WIZAŻ logo
Kremy uniwersalne

Cetaphil PS Lipoaktywny krem nawilżający (nowa wersja)

4,9 (444)
96 hitów!

allegro

• 19 czerwca 2026 o 20:08
    Skuteczne nawilżenie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Krem ma lekką, przyjemną konsystencję, która szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. Już po kilku dniach stosowania zauważyłam, że skóra stała się bardziej miękka, lepiej nawilżona i mniej podatna na przesuszenie. Dużym atutem jest delikatna formuła, która nie podrażnia nawet wrażliwej cery. Krem świetnie sprawdza się zarówno na dzień, jak i na noc, a także pod makijaż. Regularne stosowanie pomaga utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia oraz wspiera odbudowę bariery ochronnej skóry. To produkt, który spełnia swoje podstawowe zadanie skutecznie nawilża, koi i zapewnia komfort przez wiele godzin. Z pewnością sięgnę po niego ponownie i mogę go polecić osobom z suchą, wrażliwą oraz skłonną do podrażnień skórą.
  • 19 czerwca 2026 o 10:39
    Polecam z całego serca !
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Krem lipidoaktywny nawilżający Cetaphil bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Używam go przede wszystkim wtedy, gdy moja skóra staje się przesuszona, szorstka i podrażniona, ale świetnie sprawdza się również jako krem na noc. Już po pierwszej aplikacji czuć wyraźne ukojenie i komfort, a skóra staje się miękka oraz dobrze nawilżona. Produkt skutecznie wspiera odbudowę bariery ochronnej skóry i pomaga utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia przez długi czas. Szczególnie doceniłam go podczas walki z zaczerwienieniami i chropowatością wywołanymi przez zbyt wysuszające kosmetyki – przyniósł mojej skórze szybką ulgę i znacząco poprawił jej kondycję. Dodatkowym atutem jest to, że nie zapycha porów, dlatego dobrze sprawdza się również przy cerze trądzikowej. Krem jest bardzo wydajny – niewielka ilość wystarcza, aby pokryć całą twarz. Polecam go szczególnie osobom ze skórą suchą, bardzo suchą i wrażliwą, które szukają skutecznego nawilżenia i ukojenia.
    Zalety:
    • Długotrwale nawilża skórę
    • Odbudowuję barierę ochronną skóry
    • Nie zapycha porów
    • Łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia
    • Eliminuje uczucie ściągnięcia oraz szorstkości skóry
    • Bardzo wydajny – wystarczy niewielka ilość produktu
  • 18 czerwca 2026 o 9:31
    Absolutny hit! Ratunek dla trądzikowej cery, przesuszeń i po laserach!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Uwielbiam ten krem, to dla mnie absolutny hit i stały element kosmetyczki! Zmagam się z problematyczną skórą trądzikową (dalej zresztą mam ten problem), a znalezienie produktu, który dogłębnie nawilża i nie zapycha, graniczy z cudem. Cetaphil PS zawsze przychodzi mi z pomocą, kiedy moja skóra staje się mocno przesuszone np. kuracjami przeciwtrądzikowymi. Najlepszym dowodem na jego genialne działanie regenerujące był moment, kiedy stosowałam go po zabiegach laserowych. Moja skóra była wtedy niezwykle tkliwa, podrażniona i czerwona, a ten krem bez problemu dał sobie z tym radę! Przynosił natychmiastową ulgę, likwidował uczucie ściągnięcia i przyspieszał gojenie. Od siebie dodam, że krem ma bogatą, otulającą konsystencję, która tworzy na skórze ochronny kompres, ale nie powoduje wysypu nowych niedoskonałości. Doskonale odbudowuje barierę hydrolipidową. Polecam każdemu, kto szuka bezpiecznego i pewnego ratunku dla skóry w kryzysowych momentach!
    Zalety:
    • Absolutny hit regeneracyjny – idealny po zabiegach laserowych i medycyny estetycznej
    • Genialnie i długotrwale pomaga na mocno przesuszoną skórę
    • Bezpieczny dla cery trądzikowej (odbudowuje barierę ochronną bez zapychania)
    • Przynosi natychmiastowe ukojenie, likwiduje pieczenie i ściągnięcie skóry
    • Bardzo wydajny, ma wygodne opakowanie w tubie
    • Formuła bez zapachu, która nie podrażnia nawet uszkodzonego naskórka
    Wady:
    • Ma dość bogatą, tłustszą konsystencję, przez co pod codzienny makijaż (szczególnie przy cerze tłustej/trądzikowej) może być zbyt ciężki – najlepiej sprawdza się na noc lub jako krem stricte kuracyjny.
  • 17 czerwca 2026 o 11:44
    Cudo!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Polecam z całego serca!! Mam już któreś z kolei opakowanie i za nic nie zmieniłabym tego kremu na żaden inny. Przy mojej skórze skłonnej do przesuszania się jest idealny i bardzo dobrze daje sobie z nia rade.
  • 15 czerwca 2026 o 11:01
    Dobry produkt
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam cerę mieszaną i ten krem sprawdził się u mnie całkiem dobrze. Ma bardzo gęstą, treściwą konsystencję, przez co nie rozprowadza się najłatwiej i trzeba poświęcić chwilę, żeby równomiernie go nałożyć. Po wchłonięciu pozostawia raczej matowe wykończenie, co jest dla mnie dużym plusem. Zapach jest dość specyficzny, typowo kosmetyczny i trochę dziwny, ale nie na tyle intensywny, żeby mi przeszkadzał w codziennym używaniu. Mimo dużego opakowania krem zużył mi się zaskakująco szybko. Jeśli chodzi o działanie, bardzo dobrze nawilża skórę i daje efekt lekkiego wygładzenia. Trzeba jednak uważać, jeśli ma się skłonność do zapychania porów, ponieważ krem jest dość ciężki i treściwy. Ogólnie oceniam go pozytywnie, szczególnie jako produkt dla osób potrzebujących mocniejszego nawilżenia.
    Zalety:
    • Głębokie nawilżenie
    Wady:
    • za gesty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty