Maseczki w płachcie

Puorella Aloe Natural Mask Sheet (Nawilżająca maska do twarzy w płacie z wyciągiem z aloesu)

• 7 kwietnia 2025 o 22:51
    Solidna opcja na co dzień za grosze
    Puorella Aloe Natural Mask Sheet to przyjemna, nawilżająca maseczka z aloesem, idealna, gdy skóra potrzebuje ukojenia i odświeżenia. Nie robi spektakularnego efektu wow jak inne warianty Puorelli, ale zdecydowanie daje radę – szczególnie po opalaniu, peelingu albo kiedy cera jest podrażniona. Aloes działa łagodząco, skóra po zdjęciu maseczki jest miękka, ukojona i nawilżona. Nie zapycha, nie podrażnia, ma delikatny zapach i fajnie przylega do twarzy. To taki typ maseczki, który dobrze mieć pod ręką jako ratunek dla skóry w gorszy dzień. No i oczywiście – na promocji kosztuje grosze, więc warto wrzucić do koszyka przy okazji. Nie jest to mój numer jeden z całej serii, ale jak na codzienną pielęgnację – spokojnie mogę polecić.
    Zalety:
    • Nawilża tania
  • 23 marca 2025 o 11:14
    Raczej się nie polubimy, miała nawilżyć a podrażniła.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Moje pierwsze w ŻYCIU użycie maski w takim wydaniu!! Kupiłam ją tylko dlatego, że brakowało mi 5 zł do darmowej wysyłki w HEBE. I jakbym miała to w skrócie opisać to wyglądałoby to tak: 1. Uuu mokre. 2. uuu zimne, przyjemnie zimnie 3. Yyyy swędzi? 4. Całkiem okej 5. Satysfakcja 6. Może być. ...................................................................................... Płachta była ultra mokra, aż z niej ciekło (dajcie proszę znać czy wszystkie maseczki są tak mocno nawilżone?). Założyłam ja szybko, sprawnie poszło. I uderzyło we mnie to przyjemne uczucie zimna na twarzy i poczułam jak wszystko się rozluźnia. Niestety ta przyjemność nie trwała długo, bo zaczęłam przechodzić katusze sensoryczne... Cała twarz zaczęła mnie swędzieć, ale nie przez maseczkę to raczej było swędzenie jak np. Włos gdzieś smyra i musisz się podrapać. To właśnie to czułam przez jakieś 5 minut. Kiedy w końcu ogarnęłam głowę, że przecież nic tam nie ma, przestałam odczuwać jej obecność na skórze. Najbardziej satysfakcjonujące było jej ściąganie.. jak tak powoli i delikatnie odchodziła od twarzy. Olejki z maski zostało bardzo dużo na skórze. Po chwili poczułam delikatne mrowienie. I tyle było z efektu. Robiłam ją wieczorem i rano wstałam z podrażnioną skóra na kosciach policzkowych i czerwonymi plamkami. zapach był neutralny, naturalny. Miała nawilżyć, a podrażniła. ...................................................................................... 3 gwiazdki za zapach, cenę i dużą ilość olejku na masce.
    • Łatwość nakladania
    Wady:
    • Wysuszyła i podrażniła skórę
    • Zbyt duża ilość olejku
    • Nie ma większego efektu
  • 24 lutego 2025 o 13:02
    jest ok
    kupiłam ją w Hebe - tani to sama cena skusiła a ja lubię maseczki więc sięgnęłam po nią. Maseczka jest na płacie - cienka ale nie rwie się podczas nakładania - jest dobrze nasączona i bardzo ładnie pachnie. Fajnie nawilża i koi skórę. Używam ją po wcześniejszym peelingu skóry jako dodatek żeby złagodzić podrażnienia powstałe na skórze. Dla mnie super produkt za tanie pieniądze!
    Zalety:
    • tani, ładnie nawilża i koi skórę
  • 17 lutego 2025 o 17:02
    Aloesowe zbawienie
    Aloesowa maska Puorella to jeden z produktów, które są moimi pewniakami. Zawsze gdy chcę mieć pewność, że moja skóra będzie idealnie wypielęgnowana pod makijaż to sięgam po tą maseczkę. Jest ona bogato nasączona esencją, której resztki rozprowadzam na szyję i dekolt. Daje uczucie chłodzenia, nawilżenia i ukojenia skóry. Warto mieć ją w zapasach!
    Zalety:
    • Działanie
    • Dostępność
    Wady:
  • 16 lutego 2025 o 8:59
    Super mi się sprawdziła!
    Używa od:próbka
    Maskę kupilam w Hebe na promocji za jakieś 3-4 zł więc wyszło dobrze patrząc na to jak drogie są jednorazowe maski w płacie. Nie spodziewałam się jakiś cudów za te pieniądze, ale okazała się jednak baaaardzo fajna. Co prawda ma minusy, ale te plusy zdecydowanie przewyższają wszystko. Maska po wyjęciu jest bardzo mocno nasączona, aż z niej kapie. Po rozłożeniu jest bardzo cienka. Wydawać by się mogło, że się zaraz rozedrze. Ale o dziwo nic takiego się nie dzieje. Daje uczucie natychmiastowego ukojenia. Po ściągnięciu skóra jest miła, jednolita, gładka, ukojona. Dla takiego efektu będę ją na pewno kupować częściej!
    Zalety:
    • Bardzo mocno koi skórę, ujednolica ją
    • Jest tania a skuteczna

Zobacz także inne Maseczki w płachcie