Kremy z filtrem do twarzy

SVR Sebiaclear, Creme SPF50+ Krem dla skóry tłustej i trądzikowej z bardzo wysoką ochroną przeciwsłoneczną

SVR Sebiaclear
SVR Sebiaclear Creme SPF50 40 ml
e-ZikoApteka.pl
Filorga Laboratoires SVR Sebiaclear Creme SPF50+, 40ml

• 8 października 2024 o 13:27
    Ochrona i nawilżenie
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem z wysokim filtrem, świetnie sprawdza się na lato. Skóra jest nawilżona, niedoskonałości się zmniejszają. Bardzo dobrze współgra z makijażem. Nie zapycha porów, nie tworzy tłustej maski, nie przesusza. Skóra staje się przyjemnie napięta i pełna blasku.
  • 3 października 2024 o 11:43
    Uwielbiam ten krem
    To zdecydowanie mój faworyt w tym trio produktów do pielęgnacji skóry! Idealnie nawilżył moją suchą skórę. Uwielbiam za działanie, konsystencje oraz przede wszystkim za super działanie na moją problematyczną skórę. Produkt idealny.
  • 1 października 2024 o 2:18
    SVR Sebiaclear Creme SPF50+ chroni przed promieniowaniem UV, jednocześnie matując skórę i zmniejszając niedoskonałości. Lekka konsystencja szybko się wchłania, nie zapychając porów, a formuła przeciwdziała błyszczeniu i przebarwieniom.
    Mam cerę mieszaną, skłonną do przetłuszczania w strefie T oraz okazjonalnych niedoskonałości. Testowałam **SVR Sebiaclear Creme SPF50+**, który łączy ochronę przeciwsłoneczną z pielęgnacją cery trądzikowej. ### Działanie: Krem zapewnia wysoką ochronę przeciwsłoneczną (SPF50+), co jest kluczowe dla skóry z niedoskonałościami, aby zapobiegać przebarwieniom po trądziku. Dodatkowo skutecznie matuje skórę, kontrolując nadmiar sebum przez większość dnia, co jest dla mnie szczególnie istotne w strefie T. Regularne stosowanie sprawiło, że moja cera była mniej błyszcząca, a wypryski i zaskórniki stopniowo się zmniejszały. Nie zauważyłam zapychania porów, co często zdarza się przy kremach z filtrem. ### Cechy: - **Konsystencja:** Lekka, kremowo-żelowa, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy, co sprawia, że idealnie nadaje się pod makijaż. - **Zapach:** Delikatny, nieco apteczny, ale bardzo subtelny i szybko zanika po aplikacji. - **Opakowanie:** Wygodna, higieniczna tubka z precyzyjnym dozownikiem, zawierająca 50 ml produktu. Mała pojemność jest praktyczna do noszenia w torebce. ### Podsumowanie: **SVR Sebiaclear Creme SPF50+** to idealny wybór dla osób z cerą mieszaną, tłustą i skłonną do niedoskonałości, które szukają skutecznej ochrony przeciwsłonecznej oraz pielęgnacji przeciwtrądzikowej w jednym produkcie.
    Kinant2
    29 września 2024 o 20:15
    Uwielbiam
    Krem idealnie sprawdził się na mojej tłustej skórze. Skóra idealnie została nawilżona a zrecz zregenerowana! Konsystencje uważam na bardzo dobrą, skóra po użyciu kremu nie lepi się oraz nie pozostawia tłustej wartwy. Uwielbiam!
  • 27 września 2024 o 22:55
    Mega produkt
    SVR Sebiaclear Creme SPF50+ to absolutny game changer, jeśli chodzi o ochronę przeciwsłoneczną dla skóry tłustej i trądzikowej! Mam skórę, która na słońce reaguje wypryskami, a do tego łatwo się przetłuszcza, więc dobór odpowiedniego kremu ochronnego był dla mnie wyzwaniem. Ten produkt rozwiązał wszystkie moje problemy. Po pierwsze, konsystencja. Krem jest lekki, nie zostawia tłustego filmu na skórze, jak większość kremów z filtrem. Wchłania się błyskawicznie i nie pozostawia uczucia lepkości, co jest ogromnym plusem, bo nie mam ochoty czuć się jakbym miała na twarzy warstwę plastiku. Często używam go jako bazę pod makijaż, i muszę przyznać, że świetnie sprawdza się w tej roli – nie roluje się, nie przetłuszcza, a podkład trzyma się na nim naprawdę dobrze przez cały dzień. Jeśli chodzi o ochronę przed słońcem, to jest ona na najwyższym poziomie. SPF50+ daje mi pewność, że nie muszę się martwić o poparzenia czy o to, że moja skóra będzie się starzeć przez słońce. I co ważne, nie powoduje zapychania porów ani nowych wyprysków – a to już jest naprawdę duży plus, bo większość filtrów przeciwsłonecznych to dla mojej skóry wręcz katastrofa. Krem ma delikatny zapach, ale nie jest on nachalny, co jest dla mnie ważne, bo nie lubię, gdy produkty do twarzy mają za mocny aromat. Po aplikacji czuć, że skóra jest dobrze nawilżona, ale nie tłusta. Co więcej, produkt nie zostawia białych śladów, co też jest częstym problemem przy takich filtrach. Z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu, kto ma tłustą cerę, a do tego boryka się z trądzikiem – świetna ochrona bez ryzyka nowych niedoskonałości. Podsumowując, SVR Sebiaclear Creme SPF50+ to must-have dla każdej osoby, która ma problematyczną cerę, a chce zadbać o odpowiednią ochronę przeciwsłoneczną. Używam go codziennie i czuję się bezpiecznie, a skóra nie tylko jest dobrze chroniona, ale także wygląda na zdrową i świeżą. Dodatkowo, krem jest bardzo wydajny, więc mimo że cena