Serum do twarzy

Bielenda Super Trio, Serum przeciwzmarszczkowe aktywnie rewitalizujące

Bielenda , Super Trio, Aktywnie rewitalizujące serum
Bielenda Super Trio Serum Przeciwzmarszczkowe na Noc 30ml
HOBB
Bielenda Aktywnie rewitalizujące serum przeciwzmarszczkowe na noc, RETINOL + VIT C + KOLAGEN

• 29 stycznia 2025 o 17:40
    Raczej delikatne niż spektakularne
    Zacznę od razu,że jest to bardzo dobry kosmetyk pielęgnacyjny. Naprawdę w tej cenie warto brać i próbować. Niestety byłabym bardzo niesprawiedliwa gdybym napisała że to jakiś ewenement na rynku, który powoduje nadzwyczajne efekty. Kosmetyk ma wygodne opakowanie,przyjemny zapach i konsystencję lekkiego kremu. I to jest chyba minus,bo patrząc na obietnicę 3 silnych Składników nazwanych super trio spodziewałam się napakowanego odżywczego serum na noc a dostałam kremik lżejszy od tego właściwego. Poza tym jak wspomniałam kosmetyk dobrze nawilża , delikatnie pielęgnuje ale biorąc pod uwagę że jest dedykowany cerom dojrzałym spodziewałam się większej dawki i nawilżenia i działania przeciwzmarszczkowego. Niemniej jednak warto spróbować,bo stosunek ceny do jakości jest na plus.
  • 7 grudnia 2024 o 8:46
    Zimowe serum z retinolem
    Szukając retinolu na okres jesienno-zimowy skusiłam się na to serum i powiem jedno -WOW! w składzie faktycznie jest retinol, który działa! Serum ma przyjemną konsystencję i super opakowanie, jest dość gęste (bardziej jest jak krem), szybko się wchłania, ma przyjemny zapach i świetne działanie. Trzeba jednak uważać - przy codziennym stosowaniu po kilku dniach odczułam podrażnienie i musiałam go odstawić-kwestia retinolu. Po odstawieniu na tydzień stosowałam co drugi-trzeci dzień i już było w porządku. Nawilża skórę i faktycznie redukuje zmarszczki - moje nie są głębokie, ale widziałam poprawę. Chętnie sięgnę po nie ponownie kiedy zużyje serum, które obecnie mam w kolekcji, bo lubię zużywać kosmetyki do końca. BIELENDA - robisz to dobrze!
    Zalety:
    • Aplikacja
    • Konsystencja
    • Zawartość retinolu
    • Szybko się wchłania
    • Skuteczne działanie
    Wady:
    • Pompka nie wybiera 100% produktu - ale można odkręcić korek i szpatułką wyjąć wszystko
    • może podrażniać (retinol), trzeba dopasować częstotliwość stosowania do potrzeb skóry
    D1984
    12 maja 2024 o 7:48
    Cera dojrzala
    Fajne serum o konstytucji lekkiego kremu, super się nakłada i szybko wchłania. Plus za kolagen w składzie i Wit C. Moi zdaniem fajne rozwiązanie na początek przygody z retinolem lub jak w moim przypadku super alternatywa na retinol latem
    Zalety:
    • Konstytucja kremu
    • Fajna cena
  • 12 marca 2024 o 20:13
    Za taką cenę to bardzo dobre serum
    Właśnie wykończyłam całe opakowanie tego serum. Przede wszystkim to serum ma bardziej konsystencję lekkiego kremu. Nałożone obficie ( gruba warstwa) spokojnie zastąpi krem na noc. Skóra jest po nim rano mięciutka. Innych efektów nie zauważyłam, ale jak na tą cenę (a zapłaciłam za niego jedyne 18 zł) jest to bardzo dobre serum.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Niska cena
    Lenmar
    29 stycznia 2024 o 16:05
    Genialne serum
    Serum bardzo dobrze się wchłania. Konsystencja lekka kremowa i nie zapycha. Po trzech tygodniach skóra jest rozświetlona, ujedrniona, elastyczna. Zniwelowane drobne zmarszczki. Stosuje razem z masażem kamieniem gusha Zapach nie drażniący. Szybko się wchłania. Wygodne opakowania bo z pompką.
    Zalety:
    • Konstytucja
    • Praktyczne opakowanie
    • To że działa już po 3 tygodniach widać zmiany
    • Nie podrażnia
    • Nie uczyła
    • Nie zapycha
    Wady:
    • Jak dla mnie brak wad