Maski do włosów

Terapiq. Maska do włosów z olejem konopnym i CBD

• 23 lutego 2022 o 13:46
    Na ratunek
    Kupiłam tą maskę, aby uporać się choć trochę z moimi cieńkimi, połamanymi i wypadającymi włosami. Maska sprawia bardzo pozytywne pierwsze wrażenie - zapach jest bardzo przyjemny, taki relaksujący, czas kiedy miałam ją na włosach należał do bardzo przyjemnych. Już po pierwszym użyciu włosy były gładkie i mięciutkie, mocno odżywione. Ko kolejnych aplikacjach zauważyłam, że ich kondycja jest coraz lepsza, przestają się łamać i mniej wypadają. Są mocniejsze, sprężyste i odżywione. Maskę mogę śmiało polecać rodzinie, przyjaciołom i wam!
  • 23 lutego 2022 o 10:43
    Sposób na zniszczone włosy
    Ostatnio bardzo zaniedbałam pielęgnację włosów :( Niestety ich stan był prawie tragiczny. Słabe, łamliwe, porozdwajane i spuszone - masakra Kupiłam nową maskę w drogerii internetowej - wiele słyszałam na temat działania oleju konopnego Maska okazała się być najlepszym pomocnikiem do moich zniszczonych włosów. Po miesięcznym, regularnym stosowaniu efekty są naprawde niesamowite! Włosy są wyraźniej mocniejsze i mniej się lamią, dodatkowo nie wypada mi ich tak dużo a nawet pojawiło się sporo nowych małych włosków. Włosy lśnią i prawie się nie puszą - ta maska dokonała niemożliwego!
    Zalety:
    • działa cuda
  • 21 lutego 2022 o 12:53
    Polecajka
    Terapiq to ogromna nowość na rynku kosmetycznym. Z racji tego, że ostatnio skończyła mi się maska do włosów, którą nie byłam jakoś szczególnie zachwycona to postanowiłam poszukać czegoś nowego. Już od pierwszego użycia byłam pozytywnie zaskoczona. Zapach jest bardzo przyjemny, nie drażni. Włosy po spłukaniu i wysuszeniu są miękkie, lejące się i błyszczące. Po kilku stosowaniach zauważyłam, że są dużo mocniejsze i zdrowsze.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • nawilża i odżywia
    Wady:
    • niezbyt podoba mi się design opakowania, ale to nie jest ważne
  • 21 lutego 2022 o 11:44
    Totalny must have
    Warunki pogodowe zawsze wpływają na nasze włosy. W tym okresie zimowym moje włosy potrzebowały ekstremalnego nawilżenia i długo go szukałam. Postawiłam na nowość, co było ryzykiem bo nigdzie nie znalazłam opinii na temat tej maski. Ale to była jedna z najlepszych decyzji w tym roku! Maska cudownie pachnie i pozwala na relaks po ciężkim dniu w czasie włosingu. Już po pierwszym użyciu włosy stają się miękkie i gładkie. Po dłuższym stosowaniu widzę, że wolniej tracą nawilżenie, dzięki czemu są odżywione i pięknie błyszczą. Jestem zachwycona efektami.
    Zalety:
    • naturalny skład
    • duże opakowanie
    • cudowne efekty
    Wady:
    • nie zauważyłam jeszcze żadnych