Maski do włosów

Revoss Professional Algae Hair Mask Maska do włosów nawilżająco regenerująca

Nasi użytkownicy zostawili 20 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 lutego 2025 o 11:44
    Po prostu dobra odżywka do włosów
    Ten produkt zaskoczył mnie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Maska bardzo dobrze wpływa na wygląd moich włosów. Tuż po nałożeniu, odczuwam, że włosy są miękkie i bardzo gładkie. Po spłukaniu maseczki, efekt ten wciąż się utrzymuje. Włosy pachną bardzo świeżo, jak po jakimś kosmetyku z wysokiej półki cenowej. Lubię tę maskę do włosów, ponieważ po niej moje włosy są przyjemne w dotyku i bardziej błyszczą. Nie jest to efekt nie wiadomo jak spektakularny ale i tak mi się podoba. Tej maski jest kilka rodzajów. Ja póki co, miałam styczność z dwoma wariantami i w tych obu przypadkach byłam i jestem zadowolona. Maska ma ogromne opakowanie i bardzo niską cenę. Ja swoją kupiłam w sklepie Rossmann. Nie wiem czy można ją zakupić gdzieś indziej. Niemniej jednak, polecam wypróbować, fajny produkt do włosów.
    Zalety:
    • Ogromne opakowanie
    • Profesjonalny zapach
    • Zmiękcza włosy
    • Nadaje blasku
    • Włosy dobrze się rozczesują
    • Niska cena
    • Dostępność Rossmann
  • 11 listopada 2024 o 22:09
    Tej masce podziękuję
    Nie rozumiem o co chodzi widząc jaka ilość z półki schodziła,ile klientek kupuję tą maskę sama się skusiłam mając nadzieję, że to fajny produkt. Cena bardzo dobra, pojemność imponująca no i to tyle z plusów a teraz moja czara goryczy: włosy po użyciu stały się matowe bez blasku do tego ciężko się rozczesywały. Nie zauważyłam żadnego nawilżenia czy wzmocnienia . Mam wrażenie czy ją użyłam czy nie efekt taki sam. Szczerze zawiodłam się , a szkoda bo sporo osób chwali tą maskę. Widocznie nie jest dla mnie.
    • pojemność
    Wady:
    • nie widzę żadnego efektu nawilżenia
    • włosy są tępe matowe bez połysku
    • żle się rozczesuje
    Urielix
    21 października 2024 o 9:10
    Nie działa
    Produkt ma naprawdę dużą pojemność jak na swoją cenę przez co bardzo kusi, tak samo jak przez swoje pozytywne opinie. Kupując go miałam nadzieję iż moje loki będą w końcu miały nawilżenie o które tak bardzo się staram lecz niestety – to się nie wydarzyło. Moje włosy wyglądają dosłownie tak samo jak przed używaniem produktu. Są suche oraz cięższe po użyciu produktu przez co często moje loki się prostowały. Jako osobo z kręconymi włosami nie polecam.
  • 30 lipca 2024 o 15:38
    Nawilżenie i regeneracja z głębi oceanu!
    Algae Hair Mask od Revoss Professional to moje ulubione odkrycie do pielęgnacji włosów. Maska intensywnie nawilża i regeneruje moje włosy, sprawiając, że są one miękkie i pełne życia. Zawartość alg morskich dodaje im siły i blasku.
    Zalety:
    • Intensywnie nawilża włosy.
    • Regeneruje zniszczone końcówki.
    • Dodaje włosom siły i blasku dzięki algom morskim.
    Wady:
  • 12 lipca 2024 o 17:58
    Niestety jestem na nie...
    Po pozytywnych opiniach zdecydowałam się na kupno tej maski i niestety się zawiodłam... Na moich grubych, kręconych i puszących się włosach robi kompletnie nic... Maska zamknięta jest w wielkim słoju, więc próbowałam ją jakoś zużyć i za każdym razem z marnym zakończeniem. Ciężko było je rozczesać, wydawały się suche i matowe... Jedynie zapach na plus - bardzo ładnie pachniała. Ze względu na to, że używanie jej mnie męczyło oddałam ją dalej mojej mamie, która również była średnio z niej zadowolona, choć u niej już trochę lepiej się zachowywała, lecz też już więcej by jej nie kupiła.