Emulsje, esencje i boostery

Nacomi Next Lvl Dermo, Spot Treatment Cream Punktowy krem przeciwdziałajacy niedoskonałościom

Nacomi Next LvL Dermo Punktowy Krem Przeciwdziałający Niedoskonałościom 30ml
Bodyland.pl
Nacomi Punktowy Krem Przeciwdziałający Niedoskonałościom 30 ml
Nacomi Punktowy Krem Przeciwdziałający Niedoskonałościom 30 ml
Nacomi Next Level Dermo

• 12 listopada 2024 o 14:29
    Precyzyjna pomoc dla skóry z niedoskonałościami
    Nacomi Next Lvl Dermo, Spot Treatment Cream to prawdziwy ratunek w walce z niedoskonałościami. Ten krem punktowy jest idealnym rozwiązaniem, kiedy chcemy szybko uporać się z wypryskami i zaczerwienieniami. Jego skoncentrowana formuła działa natychmiast po nałożeniu, przyspieszając proces gojenia i zmniejszając widoczność problematycznych miejsc na skórze. Krem jest niezwykle skuteczny dzięki składnikom aktywnym, które redukują stany zapalne oraz pomagają zapobiegać dalszemu rozprzestrzenianiu się wyprysków. Mimo swojej skuteczności, jest delikatny dla skóry – nie powoduje przesuszenia ani podrażnień, co często jest problemem przy produktach tego typu. To duży plus, zwłaszcza dla osób o wrażliwej cerze, która wymaga specjalnej troski. Jego aplikacja jest bardzo wygodna – można go nakładać bezpośrednio na niedoskonałości zarówno na dzień, jak i na noc, a krem szybko się wchłania i nie pozostawia widocznych śladów. Dzięki temu łatwo można go stosować nawet pod makijaż.
  • 20 czerwca 2024 o 12:00
    Twoja skóra zasługuje na wakacje od niedoskonałości!
    ???? Wyobraź sobie, że masz ważne wydarzenie za kilka tygodni i niespodziewanie pojawiają się te nieznośne niedoskonałości. To była dokładnie moja sytuacja, kiedy odkryłam Nacomi, Next Lvl Dermo, Spot Treatment Cream. Z nadzieją, ale też z dawką sceptycyzmu, postanowiłam dać mu szansę. ???? Pierwsze dni: Zaczęłam stosować krem punktowo na problematyczne miejsca. Na początku nie widziałam żadnej różnicy. Niedoskonałości były jakby zdeterminowane, by pozostać na mojej skórze na zawsze. Ale byłam cierpliwa – wiedziałam, że cuda nie zdarzają się z dnia na dzień. ???? Tydzień później: Po około tygodniu codziennego stosowania zaczęłam zauważać subtelne zmiany. Niedoskonałości zaczęły się powoli zmniejszać. Byłam zdeterminowana, by kontynuować, wiedząc, że najważniejsza jest systematyczność. ???? Dwa tygodnie później: Po dwóch tygodniach, moja cierpliwość zaczęła przynosić owoce. Skóra stawała się coraz gładsza, a niedoskonałości były mniej widoczne. Krem działał, ale wymagał regularnego stosowania i cierpliwości. ???? Miesiąc później: Po miesiącu efekty były już wyraźne. Moje niedoskonałości były znacznie zredukowane, a skóra wyglądała zdrowiej i bardziej promiennie. Wiedziałam, że znalazłam sprzymierzeńca w walce z niedoskonałościami. Zalety: ???? Skuteczność: Krem skutecznie redukuje niedoskonałości przy regularnym stosowaniu. ???? Formuła: Lekkie, punktowe działanie, które nie obciąża skóry. ????Działanie: Zauważalne efekty po kilku tygodniach cierpliwego stosowania. Wady: ⚡ Czas: Wymaga cierpliwości – efekty nie są natychmiastowe. ⚡ Dostępność: Produkt może być trudno dostępny w niektórych miejscach. Nacomi, Next Lvl Dermo, Spot Treatment Cream to produkt, który wymaga czasu i cierpliwości, ale jeśli jesteś gotowa na regularne stosowanie, efekty na pewno Cię zadowolą. To idealny sprzymierzeniec w walce z niedoskonałościami, który w końcu może spełnić Twoje marzenia o gładkiej skórze.
  • 11 października 2023 o 14:19
    Średni wynalazek
    Opakowanie z pompką to plus od jakiego zacznę. Konsystencja - pół transparentny zabielony żel o pięknym zapachu. Produkt nie spełnia obiecanek producenta. Stosując żel punktowo nie widziałam żadnej poprawy, więc z czasem zaczęłam używać go jako po prostu kremu do twarzy. Nie jest to mój produkt nr 1 w łazience, jest ok, ale niczym się nie wyróżnia. Spróbować można, ale polecałabym poszukać czegoś innego, jeśli chodzi o żele punktowe (kremem ciężko nazwać tę konsystencję).
    Zalety:
    • nie uczula
    • opakowanie z pompką
    Wady:
    • brak działania
    • nie jest to krem a żel
    rerith
    3 października 2023 o 19:50
    Działa, ale bardzo powoli
    Kupiłam ten produkt kiedy nie mogłam poradzić sobie z co rusz pojawiającymi się pryszczami na twarzy (które na dodatek nie chciały się goić), licząc na to, że mi pomoże. I zadziałał, ale nie aż tak, jak na to liczyłam. Krem jest sprzedawany w plastikowej buteleczce z pompką, która ułatwia nakładanie kosmetyku, a i zwiększa higienę używania ze względu na to, że nie wkładamy do kremu palców. Sam krem ma odpowiednią konsystencję: jest dość gęsty, ale jednocześnie lekki. Łatwo jest nakładać go punktowo na wymagające miejsca. Walcząc z niedoskonałościami odżywia też skórę, co jest ważne, jako że większość kremów o podobnym działaniu ma tendencję do wysuszania skóry. Jeśli chodzi o działanie to jest ono całkiem skuteczne, ale powolne. Niedoskonałości nie znikną po jednym dniu czy nocy, ale w końcu ich nie będzie. Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość i regularnie nakładać ten krem.
    Zalety:
    Wady:
    • trochę wolne działanie
  • 30 kwietnia 2023 o 21:32
    Łagodny
    Kiedy nagle pojawiają się na mojej twarzy jakieś niedoskonałości lubię mieć pod ręką jakiś punktowy produkt, który zadziała antybakteryjnie i zmniejszy ich widoczność. Punktowy żel przeciwdziałający niedoskonałościom od Nacomi ma gęstą konsystencję, przez co wystarczy już niewielka ilość do aplikacji na jakąś zmianę. Żel łagodzi niedoskonałości, nie podrażnia, lekko je łagodzi. Niestety nie redukuje całkowicie zmian trądzikowych i nie zmniejsza widoczności śladów po wypryskach, czy zaskórników. Niestety dla mojej skóry żel okazał się zbyt łagodny i już do niego nie wrócę. Na plus przyjemny zapach, wygodne opakowanie i skład. ZALETY Łagodzi niedoskonałości Konsystencja Wydajny Nie podrażnia Działa antybakteryjnie Opakowanie Zapach WADY Nie eliminuje całkowicie niedoskonałości i śladów po wypryskach Nie zmniejsza widoczności zaskórników