Kremy na noc

Hagi Ultrałagodzący krem na dzień i na noc Ultrałagodzący krem na dzień i na noc

Hagi Ultrałagodzący krem na dzień i noc 50 ml
Hagi Comfort Zone Krem Ultrałagodzący na Dzień i na Noc 50ml

• 8 maja 2025 o 12:13
    Lekki, ale bardzo dobrze działający krem kojący dla wrażliwej cery.
    Moja cera z natury jest dość sucha, wrażliwa oraz podatna na podrażnienia, dlatego przy stosowaniu codziennej pielęgnacji bardzo zależy mi, aby aplikowane przeze mnie kosmetyki posiadały działanie nawilżające oraz kojące. Dodatkowo bardzo lubię produkty od marki Hagi, ponieważ co do zasady bardzo dobrze sprawdzają się mojej wymagającej cerze. Tym razem wybrałam dla siebie propozycje o działaniu ultrakojącym, którą udało mi się zakupić na stronie jednej z drogerii internetowej. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie małej buteleczki o pojemności wynoszącej pięćdziesiąt mililitrów. Posiada bardzo higieniczny aplikator w formie pompki, który działa bez zarzutu i nie zacina się. Opakowanie posiada białą barwę i umieszczono na nim wszelkie, najważniejsze informacje na temat kosmetyku, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład, najważniejsze właściwości czy zalecany sposób użytku. Cena regularna produktu wynosi około siedemdziesięciu złotych. Krem w swoim składzie zawiera między innymi witaminę B12 oraz ceramidy. Posiada lekką konsystencję oraz przyjemny, nieduszący zapach. Bardzo szybko się wchłania i nie pozostawia klejącej się warstwy. Zmiękcza oraz nawilża naszą cerę. Posiada bardzo dobre działanie kojące oraz niwelujące podrażnienia. Wygładza, regeneruje i śmiało nadaje się do stosowania także pod makijaż. Jest to idealny krem do porannego oraz wieczornego stosowania. Krem do twarzy od marki Hagi okazał się naprawdę bardzo udanym kosmetykiem w swojej kategorii. Cudownie nawilża oraz koi, dodatkowo jest niesamowicie wydajną propozycją z bardzo udanym, naturalnym składem, Zdecydowanie jestem w stanie polecić tę propozycję nawet posiadaczom wymagającej cery.
    • Aplikator
    • Zmiękcza
    • Koi
    • Wygładza
  • 13 listopada 2024 o 12:38
    Bardzo fajna opcja na co dzień
    W kosmetykach z tej firmy bardzo cenię minimalizm opakowań. Szaro-biała tubka, nazwa i delikatny kwiatuszek- no cudowne. Serum dozowane jest pompką, co sprawia, że użytkowanie jest dużo bardziej higieniczne i pozwala na bezpieczne użytkowanie produktu. Krem ma bardzo delikatną konsystencje, jest taki ultra lekki. Dodatkowo, ten różowy kolor nadaje mu wyjątkowego uroku. Wchłania się w zasadzie w 1 moment, co uwielbiam w tego typu produktach. Jego poziom nawilżenia oceniam na naprawdę dobry. Nie jest to nie wiadomo co, ale jako krem na co dzień i pod makijaż sprawdza się wręcz idealnie. Co więcej nie pozostawia tłustego filmu i nie roluje się gdy nałożymy na niego kolejne warstwy. W jego składzie znajdziemy pro- i prebiotyki, witaminę B12, ceramidy, które dodatkowo koją i opatulają swoim działaniem te wrażliwe okolice. Co do minusów, to niestety cena, troszkę abstrakcyjnie drogi jak za 15ml. Myślę, że produkty o podobnym działaniu można znaleźć zdecydowanie taniej.
    • składniki aktywne
    • kojące działanie
    • brak zapachu
    • idealny pod makijaż
    ana168
    10 maja 2024 o 21:54
    Przyjemny, ale bez szału
    * Opakowanie - wygodne opakowanie z pompką, dozujemy odpowiednią ilość produktu. Nieprzezroczyste, więc nie wiemy ile nam zostało. * Konsystencja - lekka. Przypomina różową chmurkę, jest delikatny. Nie zostawia tłustej warstwy, dobrze się wchłania. * Działanie - Nawilża, ale nie jest to mocne nawilżenie. Nie mam uczucia, że krem wnika w warstwy skóry, raczej tworzy taką przyjemną otoczkę na twarzy. Fajny pod makijaż, sprawdza się naprawdę świetnie. Nie podrażnia, jest bardzo delikatny dla cery. * Wady - Krem jest dosyć drogi i pomimo jego wielu niewątpliwych zalet, spokojnie można znaleźć tańsze zamienniki.
    mm2991
    13 listopada 2023 o 6:41
    Dla mnie zaskoczenie duże
    Krem otrzymałam w paczce z Klubu Recenzentki wizaż za wygraną recenzentkę miesiąca. Krem jest w bardzo wygodnym oraz higienicznym opakowaniu z pompką typu airless co zdecydowanie jest moją ulubioną formą aplikacji. Krem charakteryzuje się kremową formuła oraz tym że jest bezzapachowy. Łatwo się się rozprowadza, szybko wchłania nie tworząc lepkiej warstwy ani tłustego filmu. Nadaje się pod makijaż . Ja zastosowałam krem na mocno podrażnioną cerę , warstwa pierwsza już była uszkodzona szorstka i łuszcząca się. Krem zaskoczył mnie, ponieważ nie podrażnił cery, wręcz przeciwnie ukoił. Po jednym zastosowaniu cera była w lepszej kondycji dla mnie bomba, ponieważ czasem mam problemy z cerą i już znalazłam ratunek, przy okazji nawilża. Krem jest wydajny.
    Janiak
    26 lipca 2023 o 17:09
    Większe oczekiwania
    Po marce Hagi spodziewałam się naprawdę wiele. I tu się trochę zawiodłam. Krem ultrałagodzący na dzień i na noc ma moim zdaniem średnio przyjemny zapach. Poza tym dobrze sprawdza się na cerze wrażliwej, gdyż nie powoduje dodatkowych podrażnień jak wiele drogeryjnych kremów. Sprawdzi się zatem dla osób np. z AZS. Krem ma lekką formułę, nie jest tłusty. Po aplikacji „nie czuć go na skórze”, w związku z tym sprawdzi się też pod makijaż. Jednak po cenie kremu spodziewałabym się lepszego nawilżenia i działania. Podsumowując krem jest w porządku i faktycznie dobrze sprawdzi się w przypadku wrażliwej cery, jednak stosunek ceny do jakości nie powala.
    • łatwość aplikacji
    • brak podrażnień
    • lekka konsystencja kremu
    Wady:
    • stosunek cena/ jakość
    • intensywność nawilżenia skóry

Zobacz także inne Kremy na noc