Serum do twarzy

Soqu Vitamin C Vital Serum with Coenzyme Q10 and Ceramide Rewitalizujące serum do twarzy z koenzymem Q10

Soqu Vitamin C

• 20 listopada 2024 o 11:45
    Dobry wybór dla codziennej pielęgnacji
    Soqu Vitamin C Vital Serum to rewitalizujące serum do twarzy, które łączy witaminę C, koenzym Q10 oraz ceramidy. Produkt obiecuje poprawę kondycji skóry, rozjaśnienie cery i wsparcie w walce z oznakami starzenia. Po kilku tygodniach stosowania mogę stwierdzić, że serum rzeczywiście działa, choć nie można mówić o spektakularnych efektach. Serum ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania, nie zostawiając tłustego filmu na skórze. To duży plus, zwłaszcza dla osób o skórze mieszanej czy tłustej, które obawiają się obciążenia cery. Regularne stosowanie serum sprawia, że skóra wygląda na bardziej nawilżoną i odświeżoną, a drobne przebarwienia są nieco mniej widoczne. Witamina C jest znana ze swoich właściwości rozjaśniających i antyoksydacyjnych, co widać po stosowaniu serum – skóra rzeczywiście zyskuje blask. Koenzym Q10, znany ze wspomagania regeneracji skóry, również spełnia swoją rolę, ale bez większego „wow”. Efekt wygładzenia i ujędrnienia jest zauważalny, ale nie rewolucyjny. Ceramidy, które pomagają odbudować barierę skórną, również mają pozytywny wpływ, jednak ich działanie nie jest natychmiastowe i wymaga dłuższego stosowania. Serum nie powoduje podrażnień ani uczucia ściągnięcia, co jest zdecydowanym plusem.
    Zalety:
    • Lekka konsystencja, szybko wchłaniająca się
    • Skóra po użyciu wygląda na bardziej nawilżoną i odświeżoną
    • Delikatne rozjaśnienie cery, zmniejszenie widoczności przebarwień
    • Nie powoduje podrażnień ani ściągnięcia
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Efekty mogą być subtelne i wymagają czasu
    • Brak spektakularnego działania
  • 26 stycznia 2024 o 19:35
    Dla mnie ekstra!
    Trafiłam na ten kosmetyk z czystego przypadku i jest dla mnie jednym z ulubionych z tej kategorii. Lekkie sera, szczególnie te które mają w sobie witaminę C używam codziennie rano, przed makijażem. Pierwszy aspekt, za który pokochałam ten kosmetyk to jego konsystencja. Jest lekka, żelowa, ekstremalnie szybko się wchłania, przez co od razu można przejść do nakładania kremu z filtrem lub makijażu. Pięknie współpracuje z pozostałymi kosmetykami, nie roluje się a nawet sprawia, że skóra lepiej wygląda. Oczywiście skutki działania kosmetyku nie są widoczne od razu, dopiero po pewnym czasie regularnego stosowania, ale skóra jest widocznie nawilżona, wygładzona, odżywiona, pełna blasku. Skład również niczego sobie. Opakowanie jest o pojemności 50 ml, także starczy na długo. Ja jestem zachwycona, jak tylko będzie na promocji na pewno się zdecyduję :)
    Zalety:
    • bardzo wydajny
    • delikatny zapach pomarańczy
    • odżywia
    • nawilża
    • wygładza
    • świetnie współpracuje z innymi kosmetykami do pielęgnacji jak i makijażu,
    • nadaje skórze blasku
  • 29 listopada 2023 o 12:04
    Bardzo przyjemne
    Polecam to serum, przy codziennym stosowaniu przez kilka miesięcy zauważyłam, ze buzia jest bardziej nawilżona i rozświetlona. Nie wywołało żadnego podrażnienia, dodatkowo jest bardzo wydajne i ma super konsystencję
    anamr
    19 stycznia 2023 o 10:33
    Doskonała forma witaminy C
    Serum kupiłam skuszona promocją w Hebe. Skład zapowiadał się bardzo dobrze, ale nigdy wcześniej nie używałam produktów Soqu - obawiałam się drażniącego działania witaminy C, źle dobranego pH produktu. Zupełnie niepotrzebnie, tu jest miłość. Zużyłam całe serum używając go codziennie, czasami nawet dwa razy dziennie - błyskawicznie poprawiało kondycję skóry. Wygaszało wszelkie zaczerwienienia, rozjaśniało, otulało przy podrażnieniu - już ubolewam nad tym, że tak szybko mi zniknęło. Już wypatruję kiedy znowu pojawi się na nie promocja ;) Baaaaardzo polecam.
    Zalety:
    • higieniczne opakowanie z pipetą
    • widoczny poziom zużycia produktu
    • szybkie łagodzące zaczerwieniania i rozjaśniające działanie
    Wady:
    • regularna cena
  • 13 stycznia 2023 o 20:41
    Polecam
    Kupiłam serum na promocji w Hebe i od pierwszego użycia jestem pod wrażeniem jego działania. Już po pierwszym użyciu skóra jest rozświetlona, nawilżona i jędrna. Serum używam jako bazę pod makijaż, szybko się wchłania, nie wyświęca na skórze, pięknie łączy się z podkładem. Po kilku tygodniach systematycznego używania zauważyłam, że moje zmarszczki mimiczne praktycznie zniknęły. Serum jest bardzo wydajne. Szczerze polecam
    Zalety:
    • Zapach, działanie, wydajność