnym zapachem
    Mogę powiedzieć że olejki marki rituals są najlepsze jakie używałam, po użyciu skóra nie jest tłusta, nie klei się ale jest jednocześnie nawilżona i miękka. Drobinki nie są przesadzone, delikatnie podkreślają opaleniznę i cudownie mienią się w słońcu, utrzymują się przez cały dzień nie zauwazylam, żeby mieć nadmiar drobinek na ubraniu. Zapach jest delikatny, nie nachalny. Olejek jest wydajny ale niestety opakowanie nie zdaje egzaminu. Sprawia duży problem wydobycie olejku ze szklanej butelki, postanowiłam przelać go do innego opakowania i polecam to zrobić zaraz po zakupie
    Zalety:
    • Nie klei się
    • Wydajny
    • Odpowiednią ilość drobinek
    Wady:
    • Opakowanie, trudność w użytkowaniu
  • 23 sierpnia 2024 o 14:18
    Płynne złoto
    Olejek daje delikatny, nieprzesadzony efekt blasku na ciele, pięknie podkreśla nawet moją jasną karnację z piegami ☀️ Uważam, że dzięki niemu moja skóra ma promienny wygląd. Super do używania na co dzień. Dla tych, którzy spodziewają się efektu „Shine” - po jego użyciu nie otrzymacie mocnego rozświetlenia. Zapach podoba mi się najbardziej - używam go czasem zamiast perfum albo dla podkreślenia pewnych nut zapachowych ???? Olejek ma przyjemną konsystencję, nie klei się i faktycznie szybko się wchłania.
    Zalety:
    • Zapach, delikatny efekt
    Wady:
    • Opakowanie - trudno się go nakłada
  • 25 czerwca 2024 o 21:19
    Delikatnie rozświetlona skóra
    Kocham serię Rituals of Karma,a olejek jest moim letnim ulubieńcem. Kosmetyków z drobinkami używam najczęściej latem chcąc podkreślić delikatnie opaleniznę,nie lubię jednocześnie efektu tandetnego brokatu. Karma to oprócz świetnego nawilżenia i odżywienia,genialnej wydajności to przede wszystkim piękny, delikatny zapach oraz subtelnie mieniące się drobinki, które pięknie eksponują to co najładniejsze w nas. Naprawdę jestem zauroczona zarówno pielęgnacją jak i upiększeniem jakie daje ten kosmetyk i zdecydowanie będę mu wierna,o ile producent nie powstanie go wycofać.
    U konsultantki
  • 26 lutego 2024 o 10:36
    OLEJEK Z BROKATEM
    Olejek do ciała od Rituals otrzymała w prezencie od przyjaciółki. Uwielbiam takie kosmetyczne niespodzianki. Olejek zamknięty jest w plastikowej buteleczce z nakrętką. U mnie pojemność to 30 ml i tyle wystarcza aby dobrze poznać produkt. Zapach jest przyjemny, trochę kwiatowo mydlany, a tak naprawdę zgodnie z opisem producenta to kwiat lotosu i białej herbaty. W składzie znajdziemy 96 % składników naturalnych , które odżywiają skórę. Olejek ma w sobie mieniące drobinki , które pięknie błyszczą i skóra wygląda naprawdę zachwycająco. Drobinki trzymają się doskonale , widać je długi czas , a pod prysznicem łatwo się zmywają. Najlepszy efekt jest na opalanej skórze , ale ja stosowałam go również zimą , gdzie skóra nie jest już opalona. Olejek szybko się wchłania, nawilża i rozświetla wygląd. Polecam na co dzień i na wielkie wyjścia.
    • efekt blasku
    agi1234
    4 stycznia 2024 o 12:03
    Piękny delikatny blask
    Olejek ma zgrabne plastikowe opakowanie- buteleczka, z której bezpośrednio nalewamy odrobinę na skórę. Typowa dla olejku konsystencja. Bardzo dobrze się rozprowadza na skórze, pozostawiając blask, nawilżenie i delikatny aromat. Delikatne drobinki pozostają na skórze aż do kąpieli, nie osypują się, nie migrują. Wydajność bardzo wysoka. Ten olejek to obowiązkowy produkt w wakacyjnej kosmetyczce. Uwielbiam.
    Zalety:
    • Blask
    • Skład
    • Konsystencja