Toniki i hydrolaty

L'Oreal Paris Revitalift 5% Glycolic Acid Peeling Toner Złuszczający tonik z kwasem glikolowym

Pachnidelko
notino.pl
L’Oréal Paris De Revitalift Tonik z Kwasem Glikolowym 180 ml

monnie7
    Wczoraj o 23:17
    Skuteczny i jednocześnie łagodny dla skóry
    Mam wrażliwą, mieszaną skórę skłonną do powstawania niedoskonałości i przebarwień. Tonik kupiłam w drogerii stacjonarnej miesiąc temu. Od tego czasu stosuję go regularnie podczas wieczornej pielęgnacji skóry. Jego wydajność jest bardzo dobra. Produkt znajduje się w plastikowej, wysokiej butelce o pojemności 180 ml. Ma wodnistą konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wchłania nie zostawiając uczucia lepkości. Posiada przyjemny, owocowy zapach. Nie podrażnia mojej skóry z uwagi na bezpieczną zawartość 5% kwasu glikolowego. Jest zatem delikatnym i jednocześnie skutecznym rozwiązaniem dla skóry wrażliwej. Tuż po nałożeniu skóra nabiera zdrowego blasku. Wygląda promiennie. Jest wygładzona i rozświetlona. Po miesiącu regularnego stosowania zauważam widoczną poprawę. Moja skóra stała się bardziej gładka, nawilżona, jednolita i promienna. Przebarwienia są znacznie mniej widoczne. Ten kosmetyk to mój must have w pielęgnacji anti-aging.
  • 18 maja 2025 o 21:12
    Sekret mojej promiennej skóry
    To jeden z moich ulubionych toników – stosuję go regularnie i widzę realne efekty. Ma lekką, wodnistą konsystencję i przyjemny, owocowy zapach, który nie jest przytłaczający. Po użyciu skóra jest wyraźnie gładsza, bardziej rozświetlona i wygląda na zdrowszą. Tonik zawiera 5% kwasu glikolowego, co sprawia, że skutecznie złuszcza martwy naskórek, poprawiając strukturę skóry. Dodatkowo, dzięki obecności ekstraktu z arbuza i aloesu, nie powoduje przesuszenia ani podrażnień, co jest dla mnie bardzo ważne. Używam go głównie wieczorem, po oczyszczeniu twarzy, i zauważyłam, że skóra lepiej wchłania później stosowane kosmetyki, a makijaż wygląda bardziej równomiernie. Regularne stosowanie pomogło mi w redukcji drobnych przebarwień i wyrównaniu kolorytu skóry. Zdecydowanie polecam ten tonik osobom szukającym skutecznego, ale delikatnego produktu złuszczającego, który poprawia wygląd skóry bez podrażnień.
  • 3 maja 2025 o 15:18
    Polecam
    Poręczna, czerwona butelka ze srebrną zakrętką. Ma wodną konsystencję i delikatny, przyjemny lekko arbuzowy zapach. W składzie znajdziemy 5% kwas glikolowy, ekstrakt z arbuza. Ze względu na kwas w składzie nie należy go stosować codziennie chociaż sam producent zaleca to jednak zdecydowanie odradzam. Produkt łatwo się aplikuje. Ja stosuję 2 razy w tygodniu. Świetnie złuszcza skórę i ją wygładza. Cudownie rozświetla skórę i redukuje niedoskonałości. Wydajność też jest genialna. Świetny kosmetyk do oczyszczania skóry i do pozbycia się niedoskonałości. Polecam.
    KingaPB
    12 kwietnia 2025 o 14:49
    Z początku ideał
    Tonik L'Oreal Paris Revitalift kupiłam przypadkiem, na promocji w drogerii. Nigdy wcześniej nie używałam produktów z kwasami, więc byłam ciekawa, jak się sprawdzi na mojej mieszanej cerze. Pozostały mieszane uczucia... Samo opakowanie jest bardzo eleganckie - czerwona przezroczysta buteleczka 180 ml ze srebrną zakrętką świetnie prezentuje się na łazienkowej półce, a do tego umożliwia monitorowanie ilości zawartości. Tonik choć ma bardzo wodnistą konsystencję (aplikuje się go na wacik) to jest bardzo wydajny. Do tego ma niezwykle przyjemny, delikatny zapach i bardzo szybko się wchłania, za co duży plus, bo nie lubię zbyt długo czekać z kolejnymi etapami pielęgnacji. Przez pierwsze tygodnie stosowania byłam zachwycona - skóra była wyraźnie nawilżona, świetlista i ujednolicona, zarówno pod kątem struktury, jak i kolorytu. Do tego tonik pięknie wyciszył skórę, niedoskonałości zaczęły bardzo szybko znikać. Nie miałam żadnych podrażnień, jedynie delikatne uczucie, że jednak coś na tej twarzy zostaje. Nie do końca mi się to podobało, ale po nałożeniu kremu problem znikał. Po dłuższym użytkowaniu niestety zaczęło się dziać coś niedobrego - skóra stała się podrażniona, tonik bardzo piekł całą twarz, mimo braku widocznych uszkodzeń skóry. Możliwe, że to przez prawie codzienne używanie tego toniku, który jednak zawiera kwas, ale producent jasno daje do zrozumienia na etykiecie, że jest to produkt do codziennego stosowania. Ostatecznie stosowałam go co kilka wieczorów, zwłaszcza gdy widziałam, że skóra staje się bardziej problematyczna i niejednolita.
    Zalety:
    • ujednolica strukturę skóry i koloryt
    • wycisza niedoskonałości
    • design
    • wydajny
    Wady:
    • podrażnia, piecze
    • delikatnie się lepi
  • 8 lutego 2025 o 22:49
    kupiony przypadkiem a zostanie na stałe
    * Jaką mam skórę twarzy ? mieszana ze skłonnościami do przesuszeń i czasami nadmiernego błyszczenia w strefie "T". Brak większych problemów z niedoskonałościami. * Jakie jest opakowanie ? Wykonane jest z barwionego na czerwono plastiku, przez który widać ile produktu pozostało. Srebrna nakrętka dodaje tonikowi odrobinę elegancji i produkt wygląda bardziej "premium". * Jak działa i czy działa ? U mnie sprawdza się rewelacyjnie. Bardzo szybko się wchłania dlatego można sprawnie przejść do kolejnych etapów pielęgnacji. Przyjemnie nawilża skórę. Nie jest to nawilżenie mocne ale jak na tonik to jest bardzo fajne. Bardzo lubię ten produkt za to, że twarz ma po jego zastosowaniu takie subtelne "glow". Od razu wygląda się na bardziej wyspaną i wypoczętą. Stosuję go głównie na dzień, kilka razy w tygodniu. Nigdy mnie nie podrażnił ani nie uczulił. Zapomniałam dodać, że bardzo ładnie wygładza. * Czy kupię ponownie ? Produkt sprawdził się u mnie do tego stopnia, że na stałe znajdzie się w pielęgnacji.
    Zalety:
    • nawilża