WIZAŻ logo
Kremy BB, CC i DD

Garnier Skin Naturals, Hyaluronic Aloe All-in-1 BB Cream, Classic Krem BB 5 w 1 dla każdego typu skóry

18 hitów!

allegro
Garnier Hyaluronic Aloe Nawilżający Krem Bb Każdy Rodzaj Skóry Śniady 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 262 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2026 o 14:22
    Dobre krycie, ale nie wiem czy warto.
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jak na krem BB, zapewnia naprawdę dobre krycie, co zdecydowanie działa na jego korzyść. Wykończenie jest naturalne, z delikatnym efektem rozświetlenia – mi osobiście to odpowiada, choć wiem, że osoby preferujące matowy makijaż mogą uznać, że nawet po przypudrowaniu skóra nadal się błyszczy. Produkt łatwo się aplikuje i równomiernie rozprowadza, a przy tym utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie tworząc efektu „ciastkowania”. Warto jednak zaznaczyć, że po nałożeniu wyraźnie ciemnieje i może wpadać w pomarańczowe tony, co sprawia, że raczej nie zdecydowałabym się na jego ponowny zakup.
    Zalety:
    • Bardzo dobre krycie jak na krem BB.
    • Naturalne, lekko rozświetlające wykończenie.
    • Łatwa aplikacja i dobre rozprowadzanie.
    • Trwałość przez cały dzień.
    • Nie „ciastkuje się” na skórze.
    Wady:
    • Wykończenie może być zbyt błyszczące dla fanów matu, nawet po przypudrowaniu.
    • Po nałożeniu wyraźnie ciemnieje.
    • Wpada w pomarańczowe tony.
  • 25 marca 2026 o 9:48
    Bardzo fajny kremik
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam 31 lat, skórę tłustą. krem ma dobre krycie jak na cc, takie średnie, tuszuje małe mankamenty a skóra nadal wygląda naturalnie. duży minus to to, że skóra swieci się od razu po nałożeniu, a puder ratuje syruacje tylko na chwilę, trwałość nie zadowala, ale posiadaczki cer normalnych na pewno się z nim bardzo polubią.
  • 3 grudnia 2025 o 15:24
    Mój sprawdzony hit na co dzień BB Cream Garnier Light
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Od lat szukam produktu, który wyrówna koloryt skóry, da naturalny efekt i jednocześnie zadba o cerę. BB Cream Garnier w odcieniu Light towarzyszy mi już naprawdę długo właśnie kończę trzecie opakowanie, co samo w sobie jest dla mnie najlepszą rekomendacją. Krem ma lekką, przyjemną konsystencję, łatwo się rozprowadza i nie tworzy efektu maski. Idealnie sprawdza się na co dzień, kiedy zależy mi na szybkim, świeżym i naturalnym wyglądzie bez ciężkiego makijażu.
    Zalety:
    • bardzo naturalny efekt
    • lekka formuła, łatwa aplikacja
    • dobrze wyrównuje koloryt skóry
    • nie zapycha (u mnie)
    • daje delikatne rozświetlenie
    • jest wydajny i w dobrej cenie
    • idealny do codziennego, szybkiego makijażu
    Wady:
    • krycie jest raczej lekkie – nie zakryje większych niedoskonałości
    • może lekko się świecić w strefie T u osób z tłustą cerą
    • ograniczona gama kolorystyczna (odcień Light nie będzie pasował każdemu)
  • 23 listopada 2025 o 15:28
    Bez szaleństw
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Krem BB od Garniera używam od kilku tygodni i w moim odczuciu to naprawdę dobry, wszechstronny produkt ale bez efektu „wow”. Formuła jest lekka, komfortowa i dobrze współgra z większością typów skóry zarówno normalnej, jak i mieszanej. Zawiera hialuronowy składnik i aloes, co pomaga utrzymać uczucie nawilżenia. Podkład delikatnie wyrównuje koloryt i lekko maskuje niedoskonałości, ale jego krycie jest raczej subtelne. Nie zamaskuje mocniejszych wyprysków czy dużych przebarwień, ale do lekkiego wyrównania cery nadaje się idealnie. Efekt końcowy wygląda naturalnie moja skóra po nim nie wygląda jak malowana.
  • 28 sierpnia 2025 o 10:39
    BB cream
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Ogólnie jest bardzo dobry i kryje świetnie utrzymuje sie na skórze bardzo długo jedyny minus to fakt ze sa ciemne zdecydowanie nie do jasnych karnacji ciezko dobrać kolor pod swoją karnacje. Opakowanie fajne ale szybko widać zagniecenia nie wydaje sie tez super wytrzymałe
    Zalety:
    • Dobrze sie trzyma Jest kryjący
    Wady:
    • Ciężko dopasować kolor

szukaj