Odżywki do włosów

Seyo Keratyna, Regenerująca odżywka do włosów zniszczonych i pozbawionych blasku (nowa wersja)

• 25 listopada 2023 o 22:56
    Na plus
    Odżywkę kupiłam dosyć dawno temu, ale dopiero teraz przyszedł jej czas. Znalazłam ją w Naturze i cały czas ją widuję. Odżywka w prostym, poręcznym, wytrzymałym opakowaniu, trochę za bardzo wygina się na wszystkie strony, ale można to znieść. Zamknięcie wykonane z bardzo dobrej jakości plastiku. Na tyle opakowania znajdują się informacje o składzie. To potężna dawka protein, emolientów i humektantów, znajdują się tutaj nadwyraz ciekawe połączenia. Moje włosy lubią proteiny z owsa i keratyny. Odżywka ma przyjemną, kremową konsystencję. Łatwo się ją nakłada, nie spływa z włosów. Wystarczy mała ilość produktu na pokrycie włosów, więc wydajność również świetna. Przy takiej cenie to naprawdę opłacalny zakup. Na plus działa również przyjemny, delikatny zapach, który długo utrzymuje się na włosach. Mam średnioporowate minus włosy, skłonne do przyklapu, przetłuszczania u nasady i przesuszeń na długości, farbowane na ciemniejszy brąz, czasami lubiące się plątać. Odżywka nie wpływa w żaden sposób na przetłuszczanie się włosów, natomiast bardzo ładnie odżywia je na długości. Włosy są nawilżone po same końcówki i wyraźnie nabłyszczone. Zauważam również, że zdecydowanie łatwiej się je rozczesuje. Są zdrowe, zmiękczone i przyjemnie sypkie w dotyku.
    Zalety:
    • Dostępność.
    • Niska cena.
    • Przyjemna konsystencja.
    • Delikatny zapach.
    • Odżywia, nawilża, nie wpływa na przetłuszczanie, ułatwia rozczesywanie.
    Drogeria Natura
  • 24 września 2023 o 16:02
    Dobra odżywka
    Stosuje tą odżywkę od dłuższego czasu wraz z szamponem z tej samej serii. Szampon polecałam, tą odżywkę również polecam. Kupiłam całkiem przypadkiem w promocji. Pierwszy raz zetknęłam się z firmą Seyo. Odżywkę nakłada się po umyciu i trzyma kilka minut, po czym trzeba ją spłukać. Jest to regenerująca odzywka do wlosow zniszczonych i pozbawionych blasku. Zawiera w sobie keratynę. Moje włosy po jej zastosowaniu są odżywione, pełne blasku i miękkie w dotyku. Odkąd ja stosuje nie rozdwajaja mi się końcówki. Ma przyjemny zapach i lekka konsystencję. Włosy po niej łatwo się rozczesują a po wyschnięciu są jakby ,,sypkie". Naprawdę naprawia zniszczone wlosy, po niej stają się o wiele zdrowsze i wyglądają jak po wyjściu od fryzjera.
    Zalety:
    • naprawia zniszczone włosy
    • odzywia i nadaje blasku
    • jak za taką cenę naprawdę super produkt
    Wady:
    Drogeria Natura