Serum do włosów

Schwarzkopf Gliss Night Elixir, Overnight Moisture for Normal to Dry Hair Nocna kuracja do włosów normalnych i suchych

notino.pl
Gliss Night Elixir Aqua Revive 100 ml
Gliss Night Elixir Aqua Revive 100 ml

• 17 grudnia 2024 o 14:26
    Polecam!!!
    Schwarzkopf Gliss Night Elixir to prawdziwy sen dla włosów, który działa, kiedy ja odpoczywam! Jako osoba, która nie zawsze ma czas na długie rytuały pielęgnacyjne, ten produkt okazał się moim nocnym wybawieniem. Konsystencja jest lekka, nieobciążająca, a eliksir szybko się wchłania, dzięki czemu nie muszę martwić się o poduszkę czy tłuste włosy rano. Efekty? Rano włosy są miękkie, gładkie i nawilżone, jakby miały za sobą wizytę u fryzjera. Wyglądają na bardziej zdyscyplinowane i zdrowe, a końcówki, które zwykle bywają przesuszone, są wyraźnie odżywione. Ogromny plus za to, że kuracja nie obciąża moich włosów, nawet jeśli używam jej na całej długości. Zapach jest delikatny i przyjemny, co sprawia, że aplikacja to dodatkowa przyjemność przed snem. Uwielbiam też wygodne opakowanie – łatwo dozować odpowiednią ilość, bez marnowania produktu. Podsumowując, Schwarzkopf Gliss Night Elixir to idealne rozwiązanie dla osób, które chcą zadbać o swoje włosy bez wysiłku. Wystarczy nałożyć eliksir na noc i pozwolić mu działać – a rano cieszyć się pięknymi, zdrowo wyglądającymi włosami. To jak nocna regeneracja w butelce!
  • 18 maja 2024 o 23:34
    Polecam!
    To już kolejny kosmetyk do włosów od tej marki, który mam okazję testować. Produkt jest zamknięty w dość ciężkim opakowaniu, w kolorze granatowym. Informacje umieszczone na kosmetyku są widoczne i czytelne. Kosmetyk ma pojemność 100ml. Produkt tak jak zaleca producent, nakładam na noc i jestem z niego bardzo, ale to bardzo zadowolona. Kosmetyk wnika w strukturę włosa nadając mu niezwykłej elastyczności i blasku. Włosy są po nim widocznie zregenerowane i odżywione.
    goha80
    11 kwietnia 2024 o 21:38
    Nie jest to mój typ
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Kocham dbać o włosy. No stop kupuje szampony, odżywki, maski... Ten elixir testowałam przez jakiś czas gdyż zostałam obdarowana dziesięcioma próbkami przy okazji zakupów kosmetycznych. Jak w tytule: nie jest to mój typ. Lubię odżywki do spłukiwania i w sprayu - lekkie. To jest w mojej opinii dziwne. Zlepia włosy, sprawia że są sztywniejsze i spręzyste. Po rozczesaniu są ok tyle ze mi te cechy nie są potrzebne. Wolę włosy miękkie i sypkie. Nie podoba mi się też zapach. Produktu używałam przez miesiąc co drugie mycie żeby zużyć. Nie lubię wyrzucać i marnotrawić rzeczy, ale kupić nie kupię. Nie jest to produkt dla mnie.
  • 21 marca 2024 o 8:19
    Lekka odżywka B/S
    Z przyjemnością testuję wszelkiego rodzaju sera, odżywki itp., które można używać bez spłukiwania. O tym produkcie słyszałam dobre opinie i kupiłam go przy okazji zakupów w drogerii, akurat w promocji. Docelowo nigdy nie chciałam używać tego produktu na noc - do zabezpieczania końcówek w nocy używam zwykłego serum silikonowego, a włosy myję zawsze rano. Ten eliksir ma białą barwę i troszkę bardziej kremową konsystencję niż normalne olejki z silikonami, więc zawsze używam go po umyciu na wilgotne włosy. Produkt ma przyjemny zapach, nie jest ani słodki, ani kwiatowy, dość specyficzny i nie umiem go scharakteryzować - kojarzy mi się z zapachem kosmetyków fryzjerskich. Dodatkowo myślę, że jest bardzo wydajny. Nakładam około 4-5 pompek. Włosy po użyciu świetnie się rozczesują. Absolutnie nie obciąża, ani nie skleja kosmyków. Po wysuszeniu na szczotce włosy są wygładzone, proste, błyszczące i dobrze się układają. Nie puszą się. Myślę, że spróbuję jeszcze dwóch pozostałych wersji tego kosmetyku.
    Zalety:
    • wygodne opakowanie z pompką,
    • nadaje się jako odżywka bez spłukiwania po umyciu, nie tylko na noc
    • wygładza włosy,
    • nie obciąża,
    • wydajny
    Wady:
    • Isopropyl Alcohol w składzie
  • 16 lutego 2024 o 18:31
    Włosowy hit :)
    Zacznę od tego że znalazłam swój włosowy hit. GLISS NIGHT ELIXIR to nocne serum do włosów suchych i normalnych którego nie trzeba spłukiwać. Można go używać na wlosy mokre i suche tylko przy drugiej opcji włosy mogą się trochę skleić ale wystarczy je rozczesać i wszystko gra . Używam serum przeważnie na mokre włosy. Wyciskam kilka pompek i niemal od nasady bardzo łatwo się rozczesują. Odżywka bardzo fajnie je wygładza dzięki czemu nie puszą się i nie elektryzuja. Zapach jest bardzo przyjemny i delikatny, nie czuć go na włosach l. Opakowanie szklane z pompka o pojemności 100ml. Według producenta: - Gliss Night Elixier Serum – pielęgnacja suchych włosów z systemem HaptIQ i kompleksem hialuronowym zapewnia nawilżenie normalnych i suchych włosów podczas snu. - Przepiękne włosy na noc – serum do włosów wykorzystuje noc, aby wniknąć głęboko w włókna włosów i pozostawia je miękkie i nawilżone. - Z systemem HaptIQ – system buduje warstwę ochronną wokół włosów, tworzy nowe mikro-wiązania głęboko we włóknach włosów i zapewnia przywrócenie grubości włosów - Beztroski przez noc – głęboko skuteczna formuła kuracji do włosów o relaksującym zapachu natychmiast się wchłania i nie pozostawia śladów na poduszce. - Łatwe zastosowanie – przed pójściem spać wmasować 2-4 pompki w mokre lub suche włosy. - Nie spłukiwać. Następnego dnia wystarczy wyszczotkować szczotkę i rozpocząć dzień. Dla mnie wszystko gra i cudnie śpiewa :):)