Odżywki do włosów

so!flow Odżywcza odżywka do włosów kręconych

So!Flow Odżywcza Odżywka do włosów Kręconych 400 ml
So!flow Odżywcza Odżywka do Włosów Kręconych 400ml
so!flow

Nasi użytkownicy zostawili 54 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Momo
    4 września 2024 o 18:27
    Nie sprawdziła się na kręconych włosach
    Niestety ta odżywka nie robiła nic na moich wysokoporowatych, kręcących się włosach. Mam wrażenie, że powodowała jedynie zwiększenie puchu. Stosowałam ją samodzielnie po umyciu lub razem z innymi odżywkami podczas mycia metodą OMO.
    Zalety:
    • wydajna
    • nawilża
    Wady:
    • nie pobudza włosów do skrętu
    • puszy włosy
    anoqu
    13 sierpnia 2024 o 8:24
    Na początek przygody ze skrętem
    Lubię tę odżywkę i często do niej wracam. Widać działanie - włosy lśnią i ładnie się układają. Delikatna - trzeba sprawdzić czy nie za słaba na wasze wysokopory. Na moje fale sprawdza się super. Wydajna z wygodnym aplikatorem.
    Zalety:
    • Działanie, opakowanie
  • 7 lipca 2024 o 20:09
    Ładnie wygładza włosy
    To jedna z moich ulubionych odżywek. Świetnie wygładza i ujarzmia odstające włosy. Po jej użyciu włosy są dociążone i pięknie się błyszczą. Odżywka jest dosyć wydajna i łatwo dostępna. Ma praktyczne opakowanie z pompką, z którego łatwo się korzysta pod prysznicem. Warto wspomnieć, że kosmetyki z SoFlow są cruelty free i mają wegańskie składy.
    al3kx4
    4 czerwca 2024 o 19:54
    zdaje test prawie doskonale
    Odżywkę kupiłam jakiś czas temu na promocji w Rossmannie. Mimo obnizki cenowej, jej koszt wyniosl mnie troche mniej niż 30zł-co i tak uwazam za dosc sporo. Ogromnym plusem jest wieksza niż wiekoszosc produktow tego typu pojemnosc (400ml). Już od pierwszego użycia zauwazylam, że o wiele bardziej rozplątuje moje wlosy niz takie typowe odzywki. Jestem posiadaczką kreconych, wysokoporowatych wlosow z przodu kreconych sie typu 3a-b, a z tyłu 2c-3a. Już moje wlosy same w sobie sie placzą, a jak do tego dodać fakt, że szampon tez mi placze wlosy (tak, myje tylko skore glowy) to jest dramat i jakies 15 minut spedzam pod prysznicem prpobujac je jak njadeliktaniej potrafie rozczesac. Mimo, ze ta odżywka nie dociaza moich wlosow jak np. ta tresciwa, gesta, maska do wlosow wysokoporowatych z onlybio to ogromny plus wlasnie za to "rozplatywanie". Produkt pieknie pachnie, i ma wygodne opakowanie z pompką. Konsystencja też taka w sam raz! Podsumowując: z mojego wrazenia najbardziej poleciłabym tą odzywke posiadaczkom srednioporowatych fal, ktore nie potrzebuja nie wiadomo jakiego dociazenia, ale z drugiej strony troche by sie go przydalo. mimo ze jest to do wlosow KRECONYCH-tak wiem:). Raczej polecam, ale na moich wlosach sie nie sprawdził w 100%. Mimo to i tak z przyjemnoscia zuzyje produkt do konca .
    • dobrze rozplatuje
    Wady:
    • nie dociaza az tak mocno (Nie polecam tej odzywki dziewczynom z wysokoporami)
    marys09
    11 maja 2024 o 23:04
    Naprawdę fajna
    Moje włosy są wybitnie wymagające. Gdyby mi się chciało wyciągać skręt to może i byłyby lekko kręcone, ale zajmuje to za dużo czasu. Ale wolę wygładzać, a jest co. Włosy są grube, gęste, mają ogromne tendencje do puszenia. Kochają wszelkie emolienty, olejki, silikony, a nie lubią humektantów, a już tym bardziej protein. Marka so!flow regularnie przewija się we wszelkich polecajkach włosów, więc drogą eliminacji postanowiłam wypróbować tą odżywkę. Zapach jest bardzo ciekawy i nie spodziewałam się takiej eksplozji owoców na włosach, jest bardzo przyjemny. Forma aplikacji również mi odpowiada, dozujemy odżywkę za pomocą pompki i jest to świetne rozwiązanie, dopóki nie trzeba wygrzebać końcówki. Ale jestem w stanie to wybaczyć. Konsystencja jest dość luźna, lekko wodnista, na pewno nie jest to gęsta formulacja. Przy moich gęstych i grubych włosach muszę nakładać jednak po kilka pompek na połowę włosów, więc wydajność nie jest jakaś rewelacyjna. Muszę przyznać, że całkiem fajnie sprawdza się na moich włosach. Przyjemnie wygładza, włosy są po niej miękkie. Wiadomo, że nie jest to mój jedyny element pielęgnacji wygładzającej, ale jest to ważny krok i bez dobrej odżywki włosy nie wyglądałyby super. Na tyle dobrze mi się z niej korzystało, że z pewnością do niej wrócę.
    Drogeria Super-Pharm