Serum pod oczy

Nacomi Next Lvl, Bright Sight Caffeine 2% Eye Brightening Serum Rozświetlające serum pod oczy z kofeiną

Nacomi Next Lvl Rozjaśniające Serum pod Oczy 15ml
Nacomi Next Level Bright Sight Caffeine 2% Rozświetlające serum pod oczy z kofeiną 2% 15ml
Nacomi Next Level

• 15 listopada 2024 o 15:18
    Pielęgnacyjne wsparcie dla Twojego spojrzenia
    Jeśli szukasz produktu, który szybko i skutecznie ożywi zmęczone spojrzenie, Bright Sight Caffeine 2% Eye Brightening Serum od Nacomi jest strzałem w dziesiątkę! Dzięki zawartości kofeiny w stężeniu 2%, serum działa jak zastrzyk energii dla delikatnej skóry wokół oczu. Produkt błyskawicznie redukuje widoczność cieni i opuchlizny, jednocześnie poprawiając mikrokrążenie. Lekka konsystencja serum wnika głęboko w skórę, zapewniając jej nawilżenie i odświeżenie bez uczucia lepkości. To idealne rozwiązanie dla osób, które chcą wyglądać na bardziej wypoczęte, nawet po nieprzespanej nocy. Formuła jest wzbogacona o składniki wspierające rozjaśnianie skóry, co sprawia, że okolice oczu stają się wyraźnie jaśniejsze i bardziej promienne. Serum świetnie sprawdza się pod makijażem, zapobiegając rolowaniu korektora i utrzymując nawilżenie przez cały dzień.
  • 11 października 2024 o 20:37
    Może być
    Poręczna, prosta butelka z pompką typu airless. Serum ma bogatą, gęstą konsystencję i na całe szczęście ledwo wyczuwalny, śmierdzący zapach, który chyba nikomu nie przypadnie do gustu. W składzie znajdziemy glicerynę, trehalozę, witaminę C, wąkrotę azjatycką, peptydy, ceramidy i 2% kofeinę. Kosmetyk łatwo się wchłania i nie zostawia tłustej czy lepkiej warstwy. Świetnie napina i delikatnie nawilża skórę. Wygładza i otula tą delikatną okolicę pod okiem. Nie zauważyłam, aby serum redukowało cienie czy rozjaśniało skórę. Dodatkowo mam wrażenie, że bardzo szybko się skończyło. Może być.
  • 3 października 2024 o 15:13
    Cudowne odkrycie
    Nacomi Rozświetlające Serum pod Oczy z Kofeiną to prawdziwe odkrycie w mojej codziennej pielęgnacji! Choć ma bogatą konsystencję, szybko się wchłania, nie obciążając delikatnej skóry pod oczami. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam, że moje cienie pod oczami są wyraźnie zmniejszone, a skóra nabiera zdrowego, promiennego wyglądu. Działanie kofeiny świetnie pobudza skórę, redukując obrzęki i zmęczenie, co sprawia, że spojrzenie staje się bardziej wypoczęte. Dodatkowo, skład serum jest pełen naturalnych składników, co bardzo cenię, ponieważ wiem, że moja skóra otrzymuje najlepszą pielęgnację. Produkt działa doskonale jako baza pod makijaż, a także samodzielnie na co dzień, dając uczucie nawilżenia i świeżości. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka skutecznego serum, które nie tylko rozświetli okolice oczu, ale również odświeży spojrzenie i zredukuje oznaki zmęczenia.
    Zalety:
    • nawilża
    • redukuje cienie i obrzęki
    • naturalny skład
    • higieniczne opakowanie
    • nie roluje się pod makijażem
    saajko
    14 kwietnia 2024 o 10:20
    dziwny produkt
    Produkt totalnie zaskoczył mnie swoją konsystencją - spodziewałam się raczej płynnego serum, a otrzymałam bardzo gęsty krem. Używałam go codziennie rano pod swój krem pod oczy i raczej nie zauważyłam działania zawartej w nim kofeiny czy witaminy C. Jedyne co zaobserwowałam podczas używania tego kosmetyku to fakt, że korektor trzyma się zdecydowanie gorzej, zbiera się pod okiem i na powiece, ponieważ recenzowane serum jest bardzo ciężkie i tłuste, nie nadaje się pod makijaż. Ogólnie kosmetyku używało mi się raczej przyjemnie, pomijając kwestie makijażu, ale nie zauważyłam żebym miała z tego stosowania jakieś korzyści, będę szukać innego serum zawierającego kofeinę.
  • 2 listopada 2023 o 18:55
    Nie spełnione obietnice ale przyjemne nawilżenie
    Ten krem nawet się u mnie sprawdził i polubiłam go mimo że nie spełnił kluczowych obietnic producenta. Krem pod oczy to kosmetyk którym ciężko mi dogodzić-szukam czegoś z dobrym składem, o treściwej otulającej formule. Nie dla mnie lekkie żele czy sorbetowe formy ja musze mieć krem ale taki który pozostawi delikatną powłoczkę na skórze, nawet delikatnie tłustawy. Jestem po 40-stce więc powinien on zawierać składniki pomagające w walce z upływającym czasem. Produkt od Nacomi skład ma świetny . Zawiera zarówno kofeinę jak i witaminę C czyli dwa wiodące składniki jeśli chodzi o rozjaśnienie skóry, zmniejszenie obrzęków czy zasinień ale też wiele maseł czy ekstraktów roślinnych. Plusem dla mnie jest opakowanie zaopatrzone w pompkę airless . Lubię takie rozwiązania bo dzięki temu w higieniczny i łatwy sposób mogę zużyć kosmetyk do samego końca. Krem nie dał mi rozjaśnienia zasinień w dolinie łez i nie wpłyną w jakimś dużym stopniu na poranne obrzęki ale był na tyle przyjemny w stosowaniu że z chęcią kupie go ponownie. Używałam go zarówno rano jak i wieczorem. Nie wpływało w negatywny sposób na późniejszy makijaż. Korektor dobrze się trzymał. Serum napina skórę i nawilża ją co u mnie dało świetne efekty w postaci nadania twarzy wypoczętego wyglądu, spojrzenie nabrało blasku a skóra wyglądała młodziej. Zmarszczki nie zniknęły ale dzięki bogatemu składowi nie czułam ściągnięcia skóry, suchości a co za tym idzie zmarszczki nie były podkreślone. Jednym zdaniem mogę podsumować to serum tak: Idealnie nawilża i przywraca komfort suchej skórze ale ciemne podkówki i obrzęki likwiduje w stopniu minimalnym. Dla osób oczekujących nawilżenia, wygładzenie , otulenia -TAK . Dla osób liczących na rozjaśnienie skóry i likwidację cieni -NIE. +bardzo delikatny, neutralny zapach +przyjemna kremowa konsystencja +otula skóre ochronna warstwa +napina, nawilża, wygładza +higieniczne opakowanie +cena promocyjna ok.25 zł +dostępnośc +skład-kofeina, witamina C, masło Shea, trehaloza , ekstrakt z ruszczyka, nagietka , proteiny i wiele innych