WIZAŻ logo
Olejki do ciała

Rituals The Ritual of Karma, Body Shimmer Oil (Olejek do ciała)

4,7 (12)

Wow
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten produkt to jest hit. Formuła oleju z brokatem idealnie sprawdza się na imprezy czy też na zwykłe wyjście z domu. Fajnie wygląda w lato na opaloną skórę😍 ładne estetyczne opakowanie. Przyjemny i delikatny zapach. Polecam
    Zalety:
    • Błyszczy się
    • Formuła oleju
    • Ładne opakowanie
    • Wydajny
    • Delikatny zapach
    Wady:
  • 31 marca 2026 o 17:42
    Świetny olejek z brokatem
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Uważam, że super wybór - zwłaszcza na wakacje. Pięknie podkreśla opaleniznę, dodaję czegoś więcej do zwykłych czarnych ubrań. Zapach jest przyjemny - świeży, lekko cytrusowy, nie zamulający. Drobinki są bardzo widoczne na ciele. Ja osobiście nakładam też na dekolt i świetnie się sprawdza. Nie musi być tylko na wakacje, a na różne okazję, imprezy. Polecam
  • 28 lutego 2026 o 19:18
    Na lato ideał
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Olejek zamknięty jest w małym plastikowym opakowaniu z odkręcanym korkiem. Jestem nim zachwycona pachnie przepięknie uwielbiam tę serię jest moją ulubioną. Olejek jest tłusty ale szybko się wchłania. Pozostawia na skórze drobinki brokatu, które pięknie się mienią. Skóra jest miękka, nawilżona i pachnąca. Chętnie kupiłabym większą wersję.
  • 19 grudnia 2025 o 17:35
    Nie warty tej ceny!
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Olejek ma ładny zapach i rzeczywiście daje delikatny efekt rozświetlenia na skórze. Konsystencja jest lekka, szybko się wchłania i nie pozostawia bardzo tłustej warstwy, co jest plusem. Sprawdza się głównie jako kosmetyk „na wyjście”, kiedy chcemy uzyskać subtelny połysk na skórze. Niestety, mimo estetycznego opakowania i przyjemnego aromatu, uważam, że cena jest kompletnie nieadekwatna do jakości i działania produktu. To bardzo drogi kosmetyk, który poza zapachem i lekkim błyskiem nie oferuje nic wyjątkowego. Efekt rozświetlenia jest przeciętny, a właściwości pielęgnacyjne nie wyróżniają się na tle tańszych olejków dostępnych na rynku.
    Zalety:
    • ładny, świeży zapach charakterystyczny dla linii Karma
    • delikatne, subtelne rozświetlenie skóry
    • lekka konsystencja, szybko się wchłania
    • eleganckie opakowanie
    Wady:
    • zbyt wysoka cena w stosunku do jakości
    • brak wyraźnych właściwości pielęgnacyjnych
    • efekt rozświetlenia jest krótkotrwały i mało spektakularny
    • dostępne są tańsze olejki o podobnym lub lepszym działaniu
  • 25 lipca 2025 o 20:48
    Muśnięta słońcem syrena na Piasku Pustyni... ♥️
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zanim kupiłam ten olejek w pełnym wymiarze, długo się wokół niego kręciłam... Solidnie mnie zachwycił, ale jego cena nie należy do najniższych... Nie spodziewałam się niczego innego po tak prezentującym się kosmetyku, dlatego podjęłam wiele testów i w momencie, gdy pojawiła się okazja (za zakup o określonej kwocie, dostanę prezent), chwyciłam go zadowolona z siebie. <3 Buteleczka jest szklana i choć wygląda bajecznie, niesamowicie luksusowo, bogato i po królewsku, to jednak łapiąc za gładkie walcowate szkło tłustymi od olejku łapkami, trzeba być bardzo ostrożnym... Wylot jest szeroki, dlatego przy dozowaniu także trzeba się skoncentrować, żeby nie wylać na siebie zbyt dużej ilości płynu. Flakonik jest zakręcany nakrętką w kolorze starego złota i zamknięty w estetycznym kartoniku - z zewnątrz stare złoto, wnętrze kryje intensywny turkus, no pięknie! Choć wygląda to wszystko OBŁĘDNIE, to za brak ergonomii odejmuję jedną gwiazdkę - komfort aplikacji jest równie istotny, co wygląd, chociaż prawda jest taka, że kupujemy oczami, a reszta wychodzi w tzw. "praniu". Te złote drobinki zatopione w miedzianym płynie to jakiś kosmos! Piasek Pustyni, ot co! Uwielbiam takie cacka! ♥️ Zapach, jak cała linia "Karma" - super! :) W przypadku tego olejku biała herbata jest wyraźniejsza i nie pozostaje w tle, kwiat lotosu zgodnie z nim współpracuje i nie dominuje (no może troszeczkę, ale naprawdę nieznacznie i czasami ;)). Oprócz tych dwóch aromatów, dostrzegam coś jeszcze... Lekko cytrynowego, jak werbena i odświeżającego jak mięta, ale na zdecydowanie delikatny, kremowo-pudrowy charakter, jakby otulone białym piżmem. No wspaniale to pachnie! Doskonale nastraja, uspokaja, człowiek czuje się czysty! Formuła olejku jest oczywiście... olejowa, ale wchłania się szybciutko, nie pozostawia tłustej irytującej powłoki. Po kilku minutach, można śmiało chwycić książkę, czy telefon, kubek z kawą, zabrać się za papiery, bez obaw o nieestetyczne ślady. Radzę zachować ostrożność, bo palce mogą się lekko ślizgać, ale nie jest to poślizg, jaki kojarzy się z olejami - tak jak pisałam, szybko się wchłania. Wydajność? No, zależy od tego, jaki efekt chcemy uzyskać. Jeżeli stawiamy na nawilżenie, to jest bardzo dobrze, ale jeśli chcemy 'zabłyszczeć', to potrzebujemy więcej warstw olejku. Z tym błyskiem to sytuacja wygląda następująco: przy jednej aplikacji skóra jest porządnie nawilżona i lśni jakby była wilgotna, ale do tego, by te piękne drobinki były widoczne, należy użyć esencji w większej ilości. Opis produktu jest wyjątkowo trafiony: "zawierający połyskujące drobinki mineralne olejek odżywia skórę, nadając jej satynowe wykończenie i rozświetlający efekt muśnięcia słońcem." - dokładnie tak! Wszystko się zgadza! Sama bym lepiej tego nie ujęła! Mimo, że ten olejek tani nie jest, to gdy mi się skończy, ponowię zakup, bo jestem naprawdę bardzo zadowolona z efektów, jakie przyniósł. Upiększa ciało, wyrównując koloryt i nadając mu wspaniałego blasku, ponadto realnie odżywia skórę, nawilża i utrzymuje to nawilżenie na długo. Kiedy płacę za kosmetyk duże pieniądze, to oczekuję, by działał jak należy - i w tym przypadku tak było! :) Z żadnej strony się nie zawiodłam, chociaż nie ukrywam, że połyskujące drobinki mogłyby być bardziej widoczne... (sroką jestem, no co! :D) ale tak poza tym jestem w pełni zadowolona, a wręcz... zachwycona! :) Polecam serdecznie testy! Stacjonarne sklepy Rituals oferują testery dostępne na miejscu, więc nie musicie od razu składać zamówień przez internet i kupować przysłowiowego "kota w worku", jeżeli macie szczęście i pobliski punkt, w którym fizycznie moglibyście przetestować dany kosmetyk, to korzystajcie i sprawdźcie, jaki to świetny olejek! ♥️

szukaj