Balsamy do ciała

Hebe Cosmetics, Moisturising Mousse Body Oil Nawilżający olejek-pianka do ciała

Hebe Cosmetics Moisturising Mousse Body Oil

• 21 lipca 2024 o 20:58
    Nie polecam
    Kupiłam piankę po jakiejś recenzji na YouTube. Miała być super nawilżająca, pięknie pachnąca i w ogóle super extra. Niestety pianka wcale ładnie nie pachnie, zapach jest bardzo sztuczny. Aplikacja jest szybka, bo pianka bardzo szybko się wchłania. No właśnie, wchłania się, chwilę jest fajne wrażenie nawilżenia skóry i po około 20 minutach nic nie ma na ciele. Tak jakbym nie użyła żadnego produktu. Pianka nie jest droga, więc nie mam zbyt dużo żalu ale nawet nie jest warta tych 14 zł.
  • 22 maja 2023 o 15:14
    Olejek w formie pianki
    Moja pierwsza styczność z olejkiem w takiej formie. Cena była bardzo atrakcyjna bo ok 11 zł. Nie lubię mieć na sobie tłustej powłoki, która pozostawiają olejki, więc przy testowaniu tego produktu bardzo liczyłam, że będzie tu GameChanger… no i się nie zawiodłam, bo rzeczywiście po nałożeniu produktu na skórę nie zostawia on tłustego filmu - szybko się wchłania! Nakładanie produktu jest mało przyjemne, pianka jest jakby w kawałku - myślałam, że więcej będzie miał w sobie z „musu” który ładnie by się rozprowadzał, ale niestety pianka trzeba jakby wklepywać żeby nie spadła nam w kawałku na podłogę :D Zapach bym powiedziała, że neutralny. Nie jest jakiś wow, ale śmierdziuszkiem też nie jest. Dużo trzeba użyć produktu żeby pokryć nogi ręce brzuch etc Jeżeli ktoś ma sucha skórę lub skłonna do przesuszania się to nie polecam, bo bardzo słabo nawilża.
    Zalety:
    • forma w jakim został ukryty tłusty olejek :)
    Wady:
    • mało wydajny
    • trudno nakładać, ta pianka w kawałkach jest
    • nie nawilża zbyt dobrze
  • 20 kwietnia 2023 o 14:18
    Wspaniały
    Pierwszy raz miałam olejek do ciała w formie pianki. Bardzo mi się spodobał. Nawilża, koi i mam wrażenie, że nawet leczy stany zapalne. Pianka jest milutka i bardzo łatwo się ją rozprowadza. Nie trzeba jej dużo, żeby pokryć powierzchnię całego ciała. Składowo też jest super. Mamy olej kokosowy, olej sojowy, ekstrakt z gardenii tahitańskiej i olej słonecznikowy. Olej monoi jest tutaj zawarty jako mieszanina oleju kokosowego i ekstraktu z gardenii. Minusem tak naprawdę jest tutaj tylko pojemność. Na tak wspaniały kosmetyk powinna być zdecydowanie większa. Na pewno kupię go ponownie!
    Zalety:
    • nawilża
    • koi
    • skład
    • leczy stany zapalne
    Wady:
    • mała pojemność