Kremy i maski do rąk

Stara Mydlarnia Sandalwood Hand Cream Krem do rąk

• 20 marca 2025 o 18:04
    Nie polecam
    Krem na lekką, dość płynną konsystencję - która się lekko klei. Nie wchłaniają się zbyt szybko. Nie jestem zadowolony z tego kremu. Efekt nawilżenia jest mierny. Nie polecam tego kremu.
  • 13 lipca 2024 o 16:42
    Lubię go używać że względu na zapach,ale z właściwościami nawilżającymi jest już tak sobie
    Serię Sandalwood kupiłam jakiś czas temu,tworząc sobie zestaw z balsamem,żelem pod prysznic i właśnie kremem do rąk. Cenię firmę za pochodzenie (polska produkcja) oraz dbałość używanych do produkcji składników . Cała seria moim zdaniem pachnie obłędnie i naprawdę jest to uczta dla zmysłów. Szczególnie lubię zapaszek w kremach do rąk,bo używam ich sporo i fajnie jak w ciągu dnia mogę sobie umilić chwilę:). Opakowanie kremu jest całkiem spore,ale cena regularna też nie jest najniższa. Producent reklamuje kosmetyk jako mocno regenerujący i naprawiający spierzchnięte dłonie. Cóż... Moje doświadczenia są zgoła inne, kosmetyk bowiem jest baardzo rzadki, nakładając go wręcz mam wrażenie,że mam do czynienia z lotionem a nie kremem. Fakt,wchłania się dość szybko, niestety równie szybko zapominam,że go aplikowałam. Oczywiście dla osób które mają czas na powtarzanie czynności będzie ok i coś tam delikatnie nawilży,jednak ja odczuwam pewien niedosyt w zakresie pielęgnacji na której mi zależało. Daję 4gwiazdki za skład,pochodzenie i walory zapachowe ale jest to krem dla osób o świetnej kondycji skóry dłoni.
    Zalety:
    • Zapach, skład,polska marka
    Wady:
    • Zbyt delikatny , raczej formuła lotionu
    lewa102
    28 października 2023 o 23:32
    Uwielbiam!
    Cudowny zapach, fajny, naturalny skład i dobre działanie. Na przesuszone ręce daje radę, ale i tak wszystko rekompensuje mi zapach :) Nie sądziłam ze lubię drzewo sandałowe. Szkoda, ze chyba został wycofany :/ Nigdzie nie mogłam go teraz znaleźć.
    Zalety:
    Wady:
    • Dostępność