Szampony do włosów

Cocopalm Polynesian SPA Shampoo Szampon do włosów z organicznym olejem kokosowym i gardenią tahitańską

• 4 kwietnia 2023 o 22:16
    Sama nie wiem…
    Zachęcona reklamą na instagramie strasznie zapragnęłam go mieć… ma w sobie ekstrakt z kokosa co już wiem, ze ma dobry wpływ na moje długie, puszący się włosy, podatne na warunki atmosferyczne. Jestem po keratynowym prostowaniu, już minęło pół roku wiec pomału wprowadzam inna pielęgnacje niż po zabiegu, a używałam poprostu tylko szamponu(z rossmana) i tylko tego który nie miał sls, żadne fryzjerskie produkty. Po umyciu (mimo upływu czasu od keratynowego prostowania) włosy były piękne, wygładzona, błyszczące. Niestety ale chyba tym szamponem zniszczyłam efekt który udawało mi się utrzymywać…
    Zalety:
    • Obłędny zapach, opakowanie,
    Wady:
    • Szampon nie pieni się,wiec potrzebuje go duzo użyć na jedno mycie,
    • Niewydajny, włosy są po nim matowe, ciężkie do rozczesania.
  • 7 listopada 2022 o 22:47
    Absolutny faworyt
    Szampon używam juz dłuższy czas, jestem w trakcie 5-go opakowania. Przede wszystkim spodobał mi się jego skład. Podobnie jak odżywka z tej serii ma bardzo ciekawe ekstrakty i jest w nie bogaty. Zapach jest jak dla mnie obłędny i bardzo lubię, gdy moje włosy nim pachną. Dodatkowo jest to szampon, który bardzo dobrze myje, ale nie podrażnia. Moje włosy są po nim takie jakby lekko śliskie i jest to bardzo fajne uczucie, jakby były czymś lekko powleczone. Używając w duecie razem z odżywką robi mi taflę na włosach - są lejące i pięknie się błyszczą. Już wiele znajomych pytało mnie, co robię, że moje włosy są takie błyszczące i miękkie. Cena co prawda nie zachęca, ale trzeba wziąć pod uwagę, że pojemność to aż 600 ml, a jedną pompką jestem w stanie umyć włosy długości prawie do pośladków, więc chyba warto ;) No i zawsze można go kupić w promocji, wtedy cena jest bardziej przystępna. Ja na pewno tak szybko nie porzucę tego produktu :)
  • 27 stycznia 2022 o 20:04
    Lubię
    Jestem właśnie w trakcie pierwszego opakowania. Trochę się bałam czy nie będę mieć po tym szamponie przyklapniętych włosów, ale nic z tych rzeczy. Po jego użyciu skóra głowy jest dobrze oczyszczona. Nie podrażnił mnie ani nie spowodował przesuszenia. Dobrze się pieni i ma zapach nietypowy dla szamponów- kojarzy mi się z olejkami do masażu. Zawiera ciekawe ekstrakty m.in z palmy kokosowej i gardenii. Opakowanie z pompką jest bardzo wygodne. Butelka ma też dużą pojemność- 600 ml, więc choć na początku cena wydawała mi się spora to po przemyśleniu szczególnie przy promocji się opłaca.
    Zalety:
    • dobrze oczyszcza
    • nie podrażnia, nie przesusza
    • dobrze się pieni
    • ciekawy skład
    • wygodne opakowanie
    • ładnie pachnie