Wcierki do włosów i skóry głowy

OnlyBio Hair in Balance, Wcierka odżywcza do skóry głowy

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 kwietnia 2025 o 16:38
    OnlyBio Hair in Balance, Wcierka odżywcza do skóry głowy
    Opakowanie to masakra. Zepsuło się już po pierwszym użyciu. Musiałam szukać opakowania zastępczego. Odnośnie działania, zauważyłam poprawę stanu skalpu i trochę nowych włosów. Zapach nie przeszkadzał mi, stosowałam produkty, których zapachu nie dałam rady znieść, więc ten jest do przetrawienia.
    Keleno
    30 marca 2025 o 21:47
    Wstrętny zapach
    Okropny zapach tej wcierki dyskwalifikuje ją już na samym początku. Piękne opakowanie, skuteczność - nie ma to znaczenia, gdyż korzystanie z tego kosmetyku to prawdziwa udręka. Zapach nie schodzi nawet po umyciu szamponem.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie i nic poza tym
    Wady:
    • ZAPACH
    KR12345
    28 stycznia 2025 o 21:33
    Opakowanie do zmiany
    Aplikator był problematyczny już od początku. Zepsuł się może po 3 użyciu. Sama wcierka bardzo śmierdzi. Ja używam jej tylko i wyłącznie w dniu mycia włosów, gdy wiem że już nie będę nigdzie wychodzić. Mam włosy szybko przetłuszczające się a dodatkowo wcierka przyspiesza ten efekt. W mojej opinii włosy rosną szybciej. Pojawiło się mnóstwo nowych. Co do poprawy ich kondycji to nie wiem czy jakiś efekt tu jest. Na pewno używanie jej nie zaszkodzi.
    Zalety:
    • Przyspiesza porost włosów
    Wady:
    • Beznadziejny aplikator
    • Śmierdzi
    nakate_
    14 stycznia 2025 o 1:26
    Taka w miarę okej wcierka
    Przede wszystkim zacznę od opakowania, które na starcie mnie mocno zdenerwowało; atomizer psikał bardzo powoli i nie zaciągał produktu, po czym po dosłownie jednym wcieraniu się zaciął na amen, musiałam wcierkę przelać do innego opakowania. Także jeśli ktoś nie ma w domu własnego atomizera, to można się mocno zdenerwować. Ponadto w opiniach widziałam, że wiele osób zetknęło się z tym problemem. Poza tym jednak dość ważnym aspektem, sama wcierka jest bardzo na plus! Uratowała moją skórę głowy, która była w tragicznym stanie – pomogła na strupki od drapania i suchą skórę. Przy jej stosowaniu jest mega ulga. Zapach jest taki sobie, ale jak na wcierkę naprawdę spoko, są gorsze śmierdziele, tutaj chociaż została podjęta próba zamaskowania nieładnie pachnących składników wcierki jakimś ananasowo-kokosowym zapachem. Gdyby nie badziewne opakowanie, to naprawdę ta wcierka zasługiwała by na wyższą ocenę.
    Zalety:
    • Kojąca
    • Nawilża sucha skórę głowy
    Wady:
    • Od razu psujące się opakowanie
  • 3 stycznia 2025 o 21:35
    UNIKAJCIE JAK OGNIA!
    Szukałam produktu, który poprawi kondycję mojego skalpu i nie będzie w składzie posiadać niacynamidu, a przy okazji będzie w niskiej cenie. Szukając po drogeriach nieinternetowych trafiłam na ten produkt – nigdy więcej!
    Zalety:
    • Kondycja skory głowy faktycznie od razu się poprawiła.
    • Kolorystyka opakowania na plus bo rzuca się w oczy i ładnie wygląda.
    Wady:
    • 1. Atomizer zacina się i w połowie butelki przelałam do innej, która po 2 użyciach również się zacięła!
    • 2. Na początku opakowania faktycznie śmierdzi(ktoś napisał, że saploną cebulą i faktycznie wtedy skojarzyłam ten zapach haha).
    • 3. Po jakimś czasie na dole zrobił się dziwny osad w cząstkach i to on prawdopodobnie zatkał atomizer w butelce do której przelałam produkt.