Odżywki do włosów

Happy PEH Odżywka do włosów emolientowa

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 kwietnia 2025 o 15:20
    Najlepsza odżywka dla puszących się włosów
    Jest to najlepsza odżywka do kręconych, niesfornych i puszących się włosów. Wystarczy jedno użycie a włosy stają się wygładzone i lśniące. Wszystkie osoby z kręconymi włosami, którym poleciłam tą odżywkę są zachwycone. Nie wiem dlaczego ten produkt nie jest viralowy, uważam że mógłby zmienić życie niejednej osobie z kręconymi włosami. Jeśli lubisz wygładzać na szczotkę swoje kręcone włosy to ten produkt jest dla ciebie!
    Zalety:
    • wygładzenie ładny zapach
    Wady:
    • nie ma!
  • 4 kwietnia 2025 o 18:50
    Włosy się nie buntują
    Włosy po niej są miękkie, wygładzone i łatwiej się rozczesują, co dla mnie jest ogromnym plusem, bo zazwyczaj mam z tym problem. Nie ma jakiegoś mocnego zapachu, raczej delikatny, trochę jak coś z natury, ale nie nachalny – i to mi pasuje. Sama odżywka nie obciąża włosów, co przy moich cienkich i skłonnych do przyklapu włosach jest ważne. Nie działa jak magiczny eliksir od razu, ale jak się używa regularnie, to naprawdę widać różnicę. Włosy się mniej puszą, są bardziej ujarzmione i po prostu wyglądają zdrowiej. Nie ma tu żadnych dziwnych składników, wszystko dość naturalne i proste. Dla mnie to taka spokojna, codzienna odżywka, która robi swoje i nie udaje czegoś, czym nie jest. Jeśli ktoś szuka czegoś lekkiego i emolientowego, bez silikonów i zbędnych dodatków, to to jest bardzo spoko wybór.
    BorIza
    29 czerwca 2024 o 20:14
    Przyjemna
    Przyjemna odżywka - konsystencja, zapach, opakowanie na plus. Pompka działa dobrze- nie zacięła się ani razu. Zapach owocowy, bardzo zbliżony do zapachu kosmetyków do włosów innej firmy. Ilością użytych pompek można było budować dociążenie, ale na moich średnioporach + nie było to turbo dociążenie. Jak chciałam bardziej dociążyć kosmyki to olej i silikony szły w ruch. Można więc stwierdzić, że odżywka ma uniwersalne działanie, powinna się sprawdzić na włosach sporej części użytkowniczek. Ja lubię ten kosmetyk - za skład, działanie oraz cenę, która jest atrakcyjna. Nakładałam ją na wiele sposobów - w metodzie OMO jakie drugie O, po użyciu maski laminującej dodawałam ja parę minut później. Łączyłam ją z olejami. Zawsze się sprawdzała- włosy miałam dociążone i gładsze. Polecam :)
  • 8 marca 2024 o 12:52
    robi co do niej należy
    Lubię odżywki Happy PEH i raczej się nimi nie zawiodłam. Stosuje je wymiennie w zależności od potrzeb. Częściej korzystam z nawilżającej bo mam suche włosy, ale raz na parę myć stosuję tę emolientową, aby włosy odżywić i wygładzić. Bo tak właśnie działa ta odżywka: odżywia, wygładza, dociąża włosy. Sprawia, że stają się gładsze i bardziej sprężyste. Ja nie korzystam z niej za często, bo nie lubię tego efektu dociążenia, ale jest przyjemna w odczuciach, a z kolei moja córka ją uwielbia bo po niej znacznie łatwiej rozczesują jej się włosy. Oczywiście plus za pompkę.
    Zalety:
    • odżywia
    • ułatwia rozczesywanie
    • wygładza
  • 14 stycznia 2024 o 20:41
    Polubiłyśmy się od pierwszego użycia
    Odżywkę happy peh emolientową poleciła mi siostra, bo narzekałam na problemy z plączącymi się włosami. Odżywka jest w białym opakowaniu że srebrno-różową etykietą. Ma rozwiązywać problem puszenia się włosów, zniszczonych i puszących się włosów. Opakowanie zawiera pompkę, dzięki czemu na wstępie ma u mnie duży plus, bo ten rodzaj dozownika nie dość że ułatwia nabieranie produktu to jeszcze sprawia że możemy nabrać odpowiednią ilosc bez zbędnego brudzenia butelki. Odżywka jest koloru białego, jej konsystencja jest gęsta, kremowa. Przepięknie pachnie, zapach egzotycznych owoców i kwiatowego aromatu sprawia że pielęgnacja staje się niezwykle przyjemna. Po zastosowaniu tej odzywki zauważyłam, że moje włosy już się tak nie puszą, nie elektryzują, są miękkie w dotyku i wygladzone. Ta odżywka od pierwszego użycia na długość wloskw sprawiła, że ją polubilam i sądzę, że zostanie ze mną na dłużej.