Toniki i hydrolaty

Nacomi Next Lvl, Anti-acne Face Toner Przeciwtrądzikowy tonik do twarzy

Nacomi Next Lvl Przeciwtrądzikowy Tonik do Twarzy 100ml
Nacomi Next Level

• 19 grudnia 2024 o 13:03
    Tonik Nacomi z pomógł mi zredukować przebarwienia i oczyścić skórę
    Tonik Nacomi z pomógł mi zredukować przebarwienia i oczyścić skórę, szukałam długo czegoś co sprawdzi się dla mojej skóry i moge to polecić każdemu kto ma delikatną cerę tak jak ja
  • 18 listopada 2024 o 15:07
    Twoja codzienna pomoc w walce z niedoskonałościami
    Anti-acne Face Toner od Nacomi Next Lvl to produkt stworzony z myślą o osobach zmagających się z problemami skórnymi, takimi jak trądzik, zaskórniki czy nadmiar sebum. Dzięki zawartości kwasu salicylowego, tonik głęboko oczyszcza pory i zapobiega ich zatykaniu, jednocześnie redukując powstawanie nowych niedoskonałości. Dodatek składników łagodzących minimalizuje podrażnienia, zapewniając skórze komfort i ukojenie. Produkt wspiera także regulację wydzielania sebum, co pomaga zachować matowy, zdrowy wygląd skóry przez cały dzień. Lekka formuła toniku sprawia, że doskonale odświeża skórę, przygotowując ją do kolejnych kroków pielęgnacji. Regularne stosowanie pomaga poprawić strukturę skóry, zmniejszyć widoczność porów i przywrócić cerze promienny wygląd.
  • 18 października 2024 o 23:21
    Jest super, ale trzeba na niego uważać
    Tonik ma wodnistą konsystencję. Ma żółty kolor i delikatny zapach. Opakowanie z pompką ułatwia aplikację. Tonik ma wysokie stężenie substancji aktywnych, dlatego trzeba uważać i stosować kremy SPF. Tonik ma silne działanie, czasami może szczypać, ale to znak, że trzeba go na chwilę odstawić. Przez pewien czas stosowałam go codziennie i "wyciągnął" wszystkie niedoskonałości spod skóry, a te już na powierzchni szybciej się goiły i znikały. Odstawiałam go na jakiś czas i stosowałam, tylko gdy pojawiały się niedoskonałości lub profilaktycznie dwa-trzy razy w tygodniu.
    saajko
    28 sierpnia 2024 o 8:42
    nie ma sensu
    Jak dla mnie nie ma sensu używać tego produktu, gdyż jego aplikacja jest bardzo bolesna, a efekty nie są tego warte. Nakładaniu toniku na twarz towarzyszy ciężkie do zniesienia pieczenie, co oznacza, że jest to produkt zbyt mocny. Wierzę, że są osoby, które będą z niego zadowolone, jednak dla mojej cery w ogóle się nie nadaje. Muszę przyznać, że regularne stosowanie toniku mogłoby przynieść naprawdę fajne efekty, ale moim zdaniem te cierpienia nie są tego warte.
  • 2 lipca 2024 o 21:19
    Mocno uważać!
    Nacomi Next Lvl - tonik przeciwtrądzikowy przyciąga uwagę swoim prostym, białym opakowaniem. Butelka wyposażona jest w atomizer, który umożliwia wygodne rozpylanie produktu. Tonik aplikowałam, psikając go najpierw na dłonie, a następnie delikatnie wklepując w twarz. Producent deklaruje, że tonik ma działać przeciwtrądzikowo, zmniejszając ilość wyprysków oraz regulując wydzielanie sebum. Zawiera aktywne składniki, takie jak kwas salicylowy i niacynamid, które mają za zadanie zwalczać bakterie odpowiedzialne za trądzik oraz łagodzić stany zapalne skóry. Zapach toniku jest delikatny, choć wyczuwalnie chemiczny, co może niektórym użytkownikom przeszkadzać. Działanie toniku pozostawia wiele do życzenia. Regularne stosowanie może przynieść pewne efekty w postaci zmniejszenia ilości wyprysków i poprawy ogólnego stanu skóry, jednak u mnie produkt spowodował znaczne podrażnienia. Moja skóra stawała się sucha i napięta, co wymagało dodatkowego nawilżenia. Największym problemem było jednak użycie toniku w okolicach oczu – z tego względu mocno zalecam omijanie tej części twarzy. U mnie spowodowało to silną reakcję alergiczną, objawiającą się obrzękiem powiek i intensywnym bólem oczu. To było bardzo nieprzyjemne doświadczenie, które sprawiło, że bardzo uważam, aby szeroko unikać aplikacji produktu wokół oczu. Sposób użycia toniku jest prosty: należy rozpylić niewielką ilość na dłonie i delikatnie wklepać w twarz, unikając okolic oczu. Ze względu na ryzyko podrażnień, szczególnie w tej wrażliwej strefie, warto zachować ostrożność. Podsumowując, Nacomi Next Lvl - tonik przeciwtrądzikowy ma pewne zalety, jak bardzo wydajne opakowanie, które używam nieprzerwanie od ponad pół roku. Jednakże ryzyko podrażnień i negatywnych reakcji alergicznych, zwłaszcza w okolicach oczu, sprawia, że jego stosowanie może być problematyczne. Osoby o wrażliwej skórze powinny być szczególnie ostrożne i rozważyć alternatywne, łagodniejsze produkty.
    Zalety:
    • duża wydajność
    • niska cena
    • wygodny atomizer
    Wady:
    • podrażnia
    • wysusza
    • puchną oczy