Odżywki do włosów

Anwen Hair We Are Emolientowa Odżywka do Włosów o Średniej Porowatości 200ml
Bodyland.pl
hairstore.pl
ANWEN HAIR WE ARE EMOLIENTOWA ODŻYWKA DO WŁOSÓW O ŚREDNIEJ POROWATOŚCI 200ML

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 9 kwietnia 2025 o 15:32
    Jest świetna do włosów srednioporowatych i puszących się.
    Maska do włosów Anwen to naprawdę świetny produkt! Już podczas aplikacji czuć pod palcami jak łatwo się rozprowadza, daje przyjemny poślizg, a włosy stają się gładkie zarówno podczas nakładania, jak i spłukiwania. Produkt ma przepiękny, lekko cukierkowy zapach, który utrzymuje się na włosach przez długi czas, co dodatkowo uprzyjemnia stosowanie. Moje gęste, długie włosy, które mają tendencję do puszenia się, po użyciu maski stały się bardziej ujarzmione, lepiej się układały, a nawet kręciły. Maska doskonale wygładza włosy, co sprawia, że wyglądały na zdrowe i zadbane. Dodatkowo jest dość wydajna, starczyła mi na ok 1.5 miesiąca używania (stosowałam ją 1-2 x tydzień). Polecam!
  • 6 lutego 2025 o 19:56
    nie ma szału, nie ma tragedii
    Sytuacja jest identyczna jak w przypadku maski Anwen do włosów o średniej porowatości z tej samej linii. Jest ładne opakowanie, jest ładny zapach i chyba tutaj plusy się kończą. Nie robi krzywdy na włosach ale też nie robi z nimi nic innego oprócz ułatwienia rozczesywania. Z podstawowymi odżywkami tej marki bardzo się lubię, natomiast ta linia to w mojej ocenie niewypał. Plusem na pewno jest wydajność ale w moim przypadku to już było takie męczenie do końca bo jednak trochę szkoda było wyrzucić. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • ułatwia rozczesywanie
    Wady:
    • nie spełnia obietnic producenta
  • 18 czerwca 2024 o 19:00
    meh...
    Kupując tą odżywkę, liczyłem na wygładzenie, może większy blask włosa, jak to odżywki emolientowe robiły moim włosom. A co dostałem? Nic z tego, odżywka jak odżywka, delikatne, dosłownie, delikatne wygładzenie, które znika następnego dnia. Włosy nie są dociążone, może delikatnie, ale wystarczy lekki podmuch wiatru abym znów miał puch.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie
    • dobra wydajność
    Wady:
    • nie zrobiła praktycznie nic, co obiecywał producent
  • 1 marca 2024 o 12:42
    Dla mnie na tak
    Kupiłam chociaż mam wysokoporowate włosy,odżywka świetnie się sprawdziła, włosy były dociążone,błyszczące i mniej się puszyły. Napewno jeszcze do niej wrócę. Testowałam także u mojej mamy na włosach które ma krótkie i kręcone, świetnie wygładziła włosy.????
    Zalety:
    • Dociąża włosy wysokoporowate
    • Wygładza
  • 13 lutego 2024 o 18:52
    Po prostu dobra
    Nie mogę napisać, że pałam szczególną miłością w stronę marki Anwen, ale doceniam bardzo dobre składy jej kosmetyków, przyzwoite działanie oraz estetykę szat graficznych. Nie inaczej było w przypadku recenzowanej odżywki emolientowej do włosów srednioporowatych, czyli dokładnie takich, jak moje. Emolienty to składniki, których moje kosmyki potrzebują najwięcej, aby nadać im gładkości, elastyczności i witalności. Czarno-biala szata graficzna całej serii Hair We Are na myśl przywodzi mi elegancję i szyk stylizowane na wczesną Coco Chanel. Szalenie spodobał mi się ten pomysł, a że kupuję też oczami i nierzadko są to też kosmetyki Anwen to z chęcią wrzuciłam odżywkę do koszyka. Nie za bardzo odpowiada mi opakowanie w formie tuby (trzeba rozcinać), ale ta jest całkiem solidna, poręczna i nie odkształca się gromadząc wodę tu i ówdzie. Konsystencja: kremowa, dobrze się rozprowadza i nie spływa z mokrych włosów. Kolor: biały. Zapach: subtelny, w miarę przyjemny, nieokreślony, szybko się ulatnia. Kosmetyk jest łatwy we współpracy i nie sprawia najmniejszych problemów. Odżywia, zmiękcza, uelastycznia i wygładza włosy na długości. Zabezpiecza je przed odparowywaniem wilgoci oraz negatywnym wpływem czynników zewnętrznych. Dobrze je dociąża, ale nie przeciąża. Niby wszystko gra, ale odczuwam pewien niedosyt. Mam wrażenie, że za regularną cenę niemal 40 zł. spodziewam się jednak bardziej zdecydowanego działania, a tu jest "tylko" dobrze. Trzeba zauważyć, ze pojemność tuby to 200 ml, a wydajnością ona również nie grzeszy :/ Reasumując - była to miła odmiana i urozmaicenie, ale koniec końców znam tańsze i lepsze (oczywiście, moim zdaniem) emolientowki, po które sięgnę przy okazji kolejnych zakupów. Zachęcam Was jednak do zakupu recenzowanej, gdyż warto się zawsze przekonać na sobie, a tu raczej nie ryzykujecie ????
    Zalety:
    • bardzo dobry skład
    • odżywienie i zmiękczenie włosów
    • zabezpieczenie przed utratą wilgoci oraz szkodliwym działaniem środowiska
    • przyzwoite dociążenie czupryny
    • nie przeciąża włosów i nie powoduje przyklapu
    • kremowa konsystencja, która bezproblemowo się rozprowadza i nie spływa z włosów
    • polska marka
    • tuba wykonana z solidnego plastiku
    • szykowna szata graficzna
    Wady:
    • cena (40 zł za jedynie 200 ml)
    • nieszczególna wydajność
    • trochę za słabo dociąża moje średniopory na tle innych odżywek