Emulsje, esencje i boostery

AA My Beauty Power Acne, Redukujące niedoskonałości serum-booster `Niacynamid 10%`

natty08
    1 stycznia 2025 o 17:27
    Bardzo dobra opcja dla osób zmagających się z problematyczną skórą
    Serum Niacynamid 10% z serii AA My Beauty Power Acne to produkt, który zaskoczył mnie pozytywnie pod wieloma względami. Już przy pierwszym użyciu zauważyłam, że ma ono przyjemną konsystencję – lekką, ale nie wodnistą, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Co więcej, tuż po aplikacji na twarzy pozostaje miłe uczucie ukojenia, które szczególnie doceniłam w okresach, gdy moja skóra była bardziej podrażniona. Opakowanie serum jest wyposażone w wygodny aplikator w formie pipetki, co znacznie ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu i sprawia, że jego stosowanie staje się bardzo higieniczne i praktyczne. Zapach serum jest delikatny i subtelny – niemal niewyczuwalny, co czyni go idealnym rozwiązaniem dla osób, które nie przepadają za mocno perfumowanymi kosmetykami. Największe wrażenie zrobiły jednak efekty stosowania tego produktu. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że moja skóra stała się gładsza i bardziej jednolita w strukturze. Serum zredukowało pojawianie się niedoskonałości, a także pomogło zminimalizować nadmierne wydzielanie sebum, co przełożyło się na dłużej utrzymujący się matowy efekt. Podsumowując, serum AA My Beauty Power Acne Niacynamid 10% to bardzo dobra opcja dla osób zmagających się z problematyczną skórą. Jest przyjemne w użytkowaniu i oferuje świetne efekty w stosunku do swojej ceny.
  • 26 maja 2024 o 10:21
    Godne polecenia serum z niacynamidem
    Kupiłam to serum zupełnie przypadkowo, skusiła mnie przystępna cena w drogerii. Mam całkiem spore doświadczenie z tego typu produktami, niacynamidu w swojej pielęgnacji używam już długi czas. I właśnie to serum na tle innych, które polecałam jest całkiem dobre. Dla osób, które nie zbudowały tolerancji na ten składnik polecałabym mniejsze stężenie lub stopniowe wprowadzanie go do swojej pielęgnacji np. Stosowanie co kilka dni. Serum z AA ma przyjemna konsystencję, łatwo się je rozprowadza oraz szybko się wchłania, zostawiając miłe uczucie ukojenia na twarzy. Ten produkt używam zazwyczaj przy wieczornej pielęgnacji, najczęściej sięgam po nie gdy mam problem z niedoskonałościami. Gdy moja cera jest w dobrym stanie raczej sięgam po nawilżenie w pielęgnacji. Produkt ma wygodny aplikator- pimpetkę. Zapach jest przyjemny, bardzo delikatny. Jest to produkt godny polecenia!
    Zalety:
    • aplikator
  • 26 lipca 2023 o 18:08
    Jedno z lepszych serum
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Serum sprawdziło się u mnie doskonale. Na początek przygody z niacynamidem sięgnęłabym jednak po coś z mniejszym stężeniem ale to też super się sprawdziło. Moja skóra po regularnym stosowaniu serum stała się gładsza niż przed ten, a przede wszystkim zniknęły mi zmiany skórne z którymi się zmagałam. Polecam z całego serca ❤️
    Zalety:
    • Pipeta (łatwość dawkowania)
    • Działanie
    • Szata graficzna
  • 1 kwietnia 2023 o 20:11
    3,5/5 Dobry pomocnik, ale solo nie zdziała wiele
    Właśnie otwarłam drugie opakowanie tego serum i myślę, ze mogę coś o nim powiedzieć. Jeżeli chodzi o samo stosowanie to jest ono przyjemne. Serum nie podrażnia skóry, szybko się wchłania. Ma lekką konsystencję, nie tłustą, bardziej takiego rzadkiego żelu. Nadaje się na dzień pod makijaż, chociaż znam kosmetyki, które z podkładami lubią się lepiej. Ja używałam serum częściej na noc. Co zauważyłam najpierw to skóra wydawała się taka jędrniejsza, bardziej promienna. Jestem przed trzydziestką, więc nie mam problemu wiotkiej skóry, ale po prostu czułam, że grawitacja mniej działa? :D Może dlatego, że serum nieco ściąga skórę, ale nie w taki nieprzyjemny sposób. Po 2-3 tygodniach miałam wrażenie, że przebarwienia delikatnie zbledły, a pory nie są tak rozszerzone. Jednak wciąż pojawiały mi się nowe zaskórniki i wypryski. Postanowiłam kupić drugie opakowanie, bo serum można często znaleźć w promocji, więc jest ekonomiczne, a do takich kosmetyków zawsze trzeba więcej cierpliwości. Gdyby moja opinia się zmieniła to edytuję recenzję.
  • 28 marca 2023 o 17:44
    Nic szczególnego
    Serum w szklanej buteleczce z pipetką. Etykieta zielono błękitna.Bezbarwne, bezwonne. Szybko się wchłania. Lekko lepi się potem skóra. Serum utrzymuje skórę w dobrej kondycji, ale nie spełniło moich oczekiwań. Nie zmniejsza ilości porów. Niacynamid działa na moją skórę bardzo dobrze dlatego skusiłam się na ten kosmetyk. Jest skierowany do cery trądzikowej więc może na takiej byłoby lepiej widać efekty. Ja trądziku nie mam jedynie rozszerzone pory w dużych ilościach, które ciężko zwalczyć. Serum dla mnie było za słabe. Niska cena. Nie zdążyłam użyć go całego więc jest wydajne.

Zobacz także inne Emulsje, esencje i boostery