Korektory pod oczy

Nam Professional by Wibo Me, Myself & NAM, Smart Corrector Anti Dark Circles Korektor maskujący

• 4 czerwca 2024 o 14:32
    Game changer na sińce pod oczami!
    Jako posiadaczka zasinień pod oczami nie mogłam przejść obok tego produktu obojętnie! Z racji tego, że nie lubię obciążać swojej skory pod oczami mocno kryjącymi, ciężkimi produktami a zdecydowanie wolę lekkie, rozświetlające korektory które niestety nie są w stanie zakryć moich zasinień. Ten korektor odmienił moje życie - totalny hit. Nakładam go płaskim pędzelkiem lub palcem w niewielkiej ilości tylko na zasinienia a następnie nadkładam swój ulubiony korektor rozświetlający. Dzięki temu mam pięknie rozświetloną, nie obciążoną okolice pod oczami i nie ma widocznych żadnych zasinień! Super
  • 4 listopada 2023 o 15:13
    U mnie nie zdał egzaminu
    Miałam do tego korektora kilka podejść i starałam się go używać na różne sposoby bo nie lubię wyrzucać kosmetyków praktycznie kilka razy użytych. Niestety u mnie on bardzo słabo wyrównuje koloryt a poza tym jest na tyle suchy w konsystencji że źle wygląda-podkreśla zmarszczki, zbiera się i ciastkuje. U mnie okolica pod oczami nie jest idealna. Mam skórę cienką i prześwitujące żyłki. W dolinie łez mam mocne zasinienia co nie wygląda ładnie. Mam 40 lat więc zmarszczki w tym obszarze też posiadam przez co zbiera się w nich korektor. Jest to mój pierwszy w życiu kosmetyk dedykowany do ukrywania ciemnych obwódek. Zawsze kupuje takie w " normalnych " kolorach ten łososiowo- brzoskwiniowy był dla mnie nowością. Korektor ma dość dużo pojemność bo 5 ml więc patrząc na cenę za jaką go kupiłam (23zł) to jest to opłacalny zakup. Posiada duży jumbo aplikator którego osobiście nie lubię. Wolę te tradycyjnej wielkości. W konsystencji jest gęsty i mocno napigmentowany ale pod okiem nie daje plamy koloru. Oczywiście nie można go nakładać w dużych ilościach. Po wblendowaniu delikatnie wyrównuje koloryt nie pozostawiając widocznych granic. Podejrzewam że u osób z bardzo jasną skóra może się odznaczać, wszystko zależy od karnacji. Producent informuje nas że kosmetyk został wzbogacony o ekstrakt z czarnego bzu, aloes i witaminę E co ma wpływać na nawilżenie okolicy pod okiem i działanie antyrodnikowe. Działanie U mnie ten korektor nie sprawdził się w zadowalającym stopniu. Bardzo delikatnie, prawie niezauważalnie wyrównuje zasinienia .Dla mnie to za mało. Poza tym troszkę się waży pod okiem choć na początku używania nie zauważyłam tego problemu. Możliwe że podczas leżenia gdy go nie używałam coś się zepsuło choć tak naprawdę producent zaznacza 12mc ważności po otwarciu a ja go mam może pół roku. Stosowałam go pod inny korektor w neutralnym kolorze oraz próbowałam odrobine mieszać z moim ulubieńcem ale nie wiele to dało. Szkoda ale nie podziele zachwytów nad tym produktem . Niestety daje mu 2.
    Ankha5
    13 września 2023 o 9:53
    Całkiem dobry korektor
    Korektor kupiłam z polecenia koleżanki z uwagi na jasne odcienie, jakie posiada w swojej palecie. Jasne odcienie faktycznie są fajne, dobrze zespajają się ze skórą. Korektor dla mnie tylko jest za słaby (i spore sińce do zakrycia). Druga warstwa już jest zbyt widoczna.
    Zalety:
    • Kolorystyka - jedna z lepszych
    Wady:
    • Mało wydajny
    • Średnie krycie - dla mnie za słabe
  • 29 października 2022 o 12:53
    Bardzo dobry
    Choć nie jestem posiadaczką dużych cieni pod oczami, które wymagałyby solidnego zakrycia makijażem, lubię, gdy moja cera ma idealnie wyrównany kolor. Dlatego pod podkład używam kolorowych korektorów, które świetnie neutralizują wszelakie kolorystyczne niedoskonałości. Do zakupu wariantu korektora Anti Dark Circles marki NAM skłonił mnie ciekawy odcień oraz dość duża gramatura produktu. Marka NAM wiele razy pozytywnie mnie zaskoczyła - tak było i tym razem. Korektor zamknięty jest w solidnej buteleczce z dużym aplikatorem, co zdecydowanie ułatwia pracę z nim. Ma specyficzny pomarańczowo-różowy odcień, który świetnie neutralizuje wszelkie fiolety i szarości pod okiem. Kosmetyk jest mocno skoncentrowany i silnie kryje, więc wystarczy niewielka jego ilość, by uzyskać pożądany efekt. Z uwagi na odcień, jest to, oczywiście, produkt dedykowany pod podkład. U mnie w roli neutralizatora cieni pod oczami sprawdza się rewelacyjnie - dobrze osadza się na skórze, nie migruje, jest trwały. Z pewnością zostanie ze mną na długo. Gorąco polecam ten korektor wszystkim osobom borykającym się z cieniami pod oczami - zakryje wszystko!
    natalyw
    25 lipca 2022 o 11:20
    Ulubieniec na fioletowo-brązowe cienie
    Borykam się z fioletowo-brązowymi cieniami pod oczami. Walczyłam z nimi wszelkimi kamuflażami, jednak każdy z nich powodował wysychanie okolicy oczu oraz nieprzyjemne ściągnięcie i rolowanie. Kupiłam na promocji łososiowy korektor NAM i jest moim ulubieńcem! Ładnie zakrywa to co ma zakryć, a nałożony na ten kamuflaż jeszcze korektor tej samej firmy robi robotę. Nie wyglądam na zmęczoną i smutną. Opakowanie bardzo ładne, kobiece a przede wszystkim poręczne. Duży aplikator jest dużym plusem, jednak trzeba uważać, żeby nie nałożyć za dużo produktu - wtedy jest się pomarańczową pandą.
    Zalety:
    • Kolor