Odżywki do włosów

Yumi Odżywka do włosów normalnych `Emolientowe wygładzenie`

Yumi Emolientowe Wygładzenie

Nasi użytkownicy zostawili 135 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 stycznia 2025 o 15:30
    Przeciętna odżywka, która mnie nie zachwyciła
    Jestem posiadaczką cienkich, oklapnietych włosów niskoporowatych. Sporo kosmetyków obciąża moje włosy, dlatego na codzien stawiam na produkty naturalne. Taka właśnie jest ta odżywka - zawarte w niej oleje i witaminy skusiły mnie do zakupu. Niestety efekt jaki daje ona na moich włosach nie jest dla mnie zadowalający, a w podobnej cenie można śmiało kupić coś znacznie lepszego. Zapach odżywki jest faktycznie przyjemny, owocowy. Niestety obietnice producenta o pachnących godzinami włosach są mocno naciągane - w moim przypadku zapach ulotnił się właściwie od razu. Producent obiecuje też wzmocnienie, blask, ułatwienie rozczesywania i brak puchu na głowie. Z przykrością muszę stwierdzić, że mocno mija się w tych obietnicach z prawdą, na moich włosach nie udało się osiągnąć żadnego z wyżej wymienionych. Nie zrozumcie mnie źle, to nie jest tak, że po tej odżywce są jakieś okropne, poszarpane, suche i puszace się - nie! Wyglądają natomiast tak, jakbyśmy w ogóle żadnej odżywki nie użyli... Obojętne, czy trzymałam ją 3 minuty wg zaleceń czy 15, obojętne czy stosowałam ją na mokro czy na sucho. Obiecanego efektu wygładzenia i pielęgnacji po prostu nie ma. Próbowałam nakładać jej więcej, również bez efektu, ale przez to bardzo szybko się skończyła. Na plus mogę zaliczyć zapach i fakt, że nie obciąża moich cienkich włosów (a to już sukces), poza tym ciężko powiedzieć cokolwiek dobrego. Ciężko mi uwierzyć, że może pielęgnować włosy suche i zniszczone, skoro na włosach w dość dobrej kondycji nie robi właściwie nic.
    Zalety:
    • Ładny zapach
    • Nie obciąża cienkich włosów
    Wady:
    • Brak wygładzenia
    • Brak pielęgnacji
    • Mało wydajna
  • 19 września 2024 o 11:01
    Nie robi nic poza zapachem, który od razu znika...
    Uwielbiam produkty YUMI do ciała, dlatego skusiłam sie na odżywkę i szampon gruszkowy tej firmy. Byly w promocji (za kilkanaście zł sztuka) i ładnie pachniały (z butelek). Odżywka okazała się najgorszą, jaką miałam! Nie robi z moimi długimi, cienkimi włosami dosłownie NIC. Nawet najtańsze odżywki zawsze jednak choć trochę ułatwiały rozczesywanie. Tu brak tego efektu. Jak i jakiegokolwiek innego efektu... Co ciekawe, nawet zapach ulatnia się w sekundę po spłukaniu odżywki, a kosmetyki YUMI zwykle ladnie i długo pachną. Pieniądze wyrzucone w błoto!
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
    • nie pachnie po spłukaniu
    • cena nieadekwatna do jakości
    Iga152
    30 maja 2024 o 22:35
    Nie dla mnie
    Odżywka bardzo wodnista, nic nie robiła na włosach. Trzeba było jej dużo nałożyć, żeby ja poczuć na włosach, więc jest bardzo mało wydajna. Zużyłam ją do golenia nóg.
  • 18 maja 2024 o 16:59
    Średnia
    Bardzo lekka odżywka, mam poczucie, że nic nie daje, poza lekkim odżywianiem. Średnio wydajna, trzeba nałożyć bardzo dużo. Produkt jest dość wodnisty. Zapach ładny. Generalnie niepolecam
    ItaNera
    6 maja 2024 o 16:29
    Zapach utrzymał się 2h po myciu, potem wyparował
    Kupiłam razem z szamponem żeby stworzyć zestaw i wzmocnić działanie. Mam włosy kręcone, suche więc odżywki nakładam dość sporo, w porównaniu z innymi widać że szybko wsiąka we włosy. Szukałam czegoś co je odżywi, ale w sumie nie widzę żadnej różnicy. Jakie były takie są. Zapach piękny ale szybko się ulotnił. Nie zauważyłam plusów aby ponownie ją kupić w przyszłości.
    • cena (na promocji)
    Wady:
    • nic nie zrobiła z włosami, nie zauważyłam żadnych zmian