Serum do twarzy

Superdrug Vitamin E Skin Care, Moisture Boost Facial Serum Nawilżające serum do twarzy

• 2 lipca 2024 o 17:29
    Serum witamina E
    Serum w bardzo przystępnej cenie. Wygodna pompka do dawkowania. Bardzo delikatna kremowa konsystencja dobrze rozprowadza się po twarzy i bardzo szybko wchłania. Przy tym bardzo przyjemnie pachnie. Cera bardzo dobrze zareagowała na ten produkt, stosuję go do codziennej pielęgnacji. Moja skóra całkowicie pozbyła się przebarwień i stała się promienna.
  • 13 września 2023 o 16:59
    Stosuję regularnie
    Super serum. Lekka, kremowa konsystencja. Super się wchłania, lekko nawilża i rozjaśnia buzię. Super pod filtr i pod makijaż, chociaż czasem daję też pod krem na noc. Polecam
  • 12 września 2023 o 9:59
    Polecam to serum
    Polecam to serum ładnie się wchłania nie zostawia tłustej warstwy na twarzy , moje przebarwienia trochę się rozjaśniły ,produkt stosowałam rano i wieczorem przez miesiąc czasu .
  • 8 lipca 2022 o 13:44
    Bardzo przyjemne zaskoczenie - nietypowa konsystencja i matowe wykończenie wraz z natychmiastowym nawilżeniem - petarda za śmieszne pieniądze
    Serum kupiłam z ciekawości po poleceniu internetowego twórcy, choć miałam wątpliwości, czy produkty o tak niskiej cenie mogą być cokolwiek warte. Wszystkie produkty tego brytyjskiego producenta dostępne w Rossmanie (szkoda że wybranych lokalizacjach), są w takich niskich cenach a w promocji udało mi się kupić to serum za niecałe 12 złotych. I choć opakowanie wydaje się malutkie, kryje w sobie aż 50 ml produktu. Producent zaleca stosować 2 pompki na twarz. ja muszę 3, bo dwie zwyczajne nie pokrywają mi całej twarzy. Serum ma nietypową konsystencję - gęstego mlecznego żelu, który z niejakim trudem wydobywa się przez pompkę. Jeszcze większym zaskoczeniem jest efekt. Po rozsmarowaniu po chwili skóra staje się idealnie matowa. Dla cer tłustych i mieszanych będzie to istne wybawienie. A zarazem efekt nawilżenia i otulenia jest natychmiastowy. Serum nie jest bezzapachowe, ale zapach jest dość neutralny, kosmetyczny, nie inwazyjny. Jestem pozytywnie zdziwiona i zaskoczona tym produktem. Naprawdę warto wypróbować i nie zrażać się, że wydaje się takie niepozorne.
    Zalety:
    • cena vs jakość
    • nietypowa konsystencja mlecznego żelu
    • natychmiastowy efekt nawilżenia i otulenia
    • neutralny kosmetyczny zapach
    • product wegański
    • cruelty-free
    • długie PAO - 12 m-cy
    • malutka i leciutka plastikowa buteleczka z pompką - idealna do torebki i w podróż
    Wady:
    • dość trudno wydobywa się przez pompkę
    • mocno trzeba rozsmarować

Zobacz także inne Serum do twarzy