Emulsje, esencje i boostery

Beauty of Joseon Glow Serum Proplis + Niacinamide - 30 ml 2101468
Beauty Of Joseon

• 13 kwietnia 2025 o 17:12
    Moje ulubione koreańskie serum
    Marka beauty of joseon to chyba moja ulubiona marka koreańska. To serum na pewno zostanie ze mną na dłużej. Wyleczyło moje krostki i stany zapalne, to chyba przez zawartość propolisu. Daje ładny efekt glow, nawilża, skóra jest jędrna, miękka i wygląda zdrowo. Pozostawia delikatne uczucie lepkości, ale mnie to nie przeszkadza. Delikatnie rozjaśnia i wyrównuje koloryt skóry. Jedynym minusem jest wydajność, która jest średnia a opakowanie dość małe.
  • 16 marca 2025 o 16:58
    Świetne serum rozświetlające
    Bardzo lubię to serum. Świetnie się sprawdza w codziennej pielęgnacji mojej mieszanej cery. Stosuję rano i wieczorem. Serum ma bardzo przyjemną konsystencję, jest delikatne, nie zapycha porów. Dzięki niemu, moja cera bardzo się rozjaśniła, przebarwienia są zneutralizowane w znacznym stopniu. Wygodne opakowanie z pipetką. Łatwo się je aplikuje. Małe opakowanie a daje tyle dobrego! Jak na razie to hit w mojej pielęgnacji. Witaj piękna i rozjaśniona cero. Polecajka!
  • 25 stycznia 2025 o 11:47
    pewniak, że dostaniemy to >glow
    Na początek zakupiłam wszystkie cztery rodzaje serum w małych, 7-mililitrowych opakowaniach, żeby sprawdzić, które najlepiej się u mnie sprawdzą. To serum używałam przed serum z retinolem – idealnie współgrały, tworząc świetne połączenie retinolu i niacynamidu. Oczywiście, że względu na jego mniejszą pojemność, to serum skończyło się szybciej niż inne. Od razu zauważyłam różnicę – moja cera straciła swój glow, a skóra przestała być tak miękka i sprężysta. Uwielbiam propolis, bo zawsze świetnie działa na moją skórę, i tutaj również nie zawiódł. Serum skutecznie koiło wszelkie zmiany skórne i niedoskonałości. Wchłaniało się błyskawicznie, nie pozostawiając lepkiej warstwy, co dla mnie jest ogromnym plusem. Dodatkowo nie drażniło oczu, co bywa problemem przy niektórych produktach. To serum ma przemyślany skład, który łączy działanie nawilżające, regenerujące i łagodzące. Jest wzbogacone o składniki przeciwzapalne, antybakteryjne i antyoksydacyjne, dzięki czemu sprawdzi się szczególnie dobrze dla skóry mieszanej, tłustej, trądzikowej lub z niedoskonałościami Na pewno kupię to serum ponownie, jeśli znajdę je w promocji. Wiem, że marka jest reklamowana jako część koreańskiej pielęgnacji, choć podobno w Korei nie jest znana – ale mi to zupełnie nie przeszkadza. Ważne, że jest łatwo dostępna stacjonarnie i od czasu do czasu pojawia się na przecenach.
    Zalety:
    • Propolis: Skutecznie koi skórę, łagodzi zmiany skórne i niedoskonałości.
    • Szybkie wchłanianie: Serum wchłania się błyskawicznie, nie zostawiając lepkiej warstwy na skórze.
    • Brak podrażnień: Nie drażni oczu, co jest dużym plusem dla osób wrażliwych.
    • Świetne połączenie z retinolem: Idealnie współgra z retinolem.
    Ms995
    27 listopada 2024 o 11:13
    Mój hit hitow
    Żaden kosmetyk nie zmienil tak mojej skóry jak to serum + krem Dynasty BOJ. Mój pierwszy kosmetyk , BOJ. Jest tak turbo kojący, taki jakbym miodek położyła na twarz, uwielbiam ten efekt, zapach i efekt glow od razu. Moja skóra kocha Niacynamid . Krem z tej serii podbija efekt. Po miesiącu skóra miała tak ładny koloryt że odważyłam się malować bez podkładu.
    Zalety:
    • Efekt glow od razu, gęsta formula, koi, warstwę okluzyjną stwarza, efekt glow utrzymuje się nawet po zmyciu
    Wady:
    • Moglyby być w 100ml pojemnisciach bo taka 30ml ledwo na miesiąc starczy
  • 13 listopada 2024 o 16:08
    Średnie serum
    Skusiłam się popularnością tego serum, ale nie jestem zadowolona. Nie dawało szczególnie efektu i nie zauważyłam, żeby podczas regularnego stosowania moja cera była bardziej nawilżona. Wraz z pozostałą pielęgnacją utrzymywało moją skórę w dobrym, nawilżonym stanie, ale trudno powiedzieć, na ile to była zasługa tego serum.