Serum do twarzy

Bielenda Professional SUPREMELAB Energy Boost, 4 % rozjaśniające serum z ultrastabilną Witaminą C

Bielenda Professional SupremeLAB Energy Boost Rozjaśniające Serum z Ultrastabilną Witaminą C 15ml
Bielenda Professional Energy Boost Rozjaśniające serum ze stabilną Witaminą C 15 ml
Bodyland.pl
Bielenda SUPREMELAB ENERGY BOOST SERUM ROZJAŚNIAJĄCE SKÓRĘ Z WITAMINĄ C 15ML
hairstore.pl
Bielenda SUPREMELAB ENERGY BOOST SERUM ROZJAŚNIAJĄCE SKÓRĘ Z WITAMINĄ C 15ML

Cyhoym
    17 lutego 2025 o 19:10
    Bardzo przyjemne serum
    Szukałam serum z witaminą C, w celu ujednolicenia skóry oraz antyoksydacji pod SPF. To serum przy REGULARNYM CODZIENNYM stosowaniu daje efekty coraz bardziej jednolitej skóry. Nie zauważyłam rozjaśnienia przebarwień, jednak moja skóra ma zdrowszy kolor i blask dzięki niemu. Serum bardzo ładnie pachnie cytryną, ale nie jest to nachalny zapach. Buteleczka z pompką również na plus - można wydobyć produkt do końca. Kosmetyki Bielendy bardzo mocno kładą nacisk na składniki aktywne wysoko w składzie - bardzo na plus, w dużej ilości marek niestety znajdziemy więcej konserwantów i zapychaczy niż faktycznie działania. Nie ma tutaj również zbędnych składników - serum z wit C, więc składniki z wit C, nawilżenie, kwas ferulowy - wszystko tak jak powinno być i to czuć na skórze :) Pomimo testowania innych - nadal do niego lubię wracać, to taki pewniaczek :)
    Zalety:
    • poprawia koloryt
    • ujednolica cerę
    • szybko się wchłania
    • dobry pod makijaż i SPF
  • 17 stycznia 2025 o 18:54
    Laboratoryjne rozjaśnienie, które działa tak jak natura chciała.
    To jest mój must have, który pozwolił mi na wychodzenie z domu bez podkladu i straszenia ludzi na mieście :D Pierwszą buteleczkę kupiłam kilka lat temu na promce w osiedlowej drogerii. Dopiero w domu zorientowałam się, że buteleczka jest mikroskopijna - jednak cóż zrobić - innego serum, aktualnie w domu nie ma, a twarz woła ODŻYW MNIE. Pierwsza aplikacja produktu była dla mnie koszmarem, który przerodził się w dozgonną miłość. Serum dosłownie zaczęło mnie piec i szczypać na całej twarzy, a zaczerwienienia płonęły bólem. Jednak po latach dziękuję sobie, że zamiast je zmyć wklepałam je i szybko przykryłam kremem z witaminą C oraz rozpoczęłam swój normalny dzień. Każda kolejna poranna aplikacja była mniej piekąca a twarz coraz bardziej twarzowa :D Po zdenkowaniu jednej buteleczki wyglądałam lepiej bez podkładu niż z moim najlepszym podkładem przed tym serum :o Zaczerwienienia przy regularnym stosowaniu zniknęły całkowicie - od tego odkrycia pokazują mi się tylko przy testowaniu nowych kosmetyków, które nie polubiły się z moją twarzą. Te serum nie robi nic oprócz rozjaśniania i ujednolicenia kolorytu. Ale to robi wprost magicznie. Regularna cena jest jednak bardzo wysoka i tylko promocje pozwalają zachować mojej twarzy twarz. Kupuje je od lat i regularnie. Pomimo swojej maleńkości buteleczka starczy od dwóch tygodni na niecały miesiąc, ponieważ konsystencja produktu jest bardzo 'lejąca się', a niekiedy nabieram go trochę więcej lub dwa razy dziennie, aby 'dopiec' moim początkom zaczerwień, które chcą bez mojego przyzwolenia wyjść na świat. Od nienawiści do miłości tylko jeden krok.
    Zalety:
    • Działa
    • Rozjaśnia
    • Ujednolica
    Wady:
    • Gdy skóra jest zaczerwieniona i nieodżywiona pierwsze aplikacje są nieprzyjemne
    • Małe opakowanie - wysoka cena regularna
  • 4 sierpnia 2024 o 19:07
    Ufam że działa
    Serum jest przezroczyste, ma wodnistą konsystencję i właściwie nie ma zapachu. Wygodna pompka w szklanej butelce. Wchłania się praktycznie do zera, zostawiając leciutko lepką warstwę. Skład jest minimalistyczny, na uwagę zasługuje kwas ferulowy, który podbija właściwości witaminy C. Kupiłam to serum jako serum antyoksydacyjne, niekoniecznie dla właściwości rozjaśniających, i takich nie zauważyłam, ale też nie szukałam :) Przez swoją konsystencję, która wchłania się jak woda, miałam wrażenie że jest mało wydajne. Do tego opakowanie jest o połowę mniejsze niż standardowe sera. Stacjonarnie kosztuje sporo, co w połączeniu z małą pojemnością nie zachęca do ponownego zakupu. Myślę że można znaleźć coś w lepszej cenie lub w szerszym działaniu (np. bardziej nawilżające).
    Zalety:
    • pompka
    • kwas ferulowy dobrze współgra z wit. C
    Wady:
    • wysoka cena
    Drogeria Super-Pharm
    Manta21
    11 lutego 2024 o 19:26
    Dobry produkt do którego lubię wracać
    Rozjaśniające serum z witaminą C od Bielendy jest jednym z moich faworytów od dobrych dwóch lat. Wracam do niego co jakis czas. W czasach kiedy miałam nasilone problemy z trądzikiem była dla mnie ekstremalnie zbawienna. Mam wrażenie, że genialnie radziła sobie z wysuszaniem syfków, ale przede wszystkim zostawiała twarz ukojoną Oraz redukowała drobne zaczerwienienia. Niedawno wróciłam do niej ponownie. Aktualnie (odpukac) moja cera ma najlepszy czas od dawna. Aktualnie walczę rozjaśnianiem przebarwień potrądzikowych i po kilkukrotnym zastosowaniu tego serum zauważyłam ich ekstremalne rozjaśnienie. Nie powiem jestem w szoku. Może też wpłynęła na to w końcu dobrze dobrana pielęgnacja, a serum z Bielendy tylko nasiliło efekt. W każdym razie WOW! Chciałabym też dodać, że serum to ma dla mnie świetną, lekko lepką konsystencję. Stanowi ona idealną bazę pod krem i makijaż. Zauważyłam, że przy stosowaniu tej bazy makijaż lepiej się trzyma na mojej twarzy, a skóra zostaje promienista. Finalnie daję temu serum cztery gwiazdki. Czuje, że czegoś mi tutaj jeszcze brakuje. :) .
    Drogeria Cocolita.pl
    Izane
    13 kwietnia 2023 o 15:12
    Zapychające lepiszcze
    Moja skóra: dojrzała (47 lat), odwodniona i sucha, bez przebarwień. O zaletach wit. C dla skóry naczytałam się sporo, ale to serum nie spełniło moich oczekiwań, przede wszystkim dlatego, że ile bym go nie nałożyła okropnie się kleiło i powodowało wysyp bolących grudek. Zmiany częstotliwości używania nie pomagały. Pomyślałam, że jeśli nie na twarz, to może nada się do szyi i dekoltu, ale tam efekty były takie same.
    Wady:
    • Klei się, powoduje wysyp grudek